ja imam Betinu
bilo bi lipo da taj brod komentiraju oni koji ga imaju ili koji su ucinila par desetaka sati s njim
pa da mogu ojektivno rec ric dvi
stolarija meni se svida nema puno drva plastika okolo lako za odrzavat ali sve se da stavit samo recite sta zelite
i na kraju platit to treba neko
vratimo se na brod
vozia sam je po svakakvom moru malo sam doma i kad mi se gre onda idem
brod je fantasticno stabilan i prostran
vjerujem da vi koji ste bili na slicnim brodovima vidili ste razliku
17nm putne brzine imam s 2800rpm s nanni 175ks(full okretaji su 3600rpm)(oni sta prica o 27nm prica blage pizdarije)
brzina broda full je brzina kad je brod pristojno nakrcan ima piza i onda ga stisnes
moj tada ide 23nm u bilo kojim uvjetima vitar kurenat itd
a ovo bacanje iz aviona(citaj skinuta tenda dva covika 50l goriva ) oa testiranje su gluposti
pogotovo s 2,4litre motorom D3
17nm je brzina koja joj veoma dobro stoji ostalo su gluposti.................. jednostavno kupi glisera a ne betinu
brod udre na more i triba pripazit ????
koliko ?nista vise nego brodi s slicnim trupom udes mu u mot i kad je val smanjis pa neces na val otic s 17 18nm
udre ali od toga pravit neku pricu bespotrebno onda ga vozis ka galeba i gulla i nikad ti nece udrit na more
s tim brzinama nema problema..........
generalno brod od 7 metri je kompromis i nema sanse uvalit sve sta bi bilo za 5
pa piculjan osim sta je vergulast naspram betine 700 ima motore 100ks jace za veoma slicne brzine???
sta sad on nevalja ??
betina je lipi brodic i mogu rec nakon 1god upotrebe da joj je kvaliteta vise neg pristojnagod
da sutra opet uzimam brod od 7metri uze bi vjerovatno nju(a neki izbor od slcnih brodi i nema veliki)?
neke stvari bi prominia ali cisto sebe radi ne zato sta nesto nevalja
svi mi pitamo koliko brod kosta i ocemo najmanju cijenu i onda nevalja ovo nevalja ono(od sitinica)
sve to moze bit za pet ali ce i cijena ic gori
toliko o mom videnju za mene najlipseg broda u klasi betine 700