nepoznati brod

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: nepoznati brod

PostPostao/la zore70 » 28. 05. 2010. (07:01)

prije bi moglo bit natjecanje u nasanjkavanju naivnih(čitaj Glupih) kupaca...

nema se više šta reć na ovo...gotovo :wave:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la shime » 28. 05. 2010. (07:10)

Bog,
Ja radim u kapetaniji i ne postoji legalan način registracije ovakvog plovila.
Čak da i objaviš da si ga pronašao na moru kako pluta morao bi ga samo čuvati
ali nikad ne bi riješio dokumentaciju za registraciju.Jedina ti je mogućnost plovidbe da
izbjegavaš kontrole Pomorske policije i kapetanije.Pozdrav shime.
shime
New Entry

Tip plovila: dalmatinka 590

PostPostao/la zore70 » 28. 05. 2010. (07:14)

shime je napisao/la:Bog,
ali nikad ne bi riješio dokumentaciju za registraciju.Jedina ti je mogućnost plovidbe da

Ma daj,nemoj ti njemu govorit kad on zna kako će..a ako ga i uvate on će reć da oni lipo nazovu barbu u Njemačku pa će im on lipo reć da je to on lipo kupija u njega samo su papiri bili na kocki leda a dan sunčan pa ....eto nevolje :lol: :o
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 28. 05. 2010. (07:36)

shime je napisao/la:Bog,

.... a to može izvest samo ako ugradi krila, ili rotor od helikoptera pa kad ih vidi da im se odozgo belji.... samo onda će oni doć do mene da im posudim zolju na koji minut. drža bi ja i stingera ispod banka... ali mi za sad ne smetaju galebovi.... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 28. 05. 2010. (07:57)

Pazi Pape,nemoj slučajno na neko putovanje,teren..redovito obilazi brod jer ako se ne pojaviš misec-dva dana možda ti neki ovakav "poduzetnik" stavi brod u oglas...platija čovik vez za ovi misec-dvaumisto tebe,ti se "ne javljaš "..teško komuniciraš..nisi društven..nema signala...
pa rođo stavija oglas recimo u Dnevni Avaz....ili Glas Gevgelije...cina povoljna 4800e

I ode open Gradac..čovik lipo uredno platija(šta,kako i kome nije važno)..opičija oglas i u pravu je ako ko pita..nazovite Papu..samo nezna hrvaški i ne šalje mi papire..malo je senilan drug policajac..a možete i prijavit samogradnju na Skadru..u Neumu...Draču..

Pa ćeš nać brod na onim stranim forumima koje si nedavno spominja... p4rilika,nepoznat brod.povoljno-besbuy: Laughing3:

ja san ispod mog broda veza Šarnardinku,nikad se ne zna čita li ovaj recept za uspjeh koji lokalni poduzetnik... :Other8:

I uglanjcaj zolju,nikad se ne zna...đava ne spava..redovito prigledaji oglase da nevidiš svoj i moj brod a tuđi oglas :Help25:
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 28. 05. 2010. (08:26)

zore70 je napisao/la:Pazi Pape,nemoj slučajno na neko putovanje,teren..redovito obilazi brod jer ako se ne pojaviš misec-dva dana možda ti neki ovakav "poduzetnik" stavi brod u oglas...platija čovik vez za ovi misec-dvaumisto tebe,ti se "ne javljaš "..teško komuniciraš..nisi društven..nema signala...
pa rođo stavija oglas recimo u Dnevni Avaz....ili Glas Gevgelije...cina povoljna 4800e

I ode open Gradac..čovik lipo uredno platija(šta,kako i kome nije važno)..opičija oglas i u pravu je ako ko pita..nazovite Papu..samo nezna hrvaški i ne šalje mi papire..malo je senilan drug policajac..a možete i prijavit samogradnju na Skadru..u Neumu...Draču..

Pa ćeš nać brod na onim stranim forumima koje si nedavno spominja... p4rilika,nepoznat brod.povoljno-besbuy: Laughing3:

ja san ispod mog broda veza Šarnardinku,nikad se ne zna čita li ovaj recept za uspjeh koji lokalni poduzetnik... :Other8:

I uglanjcaj zolju,nikad se ne zna...đava ne spava..redovito prigledaji oglase da nevidiš svoj i moj brod a tuđi oglas :Help25:

... ne brigaj brigu... snage bezbednosti su zadužene za to..... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la ivan3 » 28. 05. 2010. (10:08)

zore70 je napisao/la:ja san ispod mog broda veza Šarnardinku,nikad se ne zna čita li ovaj recept za uspjeh koji lokalni poduzetnik... :Other8:

ja svoju nisan veza ;)...
ako vec krene u stetu da bar bude siguran da je najeba, makar se i u po posla odlucija pridomislit....
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la Pape » 28. 05. 2010. (10:14)

.... a oće li ko kupit jednog Damora 700, morete birat sve boje i dezene i tip opreme...pa čak i lučicu iz koje čete ga uzest... vrlo jeftino 18 000€..... a ovaj, papiri su u Dojčlandu......
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la riberer » 28. 05. 2010. (11:09)

Ne znam ekipa kako vam se samo da?

Mario je član foruma kao i svi drugi i kao takav pita za savjet. Puno je savjeta (dobrih) i dano. Bolje reći zaključaka, no ... činjenica je da svatko od nas može pogriješiti ili bolje, da nismo svi eksperti u kupovini brodica.
Nazvati nekoga "naivnim i glupim" samo zato što je, u nadi da bi mogao doći jeftinije do broda, a bez obzira na njegovo nepoznavanje kupoprodajne problematike, u ovim vremenima kad nas pritišću sa svih strana ... ne znam. Pokušajte zamisliti sebe u njegovom položaju, da isto tako kupite brod ne znajući u što ste se upustili (ponavljam nismo svi eksperti), pa poslije pitajući za savjet s nadom da bi se to nekako moglo riješiti ... ma niste tako nemaštoviti, znate dobro o čemu pričam, zar ne?

Količina mašte se vidi i u ovim postovima koje ste natukli ... izvan teme, inače bi se reklo OffTopic ... :mrgreen:
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la franco » 28. 05. 2010. (11:30)

Hallo! Ich bin onkel von deutchland(dojčland po Vuku) und ich habe an Mario die motorboot verkauft,an schoene augen(na lijepe oči prodao) und ich garantire das die boot ist OK.
Onkel Hainz
Brod se rađa u šumi a umire u moru
franco
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Motosailer

PostPostao/la ab ovo » 28. 05. 2010. (11:59)

A šta mislite zašto tip nema noge? Ma Indy je za njega mala beba.
ab ovo
Old Senior Member

Tip plovila: Učka-Yam 2t/4KS, Maestral 500-Yam 2t/6KS

PostPostao/la riberer » 28. 05. 2010. (12:06)

Thema ist geschlossen ... ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

Prethodna

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.