bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la luc » 24. 04. 2010. (22:24)

Znači grupa očale.
luc
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Fantastikus 32 Volvo D3 2x190

PostPostao/la dome » 24. 04. 2010. (22:40)

žmul je napisao/la:Ja san ti Pape u grupi "ne viruj nikako velikin slovima" apasolutno!!!

:lol: :lol: :lol:
aj izvuka si se ovom dosjetkom :lol: :lol: :lol:
već san bi parićan dati ti par dana godišnjeg da razmisliš jeli ti uopće paše biti va takovon maneštrunu ko ča je ovi forum :lol:
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
dome
Moderator i djelatnik u sektoru nautike

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la Pape » 24. 04. 2010. (22:47)

dome je napisao/la:
žmul je napisao/la:Ja san ti Pape u grupi "ne viruj nikako velikin slovima" apasolutno!!!

već san bi parićan dati ti par dana godišnjeg da razmisliš jeli ti uopće paše biti va takovon maneštrunu ko ča je ovi forum :lol:

... :lol: :lol: :lol: ....eto Žmul....sad mi moreš i reč fala šta si me pita Pape.... nema na čemu!.... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la žmul » 24. 04. 2010. (22:55)

Pape je napisao/la:
dome je napisao/la:

... :lol: :lol: :lol: ....eto Žmul....sad mi moreš i reč fala šta si me pita Pape.... nema na čemu!.... :lol: :lol: :lol:

Fala Pape!
Nadan se da ti se svidilo!
A i Domi!
Osim toga ono je kronologija događanja- i to otprilike prvih 63 strane za ljude koji su se tek uključili u raspravu.
Vidiš kako san ja koristan član ovog foruma.I ja vas sve volin!
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la dome » 24. 04. 2010. (23:07)

žmul je napisao/la:A i Domi!

slika
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
dome
Moderator i djelatnik u sektoru nautike

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la Pape » 24. 04. 2010. (23:09)

žmul je napisao/la:I ja vas sve volin!......

... uuuu, bogati!...sad se ovde ne smin saget za dobavit sapun, da ne bi dobija atomski s desna.... : Laughing3: : Laughing4:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 24. 04. 2010. (23:18)

žmul je napisao/la:
Pape je napisao/la:... :lol: :lol: :lol: ....eto Žmul....sad mi moreš i reč fala šta si me pita Pape.... nema na čemu!.... :lol: :lol: :lol:

Fala Pape!
Nadan se da ti se svidilo!
A i Domi!
Osim toga ono je kronologija događanja- i to otprilike prvih 63 strane za ljude koji su se tek uključili u raspravu.

I mi tebe lolimo :lol:
Bila me pukla luda ideja dok san bija na sajmu da poslikan sve detalje koje san uočija kao manjkave pa da to obrazložimm tekstom uz svaku sliku....tako bi po meni tribali i oni na testovima u raznim revijama...pošteno i nepristrano..
Naravno,to kod nes neće ići....jer bi testirani oglašivači povukli svoje dobro plaćene oglase i onda...zna se..
Zato rajo..puši priču..i kupuj šta drugdi ne prolazi tako lako..
I onda san odusta,jer visit ovdi po noći za neke ideale....ograničija san se na tekst...i sad me opet kopka ovi goničev poziv u Omiš..e jesan se navuka :roll:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la zore70 » 24. 04. 2010. (23:19)

Pape je napisao/la:
žmul je napisao/la:I ja vas sve volin!......

... uuuu, bogati!...sad se ovde ne smin saget za dobavit sapun, da ne bi dobija atomski s desna.... : Laughing3: : Laughing4:

A za šta ti služi zoljales? :lol:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la žmul » 24. 04. 2010. (23:37)

Onda niko po vama npr. na koncertu ne bi moga reć:"Ljudi ja vas volin "i odma bi bija pogrešno shvaćen.
Još ti se Pape zahvalin i ti me svrstaš odma u onih modernih navodno 10%.Ne boj se ja san stara škola.
I Zore pomogni čoviku i drugima da vide koliko novaca dođe ovi brod sa vratima na otvaranje,volanon na okretanje kormila i motoron spojenin sa propelon i popravljenin svime šta triba,pa objavi.
žmul
Member

Tip plovila: Grašo 19 sa Hondom 50 BF

PostPostao/la Trogiranin » 25. 04. 2010. (05:11)

žmul je napisao/la:Onda niko po vama npr. na koncertu ne bi moga reć:"Ljudi ja vas volin "i odma bi bija pogrešno shvaćen.
Još ti se Pape zahvalin i ti me svrstaš odma u onih modernih navodno 10%.Ne boj se ja san stara škola.
I Zore pomogni čoviku i drugima da vide koliko novaca dođe ovi brod sa vratima na otvaranje,volanon na okretanje kormila i motoron spojenin sa propelon i popravljenin svime šta triba,pa objavi.

Šta vi pojedinci neznate čitat ?
Pa u ovoj tiskovini lipo piše koliko to "PLOVILO" (da se nebi uvridili oni koji imaju brod ) košta " 162.000,00 kn !!!
Tu lipo stoji bilo na šareno: motor 21 ks, E ALI ISTO STOJI: maksimalan motor 130ks !!! Dakle to "PLOVILO" (zovimo ga u daljnjem tekstu PL) može podnit puno puno jači motor od standardnog i tuć debelo more bez straja od nevere i mora "3" eventualno ... ! E sad mene konkretno zanima ono ispod palube ! Piše da je dodatno ojačan HM ? Ugradnja motora 3.300,00 čega ? Krvnih zrnaca ? Da više ne duljim ako PL bude razgledavan u Omišu kako se spominje, Zoru znam, nadam se da ću upoznati i Papu molio bih da pozovete i moju malenkost jer mi nisu dozvolili ulazak na brod na sajmu i MALO detaljnije zavirivanje ! Neće mi bit trud potegnit do Omiša i platit marendu te lipo na miru sve pogledat, poslikat i sa ljudima prodiskutirat te onda ovdi našemu svitu sve to lipo prezentirat i pojasnit !!! Sam Nani od 21 ks kod "Pabuluma " košta cca 6.000,00 EUR-a. Kad se sve skupa zbroji naš PL i nije tako skup za 88.000,00... 110.000,00 ... 130.000,00 ... pardon 162.000,00 kn. :shh: :wave:

slika

slika
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la gonič zmajeva » 25. 04. 2010. (08:25)

ghost_rider je napisao/la:zore
ako imaš volje da se nadjemo u Omišu....i meni i tebi triba 20 min......
stvarno bi volija čut sta mislis .....onako dok smo na tom kaiću.....
bilo bi mi drago popit kavu i čut sve iz prve ruke.....
naravno ako imas voje.....?????

Zore evo čovik te zove u Omiš. Lipo se zaleti tamo usput pokupi Papu i Trogiranina. Napravite vi test ovoga broda i to će jedino bit mjerodavno. Lipo vižitajte brod od prove do krme napišite prednosti i nedostatke. Kad sve doznate napišite i koliko je košta ti model koji ste testirali. I molim neka cijena bude s pdv-om bez malih slova i križić kružića ;) .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la 305grama » 25. 04. 2010. (09:12)

To ko na licitaciji :crazy:
305grama
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Pasara 4,60 Kvarnerplastika 1976 g. - 5ks

PostPostao/la Trogiranin » 25. 04. 2010. (09:36)

Ne, ali sad stvarno bez zajebancije ! Da ne mlatimo praznu slamu bez veze slažem se 100% sa Goničem zmajeva ! :thumbup: Čovik je po meni pošteno napisa i ja nemam ništa više za dodat na njegov post. Jedino da još jednom ponovim da ću platit marendu ako do toga ikad dođe tek toliko da se zna da ne bi bilo prebačeno u zajebanciju i lipo sve dokumentirano i sve pet bez plaćenih reklama i trla baba lan !!! :wave:

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la Trogiranin » 25. 04. 2010. (09:45)

305grama je napisao/la:To ko na licitaciji :crazy:

Ne pali vatru 305 !
Nikakva licitacija i bakrači ! Sve pošteno i čisto od A-Ž ! Slike i tekst bez reklama i prepisivanja iz reklamnih brošura . Nešto potrošenog vrimena i goriva ( mislim da marenda neće puno doć jerbo ...) i objektivnosti pošto mi ipak to PL ne kupujemo jer IMAMO vlastite brodove ! Ne zanima nas ni cijena ! Samo realno mišljenje i dopuštenje da se brod na miru i u cijelosti pogleda i poslika te prokomentira bez žuči i sr@**a začinjenog preseravanjem !!! :wave:

Trogiranin
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 25. 04. 2010. (10:08)

Tako triba :thumbup:
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.