Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
unije je napisao/la:dobro napokon ste priznali i da vam se kokpit uvija...
Jenny je napisao/la:unije je napisao/la:dobro napokon ste priznali i da vam se kokpit uvija...
Mora se uvijat kad je ravna površina velike kvadrature , ali zato se odispod stave okomita pojačanja pa više nema uvijanja ......a površina ogromna
unije je napisao/la:Jenny je napisao/la:unije je napisao/la:dobro napokon ste priznali i da vam se kokpit uvija...
Mora se uvijat kad je ravna površina velike kvadrature , ali zato se odispod stave okomita pojačanja pa više nema uvijanja ......a površina ogromna
ahahaha da ogromna površina...a nemaš di sist na razmi bočno su nosači šugamana, prema krmi nosači vanbrodskog motora, puste purtele kojima moraš dat mista za otvorit....znači ostaje varijanta plastičnog stola i stolice iz peveca za sidit ili držanje za štangu kad vas je više ka u tramvaju
dobra je ona krmena purtela i argola eee to se mora priznati jako praktično rješenje. em možeš ugazit na nju pa si visočiji em moš arglolom nogama vozit
predlažem vam otvore za zrak motornog prostora kao što je ima ono auto Zaporožac (stariji ga se sječaju) jel ove rupice od 50 tak mm baš su od koristi
Jenny je napisao/la:Amiklic samo naprid čini mi se da je Unije malo ka ljubomoran.
lupis je napisao/la:Ma jel ovo osmoza već ili sanjam?
borro je napisao/la:Gdje ima za kupiti taj Kerrock, i koliko to košta?
amiklic1 je napisao/la:lupis je napisao/la:Ma jel ovo osmoza već ili sanjam?
Ne, to ti je prašnjava površina laminata preko koje sam namazao smolu, pa se vide te flekice. Slikano je mobitelom...
Flekice su tu zato jer sam slikao prije nego sam ispod vune istiskao zrak...
Ne boj se ti za osmozu na mom brodu, bolje svog provižitaj...
Čujem da je prisutna pandemija rupica na M-ovima
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.