Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
porer je napisao/la:Ovo ti je od zubatca tu sa foruma.
Rocking Sergio je napisao/la:Ekipa, baš zadnjih tjedana gledam ovdje po Istri ne bi li naletio na kakvog Marstrala vezanog u luci i sve skupa sam nabrojao 3. Raznih drugih pasara te Adriatica ima na desetke u svakoj luci a Maestrala tako reci nigdje.
Da li je dolje u Primorju i Dalmaciji druga slika ili je Marstral tako rijedak brod?
porer je napisao/la:Na mulu ispred šanka pri kraju s desne strane. Dođi tamo ujutro oko 7 i pol ili 8 i traži Tomu
yozuri je napisao/la:Rocking Sergio je napisao/la:Ekipa, baš zadnjih tjedana gledam ovdje po Istri ne bi li naletio na kakvog Marstrala vezanog u luci i sve skupa sam nabrojao 3. Raznih drugih pasara te Adriatica ima na desetke u svakoj luci a Maestrala tako reci nigdje.
Da li je dolje u Primorju i Dalmaciji druga slika ili je Marstral tako rijedak brod?
Na Bunarini imaš dva . Jedan plavi kojeg koriste ronioci je na vezu blizu velike dizalice , a drugi bijeli negdje na sredini dugačkog mola ( neznam broj mola , ali najbliži Histriji ) s unutarnje strane .
lupis je napisao/la:Ima ih u Ri dosta,lučica Kantrida par lipih,Kostrena Stara Voda ..,Punat bar 10,u Krku nijedan...,po Liburniji ih ima..
Ali vjerujem da ih imaš i bliže,uostalom nema se tu šta više gledat,danas se sve prodaje preko neta..,i slika za ideje imaš brdo...
U Senju kod nogometnog igrališta ,na suhom,bio je jedan stari model u kit izvedbi s nadkabinom prije cca 5 godina,mislim sa nikad nije ni bio u moru ..,timun je bio i prozori,možda čak i ograda...,prava stvar za utuć love i vrimena..
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.