bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la Lando » 08. 04. 2010. (12:40)

Ma znate što , pričajte i pišite Vi cijenjeni kolege forumaši , meštri veliki i malo manji i oni koji misle da su meštri , što god hoćete , ali da sada imam viška novaca i potrebu za kupnjom , ja bi naručio i kupio ovaj brodić . Naravno da bi se prethodno osobno želio uvjeriti i " opipat " očima i prstima ove barke u izradi . Ovo meni ne djeluje niti malo loše .
Živi bili pa vidili , ali ovo bi moglo bit samo potvrda da su cijene naših plovila PRENAPUMPANE i da cijena ostalih HR plovila ( barem ovog razreda ) NEBI trebala bit tako visoka kakva jest . :wave: :wave:

PS . A definitivno treba testirat barku i u moru :thumbup: i čestitam svima koji su se odlučili na kupnju . Vjerujem da se nisu za*ebali :thumbup:
Lando
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Arta mala

PostPostao/la morskivrabec » 08. 04. 2010. (12:55)

Lando, pravo zboriš! Zamisli dat lovu za ovo ili duplo za brod podjednakih dimenzija i mogućnosti ko grašo ili nerezin!?
Možda su grašo i nerezin i kvalitetnije napravljeni, ali da koštaju duplo... :thumbdown:
Zadnja izmjena: morskivrabec; 08. 04. 2010. (12:56); ukupno mijenjano 1 put/a.
'Ko ne zna bestimat, neka kupi parangal
morskivrabec
Korisnik baniran

PostPostao/la josme » 08. 04. 2010. (12:55)

Lando to su i moje misli :thumbup:
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la morskivrabec » 08. 04. 2010. (12:59)

A ne daj bože usporedit ovo s onim kašunom fiumankom, na što ono sliči!!! Znam da su ukusi različiti, iznosim samo moje osobno mišljenje, možda je nekom fiumanka prekrasna...
Ovaj murter je prvenstveno skladno dizajniran brod i to mu je velika prednost.
morskivrabec
Korisnik baniran

PostPostao/la stomorska » 08. 04. 2010. (13:10)

vidit ćemo za 3 dana na sajmu. onda ce nan sve bit malo jasnije. iako opet nemos vidit kakva je plastika.
a da izgleda smišan, bogami je!!
a i da se stavi neki motor jači npr. 100ks, pa da se malo još opremi ili ako je potriba šta i doradi opet da ga j.... nemože ispast više od 20-22 ijade....a di su ovi drugi... :Other8:
Naravno uvik je tu crv sumnje, evo samo ću van dat jedan primjer.
Jahta 22m ovo lito u marini, gledan cila iziđena od osmoze, stara 1.5 godinu. Gradjena u Turskoj. Kaze momak koji je skiper na njoj bija da je gazda daje po mukte. A dogodilo se to da su ovi turci razriđivali smole nitrom i sve to ispočetka izleda dobro, samo poslin tođu problemi jer naravno izgubi svojstva, nakon par miseci je već počela vatat, prestrašno.
Da nebi ovo bilo isto?? Test na rijeci?? A di su morete? :? :Other54:
stomorska
New Entry

PostPostao/la Pape » 08. 04. 2010. (14:08)

zore70 je napisao/la:Opali koju sliju bude li prilike,uvati bitne detalje.Onako na brzinu mi se učinila jako tanka krmena platforma i čini mi se da je za brod uvaćena običnim patent vijcima ali nemogu se baš zaklet,bilo je kratko i iskosa..
Ako možemo kome pomoć da se spasi neke trapule bilo bi lipo zato..klik..klik :thumbup:

....juriiiiš!!!....svi na sajam.....ne vračajte se bez slija...... :mrgreen:
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la porer » 08. 04. 2010. (14:43)

Lando to sam i ja rekao. Jedino malo ovi 'kupci' previše liče na prodavače ili barem na PR acm boatsa pa ako su moje sumnje točne sami sebi rade kontra reklamu ako ne ispričavam se...
Inače, barka mi se dopada, ljepša mi je od novog Damora a fijumanku da i ne spominjemo. Najisplativije bi bilo (za mene) kupiti kit sa ugrađenim motorom pa sam raditi pomalo, ako ta mogućnost postoji mislim da bi mogli toga puno prodati.
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la Beezz » 08. 04. 2010. (14:52)

....juriiiiš!!!....svi na sajam.....ne vračajte se bez slija......

ili to ili juriš svi u omiš di je prvi več vezan u cetini...
Beezz
New Entry

Vrsta ribolova: sportski

PostPostao/la 305grama » 08. 04. 2010. (15:29)

A muke mu ježove... brod izgleda skroz uredno.....
Kako je netko gori spomenuo bude li se brodica dobro pokazala kroz godinu dvije možda i prisili ove domaće brodograditelje da malo spuste kriterije u cijenama.
Samo da ne krene ka i inače kod nas, prvi 20 dobra proizvodnja a kasnije zbog velike narudžbe i brzine fušeraj.
Damoru (folciki :D i Graši baš i neće biti milo gledati ovaj prodor murtera 600 na tržište. Palac gore :thumbup:
305grama
Member

Tip plovila: Pasara 4,60 Kvarnerplastika 1976 g. - 5ks

PostPostao/la ghost_rider » 08. 04. 2010. (19:40)

pozddrav!
danas bio u Omisu!
Brodić izgleda prekrasno!posebno me oduševila stabilnost!bit ću malo neskroman,ali mogu reć da sam to i očekivao s obzirom na izvedbu trupa (guc)!Sto se tiče finalne obrade i detalja iz vana...Super!Neznam jeli to zbog toga sto je to prvi brod ali po ovoj izvedbi "kapa dolje".Brod je isporučen s krmenom platformom,možza izgleda da je malo tanka...ali nas dvojica bili na njoj...nosi ka most(bez uljegana).komentari ljudi u omišu ....brod je super!nažalost vlasnik nije bio tu ,pa nisam mogao snimit unutrašnjost.Čuli smo se na tel i dogovorili da se nađemo kroz koji dan.uglavno kad sam pitao je li zadovoljan radovima u kabini i instalacijom oko motora,slušao sam samo rječi hvale!!!!!na moje inzistiranje ima li sta sta mu smeta,spomenio je da nema ploče s osiguračima poslije glavne sklopke!!!ali s obzirom o količini potrošača (rječ je o standarnoj opremi)mislim da je to već pitanje nadogradnje!!!!sto se plovidbe tiče,napravio je nekih 6-7milja.....zadovoljan je ponasanjem broda , odazivom na kormilo,potrosnjom.....sve u svemu :thumbup: :clap:
poseban pozdrav murteru600..... :thumbup:
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la ghost_rider » 08. 04. 2010. (20:40)

porer
ako si steka dojam da sam ti ja nadrukan da hvalim nešto.....viruj mi totalno pogrešno!!!!!!!
ako tebe ili bilo kojeg forumaša navede put u moje krajeve......
lipo ćemo sist na kavu......i dobro se "isćakulat"
inače mislim da se od vas puno toga može naučiti i skupit informacija iz prve ruke!
gledan na forumu sta sve meštri rade od svojih brodica.....to su umjetnici!
ni meni "trliš " nije stran.....ali kad vidim kako ovi meštri koriste prostor.....posebno na Galebima ja sammala beba!
više sam naučija priko ovih vaših postova......nego iz svih vižitavanja brodova do sada!!!
i ja maštam o tome da će ovaj murter ....kad ga dobijem izgledat puno drugačije sto se tiče interijera!!!
naravno uz pomoć mnogih vaših rješenja sta sam vidija po forumima...... :thumbup: :clap:
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la MURTER 600 » 08. 04. 2010. (21:26)

M
stomorska je napisao/la:vidit ćemo za 3 dana na sajmu. onda ce nan sve bit malo jasnije. iako opet nemos vidit kakva je plastika.
a da izgleda smišan, bogami je!!
a i da se stavi neki motor jači npr. 100ks, pa da se malo još opremi ili ako je potriba šta i doradi opet da ga j.... nemože ispast više od 20-22 ijade....a di su ovi drugi... :Other8:
Naravno uvik je tu crv sumnje, evo samo ću van dat jedan primjer.
Jahta 22m ovo lito u marini, gledan cila iziđena od osmoze, stara 1.5 godinu. Gradjena u Turskoj. Kaze momak koji je skiper na njoj bija da je gazda daje po mukte. A dogodilo se to da su ovi turci razriđivali smole nitrom i sve to ispočetka izleda dobro, samo poslin tođu problemi jer naravno izgubi svojstva, nakon par miseci je već počela vatat, prestrašno.
Da nebi ovo bilo isto?? Test na rijeci?? A di su morete? :? :Other54:

Mene osobno zanima (ako nisam suviše radoznao ) koje brodice ste vi vlasnik :?
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la lukabrzi » 08. 04. 2010. (21:56)

brod je savršen i za tu cijenu sam moga kupit polovni star 20 do 30 godina, a ovo je na kraju ispalo previše dobro, brod je u cetini u Omišu i savršen je ,izgled odličan, plastika ok, sve ok, platforma je u u dodatnoj opremi , a ja sam je dobio u sta
lukabrzi
New Entry

PostPostao/la Lando » 08. 04. 2010. (22:20)

:thumbup: Čestitam Luka i uživaj s barkom , a za nas učini koju sliku pa nam je postavi ođe . Pozdrav s juga :wave:
Lando
Old Senior Member

Tip plovila: Arta mala

PostPostao/la morskivrabec » 08. 04. 2010. (23:26)

Meni se čini po ovim zadnjim postovima da bi ovaj murter 600 mogo ipak bit neki hit i da ćemo ih se nagledat po moru.
morskivrabec
Korisnik baniran

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Mareta i 8 gostiju.