Thomy je napisao/la:A moga si do sada i upisati u svoj profil lokaciju ako nije tajna.
očeš mi dođi u posjetu ?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Thomy je napisao/la:A moga si do sada i upisati u svoj profil lokaciju ako nije tajna.
morskivrabec je napisao/la:MarioHOOD je napisao/la:pa znam kdje vlasnik živi ali neznam vlasnika šta je tu tako čudno vlasnik je ostao brez oba dvije noge i nije se htio zafrkavat prodavanjem pa ga je "poklonio" ja neznam šta je vama tako sumljivo ???? vlasnika ne poznajem jer je u njemačkoj i nezna hrvatski.poslao sam mu i kupoprodajni ugovor koji je on podpisao ali nije uvjerio u lučkoj kapitaniji.brod je registriran u njemačkoj a bio je na održavanju u hrvatskoj.ako još koga šta zanima rado ču mu reč a umjesto da mi prijetite sa policijo rađije mi reci kako da ga registriram brod i odvesti ču te ne vožnju
Pošalji ti onda njemu taj kupoprodajni ugovor ponovo da ga ovjeri s pisamcem u kojem ćeš sve fino bjasnit i koje će ti napisat netko tko zna švapski i riješio si problem. Ne vidim uopće što je tu komplicirano.
Ako čovjek ne može ić ovjerit Njemačka nije Hrvatska i prema invalidima se tamo drugačije odnose pa će mu doć netko doma i ako treba sve u svoja četiri zida može obavit.
Pape je napisao/la:... a da ovi nije iz Uskoka pa nas lagano nagužuje da vidi kome će ga gurnit..... a mi samo balimo znaš pa možeš to ovako zajebat, znaš, pa možeš to onako zajebat......
zore70 je napisao/la:iden vidit vanka u vrtal jeli mi brod još na mistu....
macro je napisao/la:zamoli nekoga ko priča švapski da ga nazove i dogovori ti odlazak u goste.. doneseš čoviku domaćeg pršuta i vina, privezeš ga do bilježnika/kapetanije, obavite posa, izljubite se i mirna bosna
MarioHOOD je napisao/la:onda ga je najbolje potopit
MarioHOOD je napisao/la:Thomy je napisao/la:A moga si do sada i upisati u svoj profil lokaciju ako nije tajna.
očeš mi dođi u posjetu ?
jekila je napisao/la:zore70 je napisao/la:iden vidit vanka u vrtal jeli mi brod još na mistu....
morskivrabec je napisao/la:Ako Lando ovo vidi mogla bi se ova tema lako pretvorit u temu o kučkima
zore70 je napisao/la:pa poslao sam mu i pismo (sta mora napraviti) ali nazad sam dobio sam podpisan ugovor i nista drugo.
MarioHOOD je napisao/la:pa da dođe do tega valjda bi se kontaktiralo vlasnika pa bi on potvrdio moju priču
gonič zmajeva je napisao/la:MarioHOOD je napisao/la:Thomy je napisao/la:A moga si do sada i upisati u svoj profil lokaciju ako nije tajna.
očeš mi dođi u posjetu ?
Neće ti niko doć u posjetu. Ako bi napisa lokaciju mi bi znali odakle si i kako smo svi dobri sa lučkim kapetanima (svak u svom mistu) lako ti riješimo registraciju plovila.
Trenutno korisnika/ca: genije i 5 gostiju.