Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
tomi je napisao/la:da se razumimo ne mislim kuditi taj proizvod, barka mi je super lijepa,hoću samo reći da sam jednom kupio barku bez da je probam,kupio sam je prema preporuci proizvođača i nisam zadovoljan.sve ono šta je proizvođač rekao je bilo ok,i čvrstina barke i finalna obrada, ali na moru 50% od toga.zato sam skeptik i ne vjerujem nikome dok ne stanem na barku.a šta kaže teranavis je istina.bolje da njega zovu na testiranje nego otvoreno more i ostale.ako teranavis kaže da je ok, onda mi ne triba nikakav atest.
tomi je napisao/la:da se razumimo ne mislim kuditi taj proizvod, barka mi je super lijepa,hoću samo reći da sam jednom kupio barku bez da je probam,kupio sam je prema preporuci proizvođača i nisam zadovoljan.sve ono šta je proizvođač rekao je bilo ok,i čvrstina barke i finalna obrada, ali na moru 50% od toga.zato sam skeptik i ne vjerujem nikome dok ne stanem na barku.a šta kaže teranavis je istina.bolje da njega zovu na testiranje nego otvoreno more i ostale.ako teranavis kaže da je ok, onda mi ne triba nikakav atest.
lukabubi je napisao/la:Zašto na Murterino?
gavijal je napisao/la:Luka par je razloga za sumnju forumaša- novi brod je uvijek upitan, neistestiran i ne zna se kak bu se ponašal na moru niti kako bu ga osmoza jela tokom godina. Drugo, novi si na forumu, i svi postovi su ti glede Navala, kaj odmah smrdi na reklamu jer je tako bilo sa muretinom. Hrpa novih clanova koji su hvalili doticni (čitaj zaposlenici u dotičnoj firmi). Onda se ispostavilo da Muretino i nije tak jeftin kak ga prezentiraju itd...
lukabubi je napisao/la:Drugi dio
Mučilo me što zadnjih valjda mjesec dana nikako nisam mogao na forum, mada mi je najviše trebao prije odluke o kupnji. Tragao sam za mojim plavim forumom kao ponekad ljeti za lignjama! Prvi puta otkako je forum ponovo proradio, postavio sam temu, ne zbog reklamiranja Navala, već iz znatiželje što drugi kažu o toj barci.
Tragajući internetom nije se moglo nači skoro nikakvih drugih informacija.
Meni je nadasve bitno ukoliko barka ne valja - kvalitetom, modelom trupa ili bilo čime, da se ovdje jasno i glasno kaže kako bi i drugi to znali. Ja ću biti prvi koji će ju osuditi! Možda su moje pozitivne procjene pogrešne i bazirane na više emocianalnoj, a ne racionalnoj ocjeni. Što smo bliže istini - to je veća vrijednost za ovu temu. Dakle nije mi nikako svejedno što misle drugi na forumu o Navalu, iako sam ga ja već odlučio kupiti i uhvatiti drugi dio ljeta i event. jesen još u ovoj sezoni, bar za vikende.
I na poslijetku, hvala Ti Gavijale na prilici da objasnim moje stavove i poziciju, jer kako sam i prije spomenuo ribolov i barke dvije su mi teme koje nepremostivo nadilaze materijalističko i marketinško beznađe današnjice.
aladin je napisao/la:lukabubi.... obavezno nastavi ovu temu kada stigne brodica
Nisi rekao u kojem akvatoriju plovis?
fic je napisao/la:lukabubi -> koji motor misliš stavit 40 ili 15 konja ?
lukabubi je napisao/la:
Slažem se, sigurno ju treba testirati na moru, po riječima ljudi iz Gataporta na projektu se radilo dvije godine i testirani model 4 puta je bio na moru, jer je i plovilo namijenjeno za more. I ja bih volio da Teranavis isproba Navala 19, vjerujem da će za to biti prilike. S obzirom da sam ga uplatio, kada moj bude gotov i u moru, namjeravam s njim do Kantride ili na Silbu pokazati mu ga.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.