Ovih 8 nm mi lijepo zvuči, ali imaš i jači motor 20 kw, ja imam 13 kW, vidim da ti je unutrašnjost u drvetu, lijepo, meni nije i nemam ove poličice i ladičice sa strane (ima slika na početku teme zampieri mare, ne znam jeslli li malo gledao), ali imam plinsko kuhalo sa dva plamenika. Ovaj tvoj sam gledao kad sam tražio brod u oglasniku, ali nekako nisam u tom trenu bio zapeo za njega, i onda se kasnije pojavio oglas kod nas za jedan drugi i ja eto naletio, ali jako mi je bio lijep!
Kad sam ga ja vozio sa Krka prvi dan su bili valovi do nekih 1.5 i kad ideš provom (pramcem) u njih ponaša se odlično! Jedino ako ti dolaze sa boka, kad se zareda par većih onda te mogu jače zaljuljati, ali se ni u nednom trenu nisam osječao nesigurno! Meni je rečeno da moj na 2000-2100 ide 6,5 nm, samo po karekteristikama iz knjige od motora vidim da najmanje troši u rasponu 2100-2800, a najveća snaga da mi je na 3200, a moment na 2500.
Tako vjerujem da na većim okretajima od ovih 2000 ipak radi optimalno, probati ću ga voziti na nekih 2400-2500, pa ću vidjeti. Rezervar za gorivo imam 60 L ali mi plovak ne radi, baš dam nabavio neke od auta pa moram probati nešto iskombinirati, a rezervar za vodu nemam već dva kanistra po 25L sa električnom pumpom koja mi tjera vodu u pipu. Gdje tebi uopće stoji taj rezervar za vodu i kako izgleda?