Nino, nije to prijašni brod, imam ga i sada za ribolov, dok sa B700 sam probao panulat samo par puta, ali definitivno sam mišljenja da treba bit u slučaju panulanja sa b700 FF u kokpitu, to je bio i moj prijedlog and-u, kad smo razgovarali, sada je Bat na redu
Dali ga nekdje fiksno montirat ili nešto ovako, to svatko radi po svojim željama, na kašun milslim da nije najbolje, jer je stjena dosta nizko napram mom kašunu u pasari, pa bi brzo netko sa nogom oštetio FF montiranog ma kašunu. Ako če bit ikad potreba, ja ču montirat na B700 sa strane broda neki jeftini FF na inox cjev, na kojoj bi bila krmena sonda dole a gore FF, tek toliko da vidim dubino ostalo mi ne treba, jer sada i sam imam problem pošto ne vidim sonder dok panulam ako sam u kokpitu, pa makar imam sonder od 12". Ali opet mogli bi ovi Raymarine napravit neku WiFi variantu pomočnog ekrana, onda bi mogao koristit glavnu sondu od 1kw i u kokpitu, šteta što se nitko to ne sjeti, nego se brodska mreža radi samo običnim switchevima i UTP kablovima.
Opet brodska mreža mi ne dolazi u obzir, jer trebam dodatno kupit switch pa opet Raymarine ekran itd..., jeftinije je uzet neki garmin sa krmenom sondom, pa kad panulaš motiraš, a kad ti ne treba ga skineš, upaljač 12V ionako imam u kokpitu. Ja imam brod za panulo pasaru, pa mi ne treba sad ovo radit, tako da vjerojatno i neču.
And, čestitke na brodu, i zubatcu