Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
teranavis je napisao/la:pazi gliser je diskutabilna stvar a sad san vidio u tvojim postovima da nemas šešulu od 600 kg sa dva kata plastike nego ljep komad broda meni jako ineresantan a nadam se da je i dobar ko ča izgleda ...
aladin je napisao/la:
To i jest bila poanta mog posta da skrenem paznju na olako koristenje rijeci gliser u negativnom kontekstu. Mada u vecini slucajeva to zaista stoji.
lupis je napisao/la:aladin je napisao/la:
To i jest bila poanta mog posta da skrenem paznju na olako koristenje rijeci gliser u negativnom kontekstu. Mada u vecini slucajeva to zaista stoji.
auuu.......,ne razumim te baš...,jesmo za negativno ili za pozitivno???
unije je napisao/la:Ni galeb stari sa krilima ili skijama ili već kojim pomagalima kao ni gull 745 nije napravljen da ima 12 milja putne brzine.
Možete vi vlasnici galeba i gullova fantazirati koješta ali po tome možeš u svaki lavor staviti 100 konja i on će ići 15 milja.
I kako onda vozite brodove ? Do prve punte opalite po gasu i onda ostatak dana ili godišnjeg vozite kao i svi ostali ===== 6 čvorova =====
Čemu uopće onda to prese----nje ?
teranavis je napisao/la:unije je napisao/la:Ni galeb stari sa krilima ili skijama ili već kojim pomagalima kao ni gull 745 nije napravljen da ima 12 milja putne brzine.
Možete vi vlasnici galeba i gullova fantazirati koješta ali po tome možeš u svaki lavor staviti 100 konja i on će ići 15 milja.
I kako onda vozite brodove ? Do prve punte opalite po gasu i onda ostatak dana ili godišnjeg vozite kao i svi ostali ===== 6 čvorova =====
Čemu uopće onda to prese----nje ?
meštre ja se nebin bas slozio stobom ovaj put ....i moj m 70 ide ...znaci mogu se vozit ko i ti 6 milja ...ali mogu i 14 dok ti nemozes ...recimo da ti netreba ali?????...isto tako ja vozim auto od 200ks ...a vozim se ko i oni sa 60ks ..naj cesce ...ali kad pozelim ili zatrebam uvjek ima gase ...to je taj odgovor ...i naravno odgovor za ljudsku pohlepu
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.