bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la frenkki » 06. 05. 2010. (22:23)

Casper je napisao/la:

Mislim da bi trebalo stavit na kup 3 majstora od struke iz proizvodnje brodica (plastika, stroj, struja) pa da oni to pošteno pretresu bez predrasuda. Dosad su jedini test napravili novinari pa ćeš se složiti da ni njega ne bi trebalo uzet baš ozbiljno (kako ćeš onom tko te plaća napisat da mu je proizvod "pol twix-a"). Možda je i greška zastupnika što nisu brod stavili na sajmu u more pa organizirali probne vožnje (čitam ovdje da nekima nisu dozvolili ni da uđu u brod). Tako su nakon svih najava dali ljudima prostora za sumlje i kalkulacije. Pogotovo nakon onih eskapada sa cijenom!! Mislim da je obznanjena cijena "zakon" i ljudi su vrlo osjetljivi kad ih neko poslije pokušava učiniti budalom u stilu - niste čitali mala slova, niste dovoljno dobro razumjeli isl. O ovom brodu je već toliko napisano kontradiktornih mišljenja da stvarno zaslužuje POŠTEN test, pa da se svi mi prebacimo na manje ozbiljne i korisnije teme - ipak je ovo forum o RIBOLOVU, a ne emisija "Potrošački kod"!! Ajmo meštri - zbor!!... pa da završimo ovu trakavicu.

Da slažem se sa svim navedenim, postovi tipa vidi mu lamu od timuna ka žilet me nemogu uvjerit da brod nevalja i ostale riješive sitnice koje neće baš oštetit takujin.Triba to pogledat i donit objektivno mišljenje šta se nudi i šta dobivaš za koliko love.Evo ćovik je narućija zna koliko je platija i koliko će ga koštat greške koje će se nać. Naravno i najbitnije kako se ponaša na moru jer ako to nevalja onda nevalja ništa.
frenkki
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: ESTEOU 630, Perkins 50

PostPostao/la riberer » 06. 05. 2010. (22:43)

frenkki je napisao/la:
Casper je napisao/la: ...

Da slažem se sa svim navedenim, postovi tipa vidi mu lamu od timuna ka žilet me nemogu uvjerit da brod nevalja i ostale riješive sitnice koje neće baš oštetit takujin.Triba to pogledat i donit objektivno mišljenje šta se nudi i šta dobivaš za koliko love.Evo ćovik je narućija zna koliko je platija i koliko će ga koštat greške koje će se nać. Naravno i najbitnije kako se ponaša na moru jer ako to nevalja onda nevalja ništa.

frenkki ... ma čitaš li ti ono što napišeš ... ? :think:

Ovdje govorimo o gotovom proizvodu. Nigdje se nije spominjao kit ili nešto slično.
Riješive sitnice? A radi čega bi ih trebalo riješavati? Sve je navedeno u katalozima (sa naglaskom na množini).

Ne kupujemo trupac u šumi iz kojeg treba izrezati daske, paaaa ... ako je bio dobar mjesec ... ;)

Ovo je gotov proizvod (???) i pitanje je vrijedi li on taj novac ili ne, pustimo "sitnice".
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la Pape » 06. 05. 2010. (22:46)

...evo ja san iz područja struje....a mogu bit i referentan za plastiku, dio mehanike...zore je za motore i mehaniku i referentan je za plastiku.... šta se tiće testa...ja san za uvik...samo isto ono šta je napisa zore.... organizirajte sve...i eto nas.... i onda neka napiše neko četvrti šta smo vidili..ali neka napiše pošteno.....ja više neću nikoga u ništa uvjeravat, niti razuvjeravat.... svak je vlasnik svojih para i za svoje pare kupuje šta on oće, a ne šta mu ja ili ko drugi kaže... ima li ko oći i vidi šta kupuje...ili ne, i zna li šta kupuje ili ne...prosto me lagano zaboli....kupija je za svoje nojce....zašto bi ja sad nekoga razuvjerava i uvjerava u nešto.... i niti iman volje radit to...uostalom... zašto bi dopustija sebi da me neko proziva sutra jer je ispalo ovako ili onako, a niti patin od neke puste fale......a iza svojih riči od prije u vezi ove teme i dalje stojim.... pametan čovik ući iz tuđeg iskustva i pogrešaka...a ostali iz svojih....

evo...samo sve organizirajte...i no frks...i dobit ćete moje objektivno mišljenje...ka šta san ovde i da....nastojim pisat uvik po svom iskustvu i niti protežiran nekoga, niti iman koga na zubu....meni ni iz džepa ni u džep....

iz džepa ne sigurno..... :lol:
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 06. 05. 2010. (23:00)

Potpisujem gornje navode :thumbup: :thumbup:

A ko misli da za par sto kuna može popravit one mane dosad otkrivene neka lipo kupi par komada ovog nadasve jeftinog broda,lipo to sredi i dobro zaradi :thumbup:

Dok ne padne dogovor za test mene ovdi nema ni jednu rič,dopililo je više ;)

Ajmo.....šta se čeka
Zadnja izmjena: zore70; 06. 05. 2010. (23:02); ukupno mijenjano 1 put/a.
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la frenkki » 06. 05. 2010. (23:02)

riberer je napisao/la:
frenkki ... ma čitaš li ti ono što napišeš ... ? :think:

Ovdje govorimo o gotovom proizvodu. Nigdje se nije spominjao kit ili nešto slično.
Riješive sitnice? A radi čega bi ih trebalo riješavati? Sve je navedeno u katalozima (sa naglaskom na množini).

Ne kupujemo trupac u šumi iz kojeg treba izrezati daske, paaaa ... ako je bio dobar mjesec ... ;)

Ovo je gotov proizvod (???) i pitanje je vrijedi li on taj novac ili ne, pustimo "sitnice".

Ne komentiram brod u postu ni ništa vezano za isti nego zakljućke koji su doneseni na osnovu napisanog (ćitaj sitnica).A šta sam ovde proćita. I slažem se pitanje je vrjedi li on tih novaca ili ne.Zato sam tako i napisao.
Uostalom ja nisan napisa nijedan ni pozitivan ni negativan post u vezi ovog broda.Sve šta komentiran je na osnovu proćitanog ovde jer na brodu nisan bija na kopnu ni na moru.I mislim da mugu reć da kritičar koji je knjigu prolista nemože pisat o njoj ka oni ća je proćita.I da ćitan svaki post prije nego ga pošaljem :D
frenkki
New Entry

Tip plovila: ESTEOU 630, Perkins 50

PostPostao/la som » 06. 05. 2010. (23:32)

Za početak nit kupujem nit prodajem.Pročitao sam sve postove i ako sam u krivu ispravite me,niko od vas nije probao naveden brod s čudnom i promjenjivom cijenom, niti ga je kupio.E sad vi bi ga testirali, ocjenjivali i iznosili svoje mišljenje a ne kupujete niti probajete.Mogli bi se složiti vas četiri-pet stručnjaka i pravac u Italiju u Modenu pa npr. testirati novog Ferarija i dat svoje mišljenje. Sumnjam.Svi su zaboravili kad su se pojavili prva auta, neki su pucali po njima a neki su guštali u vožnji.Kad je Pičuljan prvi put pokazao Rab 720 svi su govorili fenomenalno a kad su doznali koliko košta ,koja budala bi ga kupila. A danas? Još je interesantnije da niko ne komentira kako se taj brod ponaša na moru i sve ostalo,samo viču: ajme šta je lip i dobar.Vjerojatno je, ali i košta.Pustite da ga ljudi kupu i isprobaju kao i razne Galebe i Maestrale i onda ga pohvalite ili poserite.Svi su skočili a koliko ih ima do sada,jedan ili možda pet.Polako.
Ja samo iznosim svoje mišljenje,nemam veze s ovim brodom,imam Galeba i zadovoljan sam s njim.
som
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la Sveti ratnik » 07. 05. 2010. (01:04)

Sad ce ti "mestri" napisat: Jebo te galeb!Ovo je bolje! : Laughing4:
Sveti ratnik
Old Senior Member

Tip plovila: Ven 501 k (Suzuki 6 KS)

PostPostao/la ivan3 » 07. 05. 2010. (01:10)

ma ja mislin da bi se triba nac neko pametan i dogovorit se sa nekin od casopisa o moru (najbolje burza nautike, po meni su daleko najstručniji) za napravit jedan paralelni test tih brodica do 7 metri koji su u nekon cjenovnon rangu.
murter, grašo, galeb 675, betina 600, maestral 600 itd... i to da brodove ustupe obicni ljudi a ne proizvodaci tako da bude bez ulizivanja...
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la Sveti ratnik » 07. 05. 2010. (01:39)

Na testove iz Otvorenog mora, Burze nautike i inih casopisa se netreba previse oslanjat.Zamisli da si proizvodac brodova....Platis fino tekst u burzi nautike o svom brodu.....I otvaras sljedecu burzu nautike....Kad ono na naslovnici: Bizite ljudi od ovog smeca!!.....Ne virujes svojin ocima......otvaras stranicu 33 kad ono jos vecin slovima isti naslov....pocinjes citat tekst i izmedu ostalih rici ti samo vidis: smece, nekavalitetno, nestabilno, nevalja inox, ......

E to se jos nije dogodilo.Zato ljudi ostavite se burze i otvorenog brod triba provat na moru i to je to.Al zapantite jedno...Svaki je brod dobar al ima uvik boljih......
Sveti ratnik
Old Senior Member

Tip plovila: Ven 501 k (Suzuki 6 KS)

PostPostao/la žmul » 07. 05. 2010. (07:08)

Ostavimo se sr@**a,jer se opet udaljavamo od teme,a dobro govori Zore da ga niko konkretno nije zva. :wtf:
Razumin da Ghost Rider ima puno posla,al on je inicira odlazak u Omiš i bilo bi pošteno da dogovori sa Lukom test,ako več ne može doć radi posla. :roll:
Vjerojatno bi i čoviku iz Omiša bilo drago čut sugestije dobrih meštara i otić na marendu!Sudin po sebi-da je moj brod volija bi čut kako napravit ovo i ono. :thumbup:
Prva misija je najteža! :?
Posli će bit lakše! :Drink40: :Claping50:
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la Trogiranin » 07. 05. 2010. (07:58)

Žmul :thumbup: :clap: !
Mišljenja sam ka i Zore, ka i mnogi drugi ovde da stvarno više nema smisla mlatit praznu slamu na ovu temu ! Dakle čeka se potez inicijatora i začetnika ideje o testiranju plovila ukoliko do istoga dođe recenzija slijedi, a u koliko ne :thumbdown: ... Over and out ! :silent:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la karamba » 07. 05. 2010. (08:20)

bio sam prevaren par puta u životu , a reklamiranje ovog broda i sve vezanog uz njega mi miriše upravo na neka mutna posla.
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la lupis » 07. 05. 2010. (09:46)

karamba je napisao/la:bio sam prevaren par puta u životu , a reklamiranje ovog broda i sve vezanog uz njega mi miriše upravo na neka mutna posla.

:lol: eto,tako ti je i onim ribama koje si pustio nazad u more...,uzalud što je more puno ribe kad je ta riba prefrigana,ti kad zajebeš mrkačića ili škarpinicu i pustiš ju nazad u more,onda oni pričaju o tom neugodnom doživljaju...,i tako se ta riba usavršava i nećemo mi više niš moć ulovit normalim tehnikama jer neki vraćaju ribu u more.
Ajd to vraćanje ribe nazad bi imalo smisla kad bi postojao uređaj ko u filmu Men in blek,ono da zabljesneš nekim qurcem ribi sprid nosa i da onda ona zaboravi sve nevidljive najlone,sitne udice,bibije i sve ča ju je koštalo izlaska na ariju!E,da ,i da zaboravi svu onu srdelu koja je padala danima prije toga uokolo...

Mislim da mi je post u skladu s laprdanjem u nazad 90 stranica na ovoj temi,eto!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la karamba » 07. 05. 2010. (10:01)

imaš pravo! Molio bih nadležne da gore navedenu temu preimenuju u "laprdanje bez granica" ¨!
,,
lopy neko uživa u prirodi,cvječu, mirisima a neko u sadizmu :lol: , kako ti ne shvačaš da ribice treba vračati !, sjeti se sebe dok si bio mali pa su te stalno u školi tukli i natezali za uči i bafe , ali bi te na kraju pustili a da su ti ruke i uši na mjestu , eto vidiš da i dalje normalno živiš , dobro ajde vidi se da ima "malih" posljedica ali opet život ide...... ;) :clap: :shh:
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la Som Jura » 07. 05. 2010. (10:02)

Ja uzeo SIRIUSA prije pola godine
za M700 i Galeba nije bilo para, a dalmatinka mi se činila pre mala. izbor je bio između Primorke i Siriusa pa se odlučili za Sirius - izgleda da je dosta stabilniji - inače brod OK, sad ga treba doraditi da bude po vlastitom guštu

svaki put kad malo čitam o Murteru 600 dođe mi nekako žao - možda se moglo još rastegnuti 2k Eura pa uzeti nešto novo - recimo Murter 600 - još kad ga gledam na slikama milo mi dođe....

..eto sada samo mogu čekati da koji vlasnik stavi sliku uMurtera nakon isporuke i da prizna koliko ga je brod stvarno na kraju koštao (uključujući sve dadžbine)
Som Jura
Korisnik baniran

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.