nepoznati brod

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: nepoznati brod

PostPostao/la MarioHOOD » 26. 05. 2010. (21:54)

Thomy je napisao/la:A moga si do sada i upisati u svoj profil lokaciju ako nije tajna.

:wave:

očeš mi dođi u posjetu ? :D
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la MarioHOOD » 26. 05. 2010. (21:54)

morskivrabec je napisao/la:
MarioHOOD je napisao/la:pa znam kdje vlasnik živi ali neznam vlasnika šta je tu tako čudno vlasnik je ostao brez oba dvije noge i nije se htio zafrkavat prodavanjem pa ga je "poklonio" ja neznam šta je vama tako sumljivo ???? vlasnika ne poznajem jer je u njemačkoj i nezna hrvatski.poslao sam mu i kupoprodajni ugovor koji je on podpisao ali nije uvjerio u lučkoj kapitaniji.brod je registriran u njemačkoj a bio je na održavanju u hrvatskoj.ako još koga šta zanima rado ču mu reč a umjesto da mi prijetite sa policijo rađije mi reci kako da ga registriram brod i odvesti ču te ne vožnju :D

Pošalji ti onda njemu taj kupoprodajni ugovor ponovo da ga ovjeri s pisamcem u kojem ćeš sve fino bjasnit i koje će ti napisat netko tko zna švapski i riješio si problem. Ne vidim uopće što je tu komplicirano.
Ako čovjek ne može ić ovjerit Njemačka nije Hrvatska i prema invalidima se tamo drugačije odnose pa će mu doć netko doma i ako treba sve u svoja četiri zida može obavit.

pa poslao sam mu i pismo (sta mora napraviti) ali nazad sam dobio sam podpisan ugovor i nista drugo.
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la MarioHOOD » 26. 05. 2010. (21:56)

Pape je napisao/la:... a da ovi nije iz Uskoka pa nas lagano nagužuje da vidi kome će ga gurnit..... a mi samo balimo znaš pa možeš to ovako zajebat, znaš, pa možeš to onako zajebat......

sad sam ja došo na forum da vas sve strpam u zatvor haha
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la macro » 26. 05. 2010. (22:12)

zamoli nekoga ko priča švapski da ga nazove i dogovori ti odlazak u goste.. doneseš čoviku domaćeg pršuta i vina, privezeš ga do bilježnika/kapetanije, obavite posa, izljubite se i mirna bosna :wave:
Pitagorin poučak: 24 riječi

Molitva Oče naš: 66 riječi

Arhimedov poučak: 67 riječi

10 zapovijedi: 179 riječi

Američka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 riječi

Američki Ustav sa svih 27 izmjena i dopuna: 7818 riječi

Propisi EU o prodaji zelja: 26.911 riječi

Smrt EU, sloboda narodu
macro
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Samonadokaradnja 550, Merc 90, Merc 5, mazgun

PostPostao/la ivan3 » 26. 05. 2010. (22:16)

zore70 je napisao/la:iden vidit vanka u vrtal jeli mi brod još na mistu.... :roll:

nabavi jednoga ovakvoga pa te nece mucit te brige
slika
;)

a sta se tice teme... sve tu smrdi, i brod i mario i njemacka i te dvi noge...

a ako je tako kako ti kazes onda ste retaji obojica, a pogotovo ti sta prodajes nesto za sta nemas papire....
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la MarioHOOD » 26. 05. 2010. (22:18)

macro je napisao/la:zamoli nekoga ko priča švapski da ga nazove i dogovori ti odlazak u goste.. doneseš čoviku domaćeg pršuta i vina, privezeš ga do bilježnika/kapetanije, obavite posa, izljubite se i mirna bosna :wave:

a kde da nađem čovjeka koji priča švabski i koji bi još otišo samnom u bon :) i da se vlastniku da igrat sa tim papirima on bi to sam napravio a ovako .. jbg
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la BeK » 26. 05. 2010. (22:23)

MarioHOOD je napisao/la:onda ga je najbolje potopit :?

Eto :thumbup:
bolje ništa ne jebati a da svak misli da si jeba ,nego jebati a da nitko nezna (by Ćuba)
BeK
Old Senior Member

PostPostao/la gonič zmajeva » 26. 05. 2010. (22:28)

MarioHOOD je napisao/la:
Thomy je napisao/la:A moga si do sada i upisati u svoj profil lokaciju ako nije tajna.

Neće ti niko doć u posjetu. Ako bi napisa lokaciju mi bi znali odakle si i kako smo svi dobri sa lučkim kapetanima (svak u svom mistu) lako ti riješimo registraciju plovila.
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la zore70 » 26. 05. 2010. (22:43)

pa poslao sam mu i pismo (sta mora napraviti) ali nazad sam dobio sam podpisan ugovor i nista drugo.[/quote]

Pa nije strari blesav ako nema noge :lol:
On je to čudo vjerovatno odavno odjavija lipo,možda je uzeja i malo love od osiguranja i sl...pa mu se ne ide kod vlasti u Njemačkoj...mogli bi ga svašta pitat..možda..

Potpis na komadu papira ga ništa ne obavezuje,ti ništa ne dobivaš i savršeno..a mi počinjemo trakavicu...na sto strana.. :roll: :thumbdown:
Glavno da si ti to legalno oglasija da prodaješ...ka svoje,ono 1/1..iman ti ja brod..platija san nešto nekom di je leža pa eto posta moj...časna rič..samo ti meni plati..pa se klati....
Bija je jedan super oglas na Auti...za BMW X5...prodaje se,cijena jako povoljna jer je auto ukraden :lol:

Prema zakonu si u istoj ulozi i točka..namaš nikakvih argumenata ni papira...samo nepotvrđenu priču..idealno za ljetovanje u Remetinec apartmanima..
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la zore70 » 26. 05. 2010. (22:46)

jekila je napisao/la:
zore70 je napisao/la:iden vidit vanka u vrtal jeli mi brod još na mistu.... :roll:

nabavi jednoga ovakvoga pa te nece mucit te brige
slika
;)

Iman ja nešto slično isprid kuće...Šarnardinca..tata Bernardinac a mama Šarplaninka...u avataru je..kroatiše pupi,rekli bi neki naši ovdi :wave:

Ovi tvoj je isto prekrasan..
Sory na off topic,ali pasi su mi zakon :wave: :thumbup:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la morskivrabec » 26. 05. 2010. (22:52)

Ako Lando ovo vidi mogla bi se ova tema lako pretvorit u temu o kučkima
'Ko ne zna bestimat, neka kupi parangal
morskivrabec
Korisnik baniran

PostPostao/la zore70 » 26. 05. 2010. (22:56)

morskivrabec je napisao/la:Ako Lando ovo vidi mogla bi se ova tema lako pretvorit u temu o kučkima

Čini mi se da bi nam to bilo korisnije od ovih sumljivih tema :lol:
zore70
Old Senior Member

PostPostao/la MarioHOOD » 26. 05. 2010. (23:08)

zore70 je napisao/la:pa poslao sam mu i pismo (sta mora napraviti) ali nazad sam dobio sam podpisan ugovor i nista drugo.

Pa nije strari blesav ako nema noge :lol:
On je to čudo vjerovatno odavno odjavija lipo,možda je uzeja i malo love od osiguranja i sl...pa mu se ne ide kod vlasti u Njemačkoj...mogli bi ga svašta pitat..možda..

Potpis na komadu papira ga ništa ne obavezuje,ti ništa ne dobivaš i savršeno..a mi počinjemo trakavicu...na sto strana.. :roll: :thumbdown:
Glavno da si ti to legalno oglasija da prodaješ...ka svoje,ono 1/1..iman ti ja brod..platija san nešto nekom di je leža pa eto posta moj...časna rič..samo ti meni plati..pa se klati....
Bija je jedan super oglas na Auti...za BMW X5...prodaje se,cijena jako povoljna jer je auto ukraden :lol:

Prema zakonu si u istoj ulozi i točka..namaš nikakvih argumenata ni papira...samo nepotvrđenu priču..idealno za ljetovanje u Remetinec apartmanima..[/quote]
pa da dođe do tega valjda bi se kontaktiralo vlasnika pa bi on potvrdio moju priču :D
MarioHOOD
New Entry

PostPostao/la ivan3 » 26. 05. 2010. (23:19)

MarioHOOD je napisao/la:pa da dođe do tega valjda bi se kontaktiralo vlasnika pa bi on potvrdio moju priču :D

ma vidi ti njega...
mozes i mene tako kontaktirat, za dva soma cu ti i ja potvrdit da san ti ga proda nekidan jer mi je dopizdija
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la MarioHOOD » 26. 05. 2010. (23:19)

gonič zmajeva je napisao/la:
MarioHOOD je napisao/la:

Neće ti niko doć u posjetu. Ako bi napisa lokaciju mi bi znali odakle si i kako smo svi dobri sa lučkim kapetanima (svak u svom mistu) lako ti riješimo registraciju plovila.

imam kuču u bibinjama (zadar) pa evo ako je ko blizu možemo iči koji put skupa u ribolov da me malo nauči :D
MarioHOOD
New Entry

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: genije i 5 gostiju.