prije bi moglo bit natjecanje u nasanjkavanju naivnih(čitaj Glupih) kupaca...
nema se više šta reć na ovo...gotovo
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
shime je napisao/la:Bog,
Ja radim u kapetaniji i ne postoji legalan način registracije ovakvog plovila.
Čak da i objaviš da si ga pronašao na moru kako pluta morao bi ga samo čuvati
ali nikad ne bi riješio dokumentaciju za registraciju.Jedina ti je mogućnost plovidbe da
izbjegavaš kontrole Pomorske policije i kapetanije.Pozdrav shime.
shime je napisao/la:Bog,
Ja radim u kapetaniji i ne postoji legalan način registracije ovakvog plovila.
Čak da i objaviš da si ga pronašao na moru kako pluta morao bi ga samo čuvati
ali nikad ne bi riješio dokumentaciju za registraciju.Jedina ti je mogućnost plovidbe da
izbjegavaš kontrole Pomorske policije i kapetanije.Pozdrav shime.
zore70 je napisao/la:Pazi Pape,nemoj slučajno na neko putovanje,teren..redovito obilazi brod jer ako se ne pojaviš misec-dva dana možda ti neki ovakav "poduzetnik" stavi brod u oglas...platija čovik vez za ovi misec-dvaumisto tebe,ti se "ne javljaš "..teško komuniciraš..nisi društven..nema signala...
pa rođo stavija oglas recimo u Dnevni Avaz....ili Glas Gevgelije...cina povoljna 4800e
I ode open Gradac..čovik lipo uredno platija(šta,kako i kome nije važno)..opičija oglas i u pravu je ako ko pita..nazovite Papu..samo nezna hrvaški i ne šalje mi papire..malo je senilan drug policajac..a možete i prijavit samogradnju na Skadru..u Neumu...Draču..
Pa ćeš nać brod na onim stranim forumima koje si nedavno spominja... p4rilika,nepoznat brod.povoljno-besbuy: Laughing3:
ja san ispod mog broda veza Šarnardinku,nikad se ne zna čita li ovaj recept za uspjeh koji lokalni poduzetnik...
I uglanjcaj zolju,nikad se ne zna...đava ne spava..redovito prigledaji oglase da nevidiš svoj i moj brod a tuđi oglas
zore70 je napisao/la:ja san ispod mog broda veza Šarnardinku,nikad se ne zna čita li ovaj recept za uspjeh koji lokalni poduzetnik...
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.