Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
unije je napisao/la:lupis aj ne bilo ti zapoviđeno izmjeri mi par udaljenosti od donjeg dijela crne bokoštitnice do mora;
a) na samom kraju (krmi) kod vida šta spajaju gumu sa trupom,
b) u visini krmene stijenke natkabine,
c) spoj prednjih prozora natkabine s krovom kabine i
d) na samoj provi.
dobro, dobro, znam da metar košta 13 kuna i da će se posoliti u moru aj dobro kad se vidimo na kavi ću ti već ben to refundirati
lupis je napisao/la:pa da,to sa galebom.....I di ti je na motoru smješten termo indikator?
lupis je napisao/la:Onako poluobjektivno,meni se galeb sviđa pogotovo stari sa nižom natkabinom što se tiče siluete,na novom može proć ali stari mi je ljepši(o kvaliteti ne znam ništa),jedino mene na tom starom dvije stvari smetaju,a možda i tri a to su da ja sa 195 ne stanem pod natkabinu,da imam ženu i dvoje dice pa mi je to (ruku na srce) sve malo skučeno,i treće ograničen motorni prostor.
Brat,bratu,više mjesta je u krmi mog maestrala sa svim IMR-om kakav je nego u galebu s motorom od šoto!
Da imam 180-85 cm visine,ida sam u dvoje odma bi uzeo galeba,s tim da ni njega ne bi natjeravao preko 7-9 milja!
kalafat je napisao/la:vlasnik san maestrala 700 iliti stare gude iz 1984 godine. uglavnom ja san zadovoljan sa svojim maestralon ima san motor od 35ks perkinsa, sad san stavija scama 50ks, nalija spojler 9milja plovno, 12 na ful, sve u svemu odlican brod..
gustajte , plovite, lovite
NOŠTROMO je napisao/la:Neko je napisa i to je cila istina: nije bitno koliko si brz, već je bitno krenit na vrime!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], maky i 2 gostiju.