bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la Sveti ratnik » 13. 08. 2010. (00:38)

Crumarix je napisao/la:da sam zna da visite na netu .......javio bi van se prije...ovako...

GRIZITE SE i dalje..odo ja spat :thumbup:

:Muhahaha44:
da grizite se.....ja san samo iznija misljenje o murterinu....ne o tvom murterinu nego opcenito....a za to misljenje su u velikoj mjeri krivi oni sami sa onon agresivnon reklamom...a ti ako imas murterino ja ti samo zelin sta vise dobrih godina sa njin...i da te sluzi besprijekorno..... :clap:
Sveti ratnik
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Ven 501 k (Suzuki 6 KS)

PostPostao/la Sveti ratnik » 13. 08. 2010. (00:40)

Crumarix je napisao/la:da sam zna da visite na netu .......javio bi van se prije...ovako...

GRIZITE SE i dalje..odo ja spat :thumbup:

@sveti ratnik.....je imaš mi ga pravo..prvo nabavi brzi internet,pa brzu šešulu,pa brzi kadin,pa brzu kadu...pa onda možda da pređeš i na neko plovilo.... : Laughing4:

polako....sve u svoje vrime....ja san na poslu sada....zaradivan za plovilo ka sta kazes.....a ti aj spat... :wave:
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la gavijal » 13. 08. 2010. (07:24)

Sveti kaj ne vidiš da opet ovi Jehovi se registriraju i hvale svoj brod,.. dajte ljudi ne padajte na te fore
gavijal
Senior Member

PostPostao/la lupis » 13. 08. 2010. (10:16)

Crumarix je napisao/la:..prvo nabavi brzi internet..

:lol:
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Sveti ratnik » 13. 08. 2010. (17:03)

gavijal je napisao/la:Sveti kaj ne vidiš da opet ovi Jehovi se registriraju i hvale svoj brod,.. dajte ljudi ne padajte na te fore

a neee, ovo ti je lupisov prijatelj al nevidis po postovima....pomislija bi covik po procitanin postovima na ostalin temama da je lupis znalac i da je realan....al se lako zajebat sta ces....nema previse argumenata pa su se uvatili mog sporog interneta....a na poslu san....dobro da je ikakav.... :thumbup:
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la Sveti ratnik » 13. 08. 2010. (18:05)

ruku na srce nisan nija da neke argumente.....
ali sve sta san napisa je moje misljenje.brod nisan vidija uzivo ali san steka misljenje o njemu radi agresivne reklame, pustih zvjezdica kraj cijena, pustih izmjena cijena i par izmjena imena, svih onih koji su se registrirali ode da bi ga izhvalili,...cak se i na slikama sa nekog sajma koje je neko stavija ode vidi hrda oko bitava......pa je neko napisa da mu nisu dozvolili na sajmu da se popne na platformu da ne propadne.....
inace sama plastika i sami dizajn broda nisu losi...dapace...ali recimo ona vrata mi se gade.....ali kad ga vidin na sajmu onda cu dat neke argumente....ovo sve sta san ja reka je moje misljenje o ovom brodu sta ne znaci da je to to....meni brod nije sija a onaj ko ga ima ja mu zelin sve najbolje sa njin pa neka napisu svoja iskustva i ono sta je dobro i ono sta je lose pa cemo se mi koji smo srali po njemu poklopit usima ako smo se di zaletili....
evo recimo kad san posla upit za marusica 21...odgovorili su mi ekspresno brzo kvalitetno i poslali su mi 50 slika ja mislin...dopisivali smo se par puta....to je meni ostavilo takav dojam da san spreman radi tog pristupa i progucat neke stvari....znaci ono sta zelin rec je da i takve stvari utjecu na odabir broda....meni...a ovo sa murterinon me odbilo i onda brod ispasta u mojin ocima.....al to je tako....sad cekamo neke sta imaju taj brod da napisu iskustva i ono sta je dobro i nije dobro pa da vidimo iz prve ruke dali ovaj brod treba uzest ka opciju za kupnju ili ne...do tad... :wave:
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la gavijal » 13. 08. 2010. (19:31)

Za Marušića podpisujem, tokom godina sam slao dosta firmi upite, niti jedna nije bila usluzna i brza kao Marušić..e tome skidam kapu! Odgovorili u roku pola sata, sve kaj me zanimalo, slike, ma usluga kao da smo u Skandinaviji...tako se kruh zarađuje! :thumbup:
gavijal
Senior Member

PostPostao/la Sveti ratnik » 13. 08. 2010. (19:34)

gavijal je napisao/la:Za Marušića podpisujem, tokom godina sam slao dosta firmi upite, niti jedna nije bila usluzna i brza kao Marušić..e tome skidam kapu! Odgovorili u roku pola sata, sve kaj me zanimalo, slike, ma usluga kao da smo u Skandinaviji...tako se kruh zarađuje! :thumbup:

eto vidis...i ja kad me neko tako privuce sa tin pristupon uvik nekako pokusavan nevidit neke stvari jer su toliko usluzni....
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la Crumarix » 13. 08. 2010. (21:59)

Meni se ipak više dopada kad se poklope cijena i kvaliteta . Prodavači me me fermaju ni malo,prodavačice možda ako su .... :Angry53: ,ali najbitnije od svega je pozitivni odnos nakon prodaje,dakle podrška u garantnom roku i nakon njega .

Dobar proizvod se prodaje sam...to znamo,ali isto tako niti najbolji proizvod se ne održava sam .
Puk'a bi da se nisam javia......
Crumarix
Korisnik baniran

Lokacija: U LUPISOVOJ oštariji od 08:30 do 09:30 ( potpuno točna i definirana lokacija,molim lijepo )

PostPostao/la Sveti ratnik » 13. 08. 2010. (22:16)

Crumarix je napisao/la:Meni se ipak više dopada kad se poklope cijena i kvaliteta . Prodavači me me fermaju ni malo,prodavačice možda ako su .... :Angry53: ,ali najbitnije od svega je pozitivni odnos nakon prodaje,dakle podrška u garantnom roku i nakon njega .

Dobar proizvod se prodaje sam...to znamo,ali isto tako niti najbolji proizvod se ne održava sam .

sve stoji ali ako ti je odnos prije prodaje dobar mozes pretpostavit da je dobar i nakon prodaje (sta nemora bit), a ako su prodavaci ne zainternesirani da ti prdaju brod onda mos mislit kakvi su ako ti sta zasteka na prodanom brodu...
dakle na mene itekako ostavljaju dojam.nije da je presudan ali ako su fer i korektni onda san uvjeren da bilo sta krene po zlu da cu in se moc obratit....
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 14. 08. 2010. (00:00)

Neznam ima li smisla ovo pisati ali jednostavno nemogu a da se još jednom ne javim na ovaj forum jer želim objasniti neke stvari .Vjerujem da će se nakon ovog posta mnogi morati pokriti ušima a pojedinci će ujutro u ogledalu vidjeti odraz magareče face.
DOME ja jesam starija osoba i sada imam punih 65 godina ali to ne znaći da sam glupi starac!
Do prije 3 godine bio sam vlasnik i zapovijednik BRODA čelićne građe sa dva Perkins motora upisan u hrvatski registar brodova a kapaciteta 40 osoba. Sa tim brodom prokrstario sam naš lijepi Jadran od Brijuna pa do Splita bezbroj puta. S bzirom na to smatrao sam da sam imao neke reference i prava napisati poneki post na ovom «vašem» forumu.Nažalost bio sam najčešće popljuvan i vrijeđan ali samo od pojedinaca koji u svojoj uskogrudnosti i jalu se na taj način pokušavaju liječiti od svojih frustracija.
DOME ; zašto misliš da jedan starac nebi mogao nakon što se vrati sa ribolova «kuckati» po tastaturi od pisaća?!!! Vidiš li to sebe u tim godinama? Ja te sažaljevam več sada!
Ja sam još uvijek vlasnik tvrtke za turizam i telefoniju te između ostalih poslova imam ugovor sa tvrtkom za koju obavljam montažu ADSL-a i održavanje istih.Zar ti misliš da je «kuckanje»po laptopu samo za vas odabrane mozgove??? Ovime bi želio skrenuti pažnju i Lupisu da se ne trudi biti moj «glasnogovornik» jer na taj način samo širi dezinformacije koje pokupi ispod «komprivića ili istezališta»Ako ga nešto zanima u vezi mog plovila neka pita mene jer zna me osobno.!
Da DOME ;ja sam ponosni vlasnik plovila MURTERINO 21.Mogao bi se postiditi svojih izraza (pogotovo što se potpisuješ «senior moderator») gadovi ,ljigavci i da ne citiram dalje tvoj kulturni vokabular.Zašto se nisi potrudio da saznaš tko se krije iza nicka MURTER 600?!!
Lakše je bilo banirati pa čak i zbog navodne lokacije za koju sam smatrao da je bila ISPRAVNO popunjena (otok Krk)jer tu živim a označava isto kao i lokacija»okolica Rijeke»!!!Jesi li sada zadovoljan lokacijom ili treba napisati ulicu broj i broj telefona?
Gospodo,zbog ovakovog odnosa prema pojedinim članovima foruma činite to da večina iskrenih članova foruma napušta isti!Ako želite gole klimavce i poslušnike obajavite to na forumu.
Lupisu; Francuzi dolaze na svaku prijavu kojom korisnik nije zadovoljan! Tvrtka ABC plovila je sastavljena od odgovornih i ozbiljnih ljudi koji ne žele zbog sitnica gubiti ugled.
Francuzi nakon reklamacije stižu drugi a najkasnije treči dan na intervenciju jer ne žele gubiti
ugled za njihove Nani motore(Lupis nisu «onani» jer tako se može nazvati eventualno samo neki tricilindarski traktorski motori)ne žele gubiti u utrci sa Janmar motorima.
DOME,meni bi bila čast da mogu biti u ekipi ABCplovila ali na tvoju žalost morati češ se pokriti ušima i priznati da si se jako jako zaje....
DOME,bez ljutnje na mene što sam se najviše obračao tebi ali tvoji postovi kao senior moderatora davali su krila sitnim dušama da se pokušaju osjećati velikima!
O mom murterinu 21 neću ništa pisati jer vjerujem da filmic dole govori više od tisuču riječi... :twisted:
:o :o :o :silent: :silent: :silent: :silent: :thumbup: :thumbup:
http://www.youtube.com/watch?v=uP2x2_wEtaE
Zadnja izmjena: MURTER 600; 14. 08. 2010. (00:15); ukupno mijenjano 1 put/a.
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la Sveti ratnik » 14. 08. 2010. (00:08)

eh da mi je brzi internet da pogledan video... : Laughing3:
BTW taman pokusavan nac tvoj post jer san procita da ces naspiat dojmove ode kad ga stavis u more pa da se nemucin jer ima 100 strana napisi koju besidu....
inace, zelin ti puno srice i godina sa novin brodon... :thumbup:
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 14. 08. 2010. (00:20)

Sveti ratnik je napisao/la:eh da mi je brzi internet da pogledan video... : Laughing3:
BTW taman pokusavan nac tvoj post jer san procita da ces naspiat dojmove ode kad ga stavis u more pa da se nemucin jer ima 100 strana napisi koju besidu....

A što je sa usnicom??????
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la Sveti ratnik » 14. 08. 2010. (00:22)

MURTER 600 je napisao/la:
Sveti ratnik je napisao/la:eh da mi je brzi internet da pogledan video... : Laughing3:

A što je sa usnicom??????

trese se samo tako.... :lol:
nista mi ne govori....
Sveti ratnik
Old Senior Member

PostPostao/la intonak » 14. 08. 2010. (10:47)

Mnei ljudi moji stvarno nije jasno zasto svi napadate murter600.
Ovo je javni forum ,sto znaci da svak moze kazat svoje misljenje,pa i ako covjek radi za tu firmu sto u tome ima lose...niste valjda ljubomorni sto vi ne radite u nautici.
Za men osobno brod je smece ,al kome se svidja neka ga kupi svaka čast.
intonak
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Istranka-cca 500kg gnjile plastike

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: BEREKIN i 4 gostiju.