bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la morskivrabec » 11. 04. 2010. (20:01)

A ne, griješiš, ja ništa ne prekrajam, samo primjećujem da u ovom segmentu fali jeftini brod za manji vanbrodski motor.
Bogati do prije 15 godina većini je bio dovoljan motorin od 20 ks, a sad mnogima ne valja ništa ako je ispod 50 ks, da ne rečem više.
Murter 600 je murter 600, nije za stavljanje vanjskog motora na limun krmu, smiješno bi izgledalo, nego kažem valjalo bi konstruirat jedan novi brodić po sličnoj cijeni.
'Ko ne zna bestimat, neka kupi parangal
morskivrabec
Korisnik baniran

PostPostao/la zore70 » 11. 04. 2010. (21:02)

Evo da i ja štagod kažem nakon pregleda u živo..
Prvo cijena...pitam čovika koliko košta a on deset...franco tvornica pa...
Ja njemu reci rođo koliko ovdje i sad sa svime,a on će 165 000 kn za izloženi primjerak sa sajamskim popustom!
Nakon sajma bit će i još više za oko 5000kn kaže lik plus 3000za transport od ZG do ST...aj dobro,već mi nije silo jer su se na sve strane bili rastrubili o puno manje love..povoljno,nikad viđeno..nada za one bez puno para a sa puno želja..

Na prvi pogled izvana dopadljiva barka,sjajna i skladne linije..
Je da iman 100 kila ali platforma se opasno uvija i sa dvi cijevi pojačanja na njoj..tanka i za brod uvaćena premalim vidama..ajmo dalje
Pošto je taman stala kiša uša san na brod,otvorija vrata i ugazija u lokvu...aj nema veze,bez vode nema ni života.. :lol:
Vrata su smjehotresna,da brod ide 10 milja ispala bi i sama po krmi.. :shh:
Iman 188 visine,nigdi u natkabini nema božje šanse za uspravit se..
Ponistre porubljene inox trakom,lipo za vidit izdaleka,sjaji se ali izbliza neće dugo držat vodu..
Poklopac motora dižem i skoro mi ispa kako je lipo uvaćen..izolacija tanka i nekvalitetna,bolje da je nije..
Ispod Nanni motor,nema se šta zamirit,ali ugradnja ajme meni!
Postolja tragedija,plastika kada su mačke lipile repima,sva criva vrtne kvalitete,kablaža na razini ciganske barake,filter mora napravljen od komada inox cijevi zatvorenog sa retajem pleksija i leptir vidom,sve zavareno elektrodom na komadu lame od 2 mm,var neočišćen...dica se igrala..
Kormilari se sajlom,monokavom, tajvanska roba ali ok,radi,no sistem kako je spojena sa argolom koja je i sama šaljiva,ni sa ovim motorom od 20ks ni slučajno nebi u gasu okrenija timun u jednu stranu..
Sistem brtvljenja osovinskog voda neki isto samouki samodrek..
I, nešto vrlo po meni čudno,uzimajući u obzir sve ovo šta san vidija,oba broda su kompletni,sa pogonom i svime,mista na pontonima ko u priči ,mukta držanje broda u moru a ni jedan dostupan za probnu vožnju :?:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la teranavis » 11. 04. 2010. (21:10)

pa po meni je to ok ...ako jedan dobar brodic kosta oko 350000kuna onda more i ovaj "polu proizvod kostat " 170000 kuna ....polu proizvod pola para :Muhahaha44:
1) predstavi se i ispuni rubriku “Lokacija”
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) upute za postavljanje fotografija: KLIK
5) citiranje postova
6) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
teranavis
Old Senior Member

Tip plovila: damor 800 fjaka

PostPostao/la Pape » 11. 04. 2010. (21:12)

zore70 je napisao/la:Evo da i ja štagod kažem nakon pregleda u živo..
Ja njemu reci rođo koliko ovdje i sad sa svime,a on će 165 000 kn za izloženi primjerak sa sajamskim popustom!
Nakon sajma bit će i još više za oko 5000kn kaže lik plus 3000za transport od ZG do ST...aj dobro,već mi nije silo jer su se na sve strane bili rastrubili o puno manje love..povoljno,nikad viđeno..nada za one bez puno para a sa puno želja..

Je da iman 100 kila ali platforma se opasno uvija i sa dvi cijevi pojačanja na njoj..tanka i za brod uvaćena premalim vidama..ajmo dalje
Pošto je taman stala kiša uša san na brod,otvorija vrata i ugazija u lokvu...aj nema veze,bez vode nema ni života.. :lol:
Ponistre porubljene inox trakom,lipo za vidit izdaleka,sjaji se ali izbliza neće dugo držat vodu..
Poklopac motora dižem i skoro mi ispa kako je lipo uvaćen..izolacija tanka i nekvalitetna,bolje da je nije..
Postolja tragedija,plastika kada su mačke lipile repima,sva criva vrtne kvalitete,kablaža na razini ciganske barake,filter mora napravljen od komada inox cijevi zatvorenog sa retajem pleksija i leptir vidom,sve zavareno elektrodom na komadu lame od 2 mm,var neočišćen...dica se igrala..
Kormilari se sajlom,monokavom, tajvanska roba ali ok,radi,no sistem kako je spojena sa argolom koja je i sama šaljiva,ni sa ovim motorom od 20ks ni slučajno nebi u gasu okrenija timun u jednu stranu..
I, nešto vrlo po meni čudno,uzimajući u obzir sve ovo šta san vidija,oba broda su kompletni,sa pogonom i svime,mista na pontonima ko u priči ,mukta držanje broda u moru a ni jedan dostupan za probnu vožnju :?:

....evo ni danas još nisan bija....ali virujen tebi na rič 100%.... :thumbup:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 11. 04. 2010. (21:30)

A Pape pođi,siti se šta san ja sad napisa pa reci jesan li laga..
Ako imaš aparat uvati koju sliju,ono ka da moraš ženi pokazat jer nije mogla doć,kužiš?
Oden li ja opet,a mislim da oću,ubost ću par slija i ja :thumbup:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 11. 04. 2010. (21:34)

zore70 je napisao/la:A Pape pođi,siti se šta san ja sad napisa pa reci jesan li laga..
Ako imaš aparat uvati koju sliju,ono ka da moraš ženi pokazat jer nije mogla doć,kužiš?
Oden li ja opet,a mislim da oću,ubost ću par slija i ja :thumbup:

....jasno da ću poć....dont worry! :thumbup:

p.s imaš pp
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la MURTER 600 » 11. 04. 2010. (21:43)

zore70 je napisao/la:Evo da i ja štagod kažem nakon pregleda u živo..

Vidim da ste vrstan stručnjak pa sam slobodan da Vas pozovem na preuzimanje moje brodice u ZG da me "mafija ne za...e!
Preuzimanje brodice je polovina lipnja .Poziv važi samo u slučaju da Vaša stručnost nebude skuplja od brodice :thumbup:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la joca » 11. 04. 2010. (21:54)

Std model na sajmu sa prijevozom,Ce certifikatom,trosarinom iPdvom je 129000kn, izlozbeni sa dod opremom(radio cd,frizider,pumpa slatke vode sa tusem na krmi I sudoperom,prozor na krovu,lezaj na pramcu,platforma,treci lezaj u kabini,wc morski I boja trupa) je 160.500kn za placanje na sajmu I jos jedan plavi je slobodan.ako se naruci po svojoj specifikaciji ceka se do 10.8. I treba dati kaparu 10000kn, jos uvijek mislim da je brod najbolji deal od kad su amerikanci kupili aljasku od rusa za 180000usd.
joca
New Entry

PostPostao/la ghost_rider » 11. 04. 2010. (22:02)

Cjenimsve sta ste napisali....ali stvarno mislim da su to većinom rješive sitnice.....
možda ovo sa šopernicom osovine.....to nisam vidija...
ali ovo sa penton na limun-krmi......bože moj!!!!!!!!!
zanimalo bi me kad bi Trogiranin napisa koju rič.....
vidija san sta je radija na galebu...."divota"
naravno ako je čovik vidija brod!!!!!!!
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la ghost_rider » 11. 04. 2010. (22:23)

joca je napisao/la:Std model na sajmu sa prijevozom,Ce certifikatom,trosarinom iPdvom je 129000kn, izlozbeni sa dod opremom(radio cd,frizider,pumpa slatke vode sa tusem na krmi I sudoperom,prozor na krovu,lezaj na pramcu,platforma,treci lezaj u kabini,wc morski I boja trupa) je 160.500kn za placanje na sajmu I jos jedan plavi je slobodan.ako se naruci po svojoj specifikaciji ceka se do 10.8. I treba dati kaparu 10000kn, jos uvijek mislim da je brod najbolji deal od kad su amerikanci kupili aljasku od rusa za 180000usd.

joca
dodatna oprema
-ležaj na ili u provi.....nije mi jasno (to nisan vidija na spisku opreme)
isto tako treći ležaj.....
di je to????
ghost_rider
Member

PostPostao/la stomorska » 11. 04. 2010. (22:37)

ghost_rider je napisao/la:
-ležaj na ili u provi.....nije mi jasno (to nisan vidija na spisku opreme)

ležaj na provi :lol:, 2 spužve tapicirane :crazy:
stomorska
New Entry

PostPostao/la stomorska » 11. 04. 2010. (22:41)

MURTER 600 je napisao/la:Vidim da ste vrstan stručnjak pa sam slobodan da Vas pozovem na preuzimanje moje brodice u ZG da me "mafija ne za...e!
Preuzimanje brodice je polovina lipnja .Poziv važi samo u slučaju da Vaša stručnost nebude skuplja od brodice :thumbup:

A sad se moli čovika za pomoć a kad san ja napisa dvi riči protiv odma pobuna a? :Other9:
2+2 nije uvik 4!!
stomorska
New Entry

PostPostao/la arbo » 11. 04. 2010. (22:48)

Poštovani moderatore,predlažem da se tema zaključa do isteka garancije sretnicima koji su usprkos iznimno teškoj gospodarskoj situaciji ipak uspjeli iznaći novca i načina te gore navedeno plovilo kupiti jer ova filozofiranja bez pokrića i porinuća odavno nemaju smisla.Unaprijed zahvaljujem.
U pol Marča ni sipa ni komarča.
arbo
Senior Member

Lokacija: Prkačini-Žminj,područje lova istočna i zapadna obala,barka i s kraja
Tip plovila: Istranka,Suzuki 6ks 4t

PostPostao/la ghost_rider » 11. 04. 2010. (22:51)

ma judi moji
brodić je odličan.......i u sri srca mi je!!!!!!
već sam mu i ime da......a doć će tek u 9 misecu....(ako ove iz banke ne uvati . o l i v)
već vidin kako se zore smije........ali nije "toniša"....ne ne!!!!!!
ghost_rider
Member

PostPostao/la zore70 » 11. 04. 2010. (23:07)

Vidim da ste vrstan stručnjak pa sam slobodan da Vas pozovem na preuzimanje moje brodice u ZG da me "mafija ne za...e!
Preuzimanje brodice je polovina lipnja .Poziv važi samo u slučaju da Vaša stručnost nebude skuplja od brodice :thumbup:[/quote]

Bez ljutnje,kaže se da svakog češe di ga svrbi ali ono šta san vidija to san i napisa ,meni ni u džep ni iz džepa :angel:

Ako koji "stručnjak" ka ja pođe neka me demantira,a do tada neću više sudjelovat jer me se živo jebe za "mafiju "i ko će koga nadit ;)
A ti svi šta su dobro trgovali će nadoć kad tad :Suprise28:
zore70
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.