bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la berti » 14. 08. 2010. (12:04)

Evo vidim da ima i zastupnika firme ovde na forumu, pa me zanima: koja je onda cijena tog plovila u finalu, jer kad sam zvao dobivao sam samo neodređene odgovore, te da li postoji verzija sa vanbrodskim motorom?

MArko
berti
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Beneteau 27

PostPostao/la lupis » 14. 08. 2010. (13:08)

Gospon M600,informacije koje ja imam su od ljudi sa škvera a ne škverića te od vašeg unuka(nije mali kriv!) s kojim sa kratko popričao nakon zadnje intervencije!
Čini mi se da niste baš shvatili,ja sam htio pohvalit proizvođača vašeg motora i sveukupnu organizaciju kod uklanjanja problemčića a ako sam koga uvrijedio Onanijem ispričavam se ponizno!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la lupis » 14. 08. 2010. (13:27)

I još nešto,...time što ja ovdje iznosim neke stvari ne smatram se glasogovornikom,niti to želim biti,par brojki i stvari koje sam naveo smatram da još ne spadaju u nekakvu top-secret informaciju i da je normalo da se o tome piše i priča,sad ne bi bilo loše da napišete barem koliko su moje dezinformacije netočne?Kvarat milje ili više..???

Mirno more!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la gonič zmajeva » 14. 08. 2010. (14:49)

[quote="MURTER 600"]Neznam ima li smisla ovo pisati ali jednostavno nemogu a da se još jednom ne javim na ovaj forum jer želim objasniti neke stvari .Vjerujem da će se nakon ovog posta mnogi morati pokriti ušima a pojedinci će ujutro u ogledalu vidjeti odraz magareče face...........

Murter ne znam zašto toliko jala i ljutnje. Od kad se pojavilo ovo plovilo na forumu registriralo se nekoliko likova koji su glumili kupce i jako zainteresirane osobe isključivo za ovaj brodić. Među njima se pojavio i čuveni Joca Amsterdam. Ako su se neki likovi i prijavili na forum koji imaj veze s prodajom dotičnog plovila mogli su čisto nudit informacije zainteresiranim ljudima a ne glumit kupce i pisat pizdarije. Kampanja je bila agresivna i meni osobno gadljiva. Prijavio sam se na ovaj forum da razmijenim ribolovna iskustva sa drugim članovima ,a ne da me jebu s prozirnim pričama i prodaju mi muda za bubrige. Ja i dalje o ovom brodu ne znam ništa ,a evo i stote strane. Zašto ti kao vlasnik dotičnog murtera 600 ne bi nama približio svoje plovilo. Npr. koliko te izašao brodić s ključem u ruku ? Ili koliko puta su ti serviseri dolazili otklanjati nedostatke? Koji koper ili intonak si dao na brod ili je snimka na kojoj je murter bez intonka? Da li dok voziš sjediš na kutiji motora? Imaš li možda problema s onim vratima ili su ti ok ? Iz tvog posta vidim da se razumiješ u brodove i da si imao brod. Bez obzira na to što si ljut na večinu nas na forumu da li bi se mogao sabrati i realno kao čovik od mora pogledat svoj brodić i iznijeti nam neka svoja zapažanja. Mirno more i puno gušta s novim brodom :thumbup: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la zore70 » 14. 08. 2010. (15:31)

Slažem se sa Goničem...nema potribe za svađom..samo argumenti i mirna kultura rasprava...

Filmić lipo kaže da brod vozi i to je za vlasnika i sve zainteresirane lipa informacija..nismo ni sumnjali u to...

Da Nanni-ili kako bi ga još nekako neki O... :shh: zvali nije dobar motor to niko nije reka i nebi triba...dakle malo igre propelom ka i kod svakog drugog i sve ok...uredni i dugo će služit..uvjeren sam...

Ostaje puno drugih detalja zapaženih na onim izloženim brodima na splitskom sajmu nautike..od toga niko ne može pobić jer slike i pogledi mnogik koji se nešto razume su nepobitni dokaz..

Kako brod ide po lošijem ili lošem moru..to tek triba vidit..iskusit...

Oprema ...izrada....prozori..inox...detalji....struja..vrata..sve će to vrime pokazat..a vlasnici nadam se pohvalit ili pokudit,odnosno nadan se iskreno iznit u javnost..ili možda neće.. :?:

Meni,ka i većini ljudi od samog početka jako je zasmetala jako agresivna i vrlo varijabilna reklama-navlakuša koja me u startu navela na paljenje svih senzora..ali kako kažu meni ni u žep ni iz žepa....

Između ostalog ima još brodova..i gorih i boljih...i jeftinijih i skupljih...pa samo naprid :thumbup:

Negdi san već napisa..neće se ovi ni raspast ni potopit sam od sebe...i Golf je auto..i Jaguar..i Peglica...sve to vozi...
Kome paše neka dobro razmisli,kupi i neka gušta.... :thumbup: :wave:

Za sebe san dovoljno vidija,nedavno se i vozija,malo bolje prigleda i u moju kuću neće...ali to je samo moje mišljenje ;) :thumbup:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la Pape » 14. 08. 2010. (16:27)

:lol: ...jubilarna stoja...okrenimo brojčanike na zero pa moremo iznova... :lol:

a šta se tiče ove teme...a mislin više da smo svi sve rekli....pametan će čovik zaključit nešto iz svega ovoga, a neki neče niti da mu nacrtaš sve u coloru i upreš mu nosom u svaku sliju a kamoli da mu ideš objasnit ričima....a to šta se neko razbacuje da je pomorac i da je bija po morima cilega svita...to mi praktički ne znači apsolutno ništa...znan X pomoraca koji neznaju niti akoštat niti surgat brod kako valja. Pola mojih frendova su pomorci, a svi skupa ne znaju zavezat jedan nautički čvor, niti su cimu u rukama držali ikad u cilo svoje vrime navigavanja.... eeee sad morete mi reć ča god oćete...ali ne bendam na ovu temu više ni abera... :wave:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la MURTER 600 » 14. 08. 2010. (18:27)

berti je napisao/la:Evo vidim da ima i zastupnika firme ovde na forumu, pa me zanima: koja je onda cijena tog plovila u finalu, jer kad sam zvao dobivao sam samo neodređene odgovore, te da li postoji verzija sa vanbrodskim motorom?

MArko

Nisam zastupnik firme nego vlasnik plovila sa video isječka pa ču napisati cijenu plovila do spuštanja u more.
plovilo je opremljeno sa:automatska kaljužna pumpa,sudoper,tuš na krmi,radio Jvc sa cd-om,wc ispirni, treći
ležaj,troling ventil,duple komande,aluminijski prozor na krovu kabine ,platforma a ugrađen je motor Nani dizel
60 PS turbo.
CIJENA 179.800,00 kn(stotinu sedamdeset devet tisuča i osam stotina kuna)
Prijevoz od Zagreba do Krka privatnim kamionom(super šofer) 2.300,00kn
Napomena; ako se služiš internetom ukucaj ABC plovila ili murter 600 isve češ nači na njihovim stranicama.
Možeš također nazvati i mobitel 0916608065 gospodina Danijela Mrvelj.(opet će ispasti da reklamiram) no samo
odgovaram na Tvoje pitanje.
Uz brod dobio sam bokobrane te pojaseve za spašavanje i konope koje zahtijeva zakonodavac!!!
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la Sveti ratnik » 14. 08. 2010. (18:30)

i jesi li ga testira napisi dojmove bogati.... ;)
usnica jos nije dobro... :lol:
Sveti ratnik
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Ven 501 k (Suzuki 6 KS)

PostPostao/la macro » 14. 08. 2010. (19:04)

intonak je napisao/la:Mnei ljudi moji stvarno nije jasno zasto svi napadate murter600.
...
Za men osobno brod je smece

:lol:
Pitagorin poučak: 24 riječi

Molitva Oče naš: 66 riječi

Arhimedov poučak: 67 riječi

10 zapovijedi: 179 riječi

Američka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 riječi

Američki Ustav sa svih 27 izmjena i dopuna: 7818 riječi

Propisi EU o prodaji zelja: 26.911 riječi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

Tip plovila: Samonadokaradnja 550, Merc 90, Merc 5, mazgun

PostPostao/la Gaso » 14. 08. 2010. (19:15)

Mogao sa barem registarski broj stavit na brod, ako je brod registriran, tako zahtjeva zakonodavac ako ga več spominješ, osim ako je brod neki testni ;)
I brisač bi trebao stavit, dosta prova šprica more, pa bi ga i u ovoj bonaci vjerojatno trebao imat uklučenim, ovako iz videa izgleda u par situacijama.
Zadnja izmjena: Gaso; 14. 08. 2010. (19:22); ukupno mijenjano 1 put/a.
Gaso
Old Senior Member

Tip plovila: Pasara i Betina 700

PostPostao/la ghost_rider » 14. 08. 2010. (19:18)

pozdrav Murteru 600!!!!!
česritan meštre:::::puno sriće i zadovoljstva ti želim!!
ujedno hvala na informacijama........iskreno to mi je tribalo!!!!!
a ovi......bože mi oprosti.......ništa ne razumin!
Lupis ...čovik napiše da te poznaje ka vlasnika......a ovi i dalje da si zastupnik ......
judi moji .....tužno.......
puno zloće.....
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la tomi » 14. 08. 2010. (23:03)

evo upravo su mi javili iz http://www.cantierenauticofg.com/index.php?p=vanessa nakon 100-te stranice od murterina.
brod je identičan njima, a kažu da vjerovatno ne bi bilo nikad toliko napisanih stranica da je njihov brod od prvog dana.pa sada njima nije jasno: da li mi pizdimo zato što je to murter, a ne vanessa.
i ja vjerujem da je vanessa da bi dobila sve hvalospijeve. :D :D
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la ćuba69 » 15. 08. 2010. (08:59)

tomi je napisao/la:
i ja vjerujem da je vanessa da bi dobila sve hvalospijeve. :D :D

ma da je Vanessa...onda je to druga pisma...eeeee :thumbup:
...jist,pit,hajduk split...
ćuba69
Old Senior Member

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la MURTER 600 » 15. 08. 2010. (11:36)

MURTER 600 je napisao/la:
berti je napisao/la:Evo vidim da ima i zastupnika firme ovde na forumu, pa me zanima: koja je onda cijena tog plovila u finalu, jer kad sam zvao dobivao sam samo neodređene odgovore, te da li postoji verzija sa vanbrodskim motorom?

MArko

Nisam zastupnik firme nego vlasnik plovila sa video isječka pa ču napisati cijenu plovila do spuštanja u more.
plovilo je opremljeno sa:automatska kaljužna pumpa,sudoper,tuš na krmi,radio Jvc sa cd-om,wc ispirni, treći
ležaj,troling ventil,duple komande,aluminijski prozor na krovu kabine ,platforma a ugrađen je motor Nani dizel
60 PS turbo.
CIJENA 179.800,00 kn(stotinu sedamdeset devet tisuča i osam stotina kuna)
Prijevoz od Zagreba do Krka privatnim kamionom(super šofer) 2.300,00kn
Napomena; ako se služiš internetom ukucaj ABC plovila ili murter 600 isve češ nači na njihovim stranicama.
Možeš također nazvati i mobitel 0916608065 gospodina Danijela Mrvelj.(opet će ispasti da reklamiram) no samo
odgovaram na Tvoje pitanje.
Uz brod dobio sam bokobrane
te pojaseve za spašavanje i konope koje zahtijeva zakonodavac!!!

Evo i ja poćeo lagati,nisam dobio pojaseve za spašavanje već prsluke za spašavanje.
Murterino 21
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 15. 08. 2010. (11:44)

Gaso je napisao/la:Mogao sa barem registarski broj stavit na brod, ako je brod registriran, tako zahtjeva zakonodavac ako ga več spominješ, osim ako je brod neki testni ;)
I brisač bi trebao stavit, dosta prova šprica more, pa bi ga i u ovoj bonaci vjerojatno trebao imat uklučenim, ovako iz videa izgleda u par situacijama.

Ma zar opet Ti ? Sve mi se čini da želiš isprovocirati međunarodni eksces !!! Nemoj se zamarati propisima i zakonima
d
ruge zemlje. Kod nas se kaže "neka svatko mete ispred svoje kuće". :Angry53:

Jedan Joras je previše a dva.......??????!!!!!!
Murterino 21
MURTER 600
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: BEREKIN i 9 gostiju.