Neznam ima li smisla ovo pisati ali jednostavno nemogu a da se još jednom ne javim na ovaj forum jer želim objasniti neke stvari .Vjerujem da će se nakon ovog posta mnogi morati pokriti ušima a pojedinci će ujutro u ogledalu vidjeti odraz magareče face.
DOME ja jesam starija osoba i sada imam punih 65 godina ali to ne znaći da sam glupi starac!
Do prije 3 godine bio sam vlasnik i zapovijednik BRODA čelićne građe sa dva Perkins motora upisan u hrvatski registar brodova a kapaciteta 40 osoba. Sa tim brodom prokrstario sam naš lijepi Jadran od Brijuna pa do Splita bezbroj puta. S bzirom na to smatrao sam da sam imao neke reference i prava napisati poneki post na ovom «vašem» forumu.Nažalost bio sam najčešće popljuvan i vrijeđan ali samo od pojedinaca koji u svojoj uskogrudnosti i jalu se na taj način pokušavaju liječiti od svojih frustracija.
DOME ; zašto misliš da jedan starac nebi mogao nakon što se vrati sa ribolova «kuckati» po tastaturi od pisaća?!!! Vidiš li to sebe u tim godinama? Ja te sažaljevam več sada!
Ja sam još uvijek vlasnik tvrtke za turizam i telefoniju te između ostalih poslova imam ugovor sa tvrtkom za koju obavljam montažu ADSL-a i održavanje istih.Zar ti misliš da je «kuckanje»po laptopu samo za vas odabrane mozgove??? Ovime bi želio skrenuti pažnju i Lupisu da se ne trudi biti moj «glasnogovornik» jer na taj način samo širi dezinformacije koje pokupi ispod «komprivića ili istezališta»Ako ga nešto zanima u vezi mog plovila neka pita mene jer zna me osobno.!
Da DOME ;ja sam ponosni vlasnik plovila MURTERINO 21.Mogao bi se postiditi svojih izraza (pogotovo što se potpisuješ «senior moderator») gadovi ,ljigavci i da ne citiram dalje tvoj kulturni vokabular.Zašto se nisi potrudio da saznaš tko se krije iza nicka MURTER 600?!!
Lakše je bilo banirati pa čak i zbog navodne lokacije za koju sam smatrao da je bila ISPRAVNO popunjena (otok Krk)jer tu živim a označava isto kao i lokacija»okolica Rijeke»!!!Jesi li sada zadovoljan lokacijom ili treba napisati ulicu broj i broj telefona?
Gospodo,zbog ovakovog odnosa prema pojedinim članovima foruma činite to da večina iskrenih članova foruma napušta isti!Ako želite gole klimavce i poslušnike obajavite to na forumu.
Lupisu; Francuzi dolaze na svaku prijavu kojom korisnik nije zadovoljan! Tvrtka ABC plovila je sastavljena od odgovornih i ozbiljnih ljudi koji ne žele zbog sitnica gubiti ugled.
Francuzi nakon reklamacije stižu drugi a najkasnije treči dan na intervenciju jer ne žele gubiti
ugled za njihove Nani motore(Lupis nisu «onani» jer tako se može nazvati eventualno samo neki tricilindarski traktorski motori)ne žele gubiti u utrci sa Janmar motorima.
DOME,meni bi bila čast da mogu biti u ekipi ABCplovila ali na tvoju žalost morati češ se pokriti ušima i priznati da si se jako jako zaje....
DOME,bez ljutnje na mene što sam se najviše obračao tebi ali tvoji postovi kao senior moderatora davali su krila sitnim dušama da se pokušaju osjećati velikima!
O mom murterinu 21 neću ništa pisati jer vjerujem da filmic dole govori više od tisuču riječi...
http://www.youtube.com/watch?v=uP2x2_wEtaE