već ima otvorena tema o ovom plovilu
http://forum.ribolovnamoru.com/viewtopic.php?f=8&t=4960
za moj pojam pozitivna pojava, pogotovo zbog prenapuvanih cijena polovnih istranki
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
šlapa je napisao/la:Nisam čuo za taj brod,daj pošalji neku sliku ako imaš
adria je napisao/la:evo bio sam nedavno kod proizvođača, vezano za jedan moj brod pa da stavim par slika.
Inače isti ide i na sajam u Zg krajem veljače,. .a idem i ja kupiti motor za svoju barkicu,
pa ću staviti slike i s sajma:-)
za one koje misle kupovati motor zvao sam predstavinštvo tohatsa i kažu da će biti popust oko 15%, pa se isplati čekati sajam..
adria je napisao/la:nisam uzeo taj jer mi je trebala open verzija,
ali mi ta firma uređuje jedan drugi brod koji sam kupio u kitu( došlo me puno jeftinije tako) pa sam Vam stavio slike.
Jedan prijatelj mi je kupio njihov brod prošlo ljeto pa mi je preproučio da si tamo izvršim dorade.
ako te šta zanima mogu pitati.
adria je napisao/la:hahah, nisam kupio "gurges" jer mi više odgovora bez kabine, radi kupanaja i kratkih izleta.
Inače imam kvarplastiku 410, i zadnjih godinu dana sam gledao razne takve brodice ( kabina /bez kabine) pa sam naletio i na ovaj, i osobno mislim da je omjer cijene/ kvaliteta dobar, ali to je na svakome da odluči.
Na kraju sam odlučio uzeti bez kabine u kitu, a tu ga sad uređujem jer ga nažalost nemam gdje držati.
Ovaj tjedan ću ići vidjet brod pa ti pitam, snagu.
Tg-boy..pogodio si i brod mu je stvarno dobar, ali ako otvorim još jednu temu na taj brod mislim da bi cijeli forum mogli lagano preimenovati:-)
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.