dezidorej je napisao/la:...Nekako biram između VEN 590 i ADRIE 590 naravno sa kabinom.(koji je po tvom mišljenju bolji)...Kupit ču osnovnu opremu,tako da mog nešto uradit po svom okusu. Za motor nisam još siguran koji.(2T ili 4T) i koji...
Svaki savjet dobrodošo..
Adriu 590 ni u jednom segmentu, osim izgledom, ne mogu komentirat (bilo bi neozbiljno, a i nekorektno) jer sam neki vlastiti utisak o njoj stekao samo preko slika i komentara na ovom forumu. Prema tim izvorima mogu reć da mi djeluje ok!
Šta se tiće Vena, eh ponosni sam vlasnik istog
. Dakle, šta se i proizvoda, a i samog proizvođaća tiče uistinu sam više nego zadovoljan. Ja sam svoj Ven 590 kupio 2009. i do danas (znam i nije baš neki period, ali...) nemam nikakvih zamjerki. Posebno sam zadovoljan ljudskim odnosom vlasnika od kojeg sam u svako doba, još od izrade broda, pa sve do danas uvik moga dobit iskreni i dobronamjerni savjet. E baš zbog toga svega skupa (kvaliteta +ljudski resursi
) moram priznat da mi je i dan danas drago, kad uvatim vrimena, otić do radione čisto da se javim vlasniku ka zadovoljni kupac i da prozborimo dvi tri pametne. Možda sam subjektivan, ali moja je ocjena