bura_68 je napisao/la:mijo je napisao/la:kad sam samo ja na brodu vrti 5300.sija oca ide oko 5000 5100 .putna je tu kako si reka al danas je bilo malo vitra popodne pa skace po moru (nisan navika) al po svemu sudeči rasteretija se motor ima drugi zvuk i vidi se po gasu da mu je lakše.
e jesi vidija kako izleti,ee past ce ti tih 100 obrtaja kad stavis lastin rep ali onaj veci za 50+ konja....ali ces dobit na mirniji brod na valovima i lakse ce izglisirat jer ce ga lastin rep liftat odma,ali opet trazi da se sav neophodan teret stavi prema naprid ,,,,,meni s dvoje isto ide na 5200 ali probaj u voznji pomaknut drugu osobu u kabinu nek sidne pa ces vidit ,zato spoiler je po meni neophodan i to onaj koji samo malo zatvara prema doli ide u minus,,eto to su moja zapaznja,,danas bila bonaca pa sam malo izasao penzionerski na lignje i gusta ko prase u malo vode(mora)
danas nas dvojica malo u đir(skupa 230 kg) do skradina yamaha ima 10 sati bila je bonaca i putna cca 4700 ful vrti 5200. kad san iša nazad vitar u provu i oče neče 5000 5100 onda jedan sija na škaf i ko od šale 5200. putnu san drža oko 4600 4800 i brod ide fenomenalno.potrošnju nisan mirija(ne da mi se razbijat glavu oču malo uživat) al kako mi se čini nije puno.sljedeči tjedan ide van da mu stavin koper i lastin rep al kako mi se čini za sad sam zadovoljan.brod za skočit na ribu i liti uživat i jedva čekan kad če pravi maestral da vidim koliko ga mogu vozit( da nemisli neko da ću ludovat al onako pristojno da mi se mali smije a žena da ima šta ronzuljat