Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
berti je napisao/la:Evo vidim da ima i zastupnika firme ovde na forumu, pa me zanima: koja je onda cijena tog plovila u finalu, jer kad sam zvao dobivao sam samo neodređene odgovore, te da li postoji verzija sa vanbrodskim motorom?
MArko
intonak je napisao/la:Mnei ljudi moji stvarno nije jasno zasto svi napadate murter600.
...
Za men osobno brod je smece
tomi je napisao/la:
i ja vjerujem da je vanessa da bi dobila sve hvalospijeve.![]()
MURTER 600 je napisao/la:berti je napisao/la:Evo vidim da ima i zastupnika firme ovde na forumu, pa me zanima: koja je onda cijena tog plovila u finalu, jer kad sam zvao dobivao sam samo neodređene odgovore, te da li postoji verzija sa vanbrodskim motorom?
MArko
Nisam zastupnik firme nego vlasnik plovila sa video isječka pa ču napisati cijenu plovila do spuštanja u more.
plovilo je opremljeno sa:automatska kaljužna pumpa,sudoper,tuš na krmi,radio Jvc sa cd-om,wc ispirni, treći
ležaj,troling ventil,duple komande,aluminijski prozor na krovu kabine ,platforma a ugrađen je motor Nani dizel
60 PS turbo.
CIJENA 179.800,00 kn(stotinu sedamdeset devet tisuča i osam stotina kuna)
Prijevoz od Zagreba do Krka privatnim kamionom(super šofer) 2.300,00kn
Napomena; ako se služiš internetom ukucaj ABC plovila ili murter 600 isve češ nači na njihovim stranicama.
Možeš također nazvati i mobitel 0916608065 gospodina Danijela Mrvelj.(opet će ispasti da reklamiram) no samo
odgovaram na Tvoje pitanje.
Uz brod dobio sam bokobrane
te pojaseve za spašavanje i konope koje zahtijeva zakonodavac!!!
Gaso je napisao/la:Mogao sa barem registarski broj stavit na brod, ako je brod registriran, tako zahtjeva zakonodavac ako ga več spominješ, osim ako je brod neki testni
I brisač bi trebao stavit, dosta prova šprica more, pa bi ga i u ovoj bonaci vjerojatno trebao imat uklučenim, ovako iz videa izgleda u par situacijama.
Trenutno korisnika/ca: BEREKIN i 9 gostiju.