Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
morskivrabec je napisao/la:Joj, koliko priče oko ovoga broda. Nisam ni za ni protiv, neutralan sam jer ne razmišljam o kupnji
a vjerujem da ni kvaliteta nije puno ispod damorove. Pa ako je ono folcika koju bi kao svatko mogao sebi priuštit onda je ovo fićo i da ima nekih mana,bogami ima, kao i svaka barka.
morskivrabec je napisao/la:Joj, koliko priče oko ovoga broda. Nisam ni za ni protiv, neutralan sam jer ne razmišljam o kupnji broda, a mogu samo kazat činjenicu da je Damor izbacio onu novu barku koja košta opremljena s motorom 24 000 eura!!! A ne može se sjest u kokpit na one klupe nego na pola guzice ko i u starome damoru i gradcu.
Ovo košta 30 posto jeftinije od damora, a izgleda bolje, komodnije je, a vjerujem da ni kvaliteta nije puno ispod damorove. Pa ako je ono folcika koju bi kao svatko mogao sebi priuštit onda je ovo fićo i da sad uzimam brodić za poć u ribe i prespavat dvije noći uzeo bi ovo. A da ima nekih mana,bogami ima, kao i svaka barka.
zore70 je napisao/la:Danas na semaforu pogledam u desno kad ono na nekom ZG kamionu stoji Murter600,sa onom blesastom portelom otvorenom na krovu.Kamion bija od ACM-a.
Onoliko vrimena koliko je trajalo crveno svitlo bacija san oko na njega i mogu reć da na prvi pogled nije loše,onako izvana..Nije neki raskoš ali ne pari ni škovaca,ravni sjajni gelcoat,dopadljiva linija..
Nisan ima kad pratit ga ali naleti li kome neka opali koju sliju jer ima bit da ipak isporučuju nekome te brode..
Sipa je napisao/la: ... iako san bija odlučija da več neču hodit na sajam jer u principu nemaš šta vidit osim jahturini ima bit da ču nakon ovoliko pisanja o ovon brodu ipak poč......... još ovi put
joca je napisao/la:Na Splitu če biti sajamska cijena sa 3500 Eura popusta tj.11950Eura+5%trošarina+23%PDV za std model sa Nanni dizelom 21KS i 2kom u Trula višnja i zelenoj boji če biti za isporuku odmah.
zore70 je napisao/la:Opali koju sliju bude li prilike,uvati bitne detalje.Onako na brzinu mi se učinila jako tanka krmena platforma i čini mi se da je za brod uvaćena običnim patent vijcima ali nemogu se baš zaklet,bilo je kratko i iskosa..
Ako možemo kome pomoć da se spasi neke trapule bilo bi lipo zato..klik..klik
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.