evo prvo
zainteresiran sam za kupnju 2x D6
ako imas D4 jos bolje
kako velis da ih imate, a i kako bi ga ti stavio u windy, vjerojatno je cjena korektna?
evo drugo
to sto si zvao bivse vlasnike, i to sto su svi prodali te brodice ti nikakvu lampicu ni alarm ne pali?
bar ono brodica je bila mala... oni rekli, ti napisao.
to sto ti je neko rekao da mu brodica sa 15ks ide 7 milja, cuj opet primjer, u lokalnoj lucici u sibeniku svima brodice idu 7milja, jbt, SVIMA, 7! putne! Kad sta, cim predju 6 milja to je vec 7, tako da se uspostavilo kod SVIH, dakle ne vecine nego svih, napumpavaju brojke, iako neznam zasto jer lazu samo sebe, pa tako brodice koje navodno idu 7 milja, kad sjednes sa gpsom u isti, brzina je 6,3 - 6,4 a max je 6,9. onda krene sporak je brod sporka je propela nisu se poklopile misec i zvizde... daj molim te ne ide 7 amen u ocenasu. O 8 da ne pricamo.
al ok pustam te da vidis sam. Sjeti se samo sto sam ti rekao, 8 je indijanska brzina.
ivek joj sto ja volim lagat, pa ko ekipa koja radi vremensku prognozu.
Znas vic o njima?
djeca koja su najvise lagala, postali su meteorolozi.
![Smješka se :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
da krenem sa lažima pa me stigni ako mozes
![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
sa 6mj starosti me djed ukrcao u istranku prvi put, 42 godine kasnije mislim da sam vozio 80% brodica domace proizvodnje. mislim, ne tvrdim a nit mi se vadi statistika, al onako procjenom pi puta oko puta prst u guz**u.
nabrojicu ti domace,
elanove pasare 4,3 sa razlicitim konjicama, najcesce tomos 4 (one iz vremena juge - domaca proizvodnja)
vodicku lastu
galeb 6,75
galeb 8,80
super galeb
arausa 25
galeb 745
gull 745
maestral 700
škorpik
istranka, sa razlicitim konjicama tomos 4, 2x tomos 4, yamahe 4,6,8 ks, tohatsu 9,9 .... sa volanom, voznjom na rucku...
dalmatinka, sa unutarnjim i vb, dm9 9 ks pa do volva 30ks
primorka, samo sa unutarnjim, dmb i torpedo
a790 40ks
a800 140ks
a1000 80ks
a1002 2x 125ks
damor
pasara,
700,
800,
furiju
fajeru
jugoplastiku gradac, od dede
![Smješka se :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
prodao istranku kupio gradac, dmb 9ks, cudo od brodice, nikad potrosit tank goriva
sas vektora 950
adrianu 44
sibenik 800
drvenih pasara, gajeta, leuta ... neznam broj, puno.
elanove jedrilice iz bivse juge, 7, 9,
elane nakon raspada juge necu brojit (impressione itd)
mislim da sam izostavio i da je bilo jos toga domace proizvodnje
bracu talijane azimute, calafurie, menorquine, ferettije ...
bracu engleze, fairline, targe 40, 43, phantome, 40, 46, 50, squadron (sve stariju generaciju)
bracu vrancuze isto nema smisla nabrajat njih san vozija najvise mislim da zbrojim sve ostale da bi broj francuzi vs svi ostali bili 50 - 50
forbina 10 i 12,
marex
bavarie, grand soleil, bali....
gumije i opene 4-5-6-7 metara mislim da nema smisla ni nabrajat
vozio sam toliko toga, da mi se jednostavno zgadilo ako brod nije apoteka (citaj ko da je prije 15 dana izasao iz tvornice sa full opremom) , bio sam toliko na moru da mi se more ljeti zgadilo i izbjegavam ga, idem na more u proljece i jesen, a ako idem na more ljeti sidrim brodicom na najgora moguca mjesta tamo di nema nikog, pa makar na punti od otoka.
Tako da evo jos jedno mi oprosti sto ne razumjem tvoj entuzjazam, strast, skromnost i pasiju da obidjes jadran u 6,60m sa 20ks, a kao da to nije napravio niko nikad prije tebe.
kako si mi ono napisao da smanjim dozivljaj ?
Javi kad napravis prvu đitu od 15 dana u komadu, kako je bilo. Gdje si tankao gorivo, gdje vodu, jesi imao struje za frizider, di si kupovao hranu itd. I nemoj gledat SOMA i ostale iskusnjare, dok dodjes na njihov level proce puno puno vremena. (a mozda i nikad)
Imas li mi sad za jos nesto napisat da sam lagao i da nista neznam ? ok evo neznam, doduse nisam nikad ni tvrdio suporotno. Iako sam ja tebe samo pitao sto ces i kako ces, znam neznam, joj oprosti.