Maestral 700

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Maestral 700

PostPostao/la stana » 26. 08. 2008. (18:07)

SVAKA TI DALA
stana
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Galeb 6,75 + sole diesel mini 33

PostPostao/la amiklic1 » 26. 08. 2008. (18:19)

Bez uvrede, iako je ovo super brod i u njega su vlasnici upucali dio svog života (što se posebno cijeni), moj favorit je još uvijek "Zelenko". Iako, i na njemu nije sve za 5 šta se mene tiče.
Nekako mi je... šta ja znam... previše šmnkerski. Ali izvedba plastike je za 5, oblici, komfor...

Evo, recimo da su mi na istom mjestu (dijele 1.)

Hrvoje, sve čestitke!!!
amiklic1
Old Senior Member

Tip plovila: Gull 745 / Yanmar 4JH4AE

PostPostao/la niksa » 26. 08. 2008. (18:48)

Hrvoje, svaka čast... ovo se može raditi samo iz ljubavi... ČESTITAM
PLAĆAJMO POREZ DRŽAVI KOJU VOLIMO
niksa
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: drvena plastificirana pasara bez kabine

PostPostao/la lupis » 26. 08. 2008. (22:14)

Nego Amiklić,ponedjeljak je prošao a i utorak će ubrzo,ča je novoga?Ništa nas ne informiraš! 8-)
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la unije » 27. 08. 2008. (07:57)

Turboekskluzivno !!! Transkript sastanka kolegija brodogradilišta !
Sastanak samo sa jednom točkom: Narudžba m700 za amiklica

Tea: Otvaram sastanak pozdravljam prisutne!
Cetinić: Pozdravljam prisutne ...nešto nerazumljivo čuje se kamion u pozadini...
Tea: Odmah da počnemo, gospodo imamo problem, prvi rujna dolazi čovik po brod a brod,... nemamo ga još
Dragojević: (glasno se kašlje prije odgovora) mislim kako ? kako je to moguće ?
Tea:znate i sami u kakvoj smo gužvi i koliko se toga mora proizvesti.Ne znam kako ovo riješiti jer su
nam kapaciteti popunjeni do 2011 godine, spasilački, vojska, policija, obalna straža što sve već
naručeno diže ruke kao znak bezizlazja iz situacije...
Padovan: kad je naručio ?
Tea: davno ko će to pamtiti...
Padovan: pa šta je problem ?
Tea: kaže da ga brod mora čekat da je on iz mornarice i da ako ne bude spreman da će biti svašta
glasni uzdasi uokolo se čuju prekinuti bukom strojeva
Dragojević: shvaćam ozbiljno je...
Padovan: mislim ako je čovik iz mornarice da mu je ponudit onog patrolca šta stoji neko vrime...
Tea: ma dajte budimo ozbiljni to je brod od 30 metara on samo želi m700
Dragojević: šta je tim ljudima u zadnje vrime samo m700, m700 kao da nema drugih brodova, ma
zašto je zapeo baš za toga , daćemo mu m600 ovi šta stoji tu misec dana zar ne Tea ?
Pa bogati to je samo jedan metar razlike šta mu to znači ?
Padovan: e direktrore znate i sami da je to puno (nadoveže se smijući se )
Tea:direktore vi morati ovo prekinuti jer je kupac jako "ozbiljan"
Dragojević: lupa glasno olovkom po stolu dok svi zure u njega. Ne znam teba odlučiti slažem se.
situacija je jako ozbiljna... u uredu apsolutna tišina...
Ovako, prekidamo poslove na patrolcima, sve ljude dajte na izradu tog m700. Tea omogučite mu sve popuste, na keš, firmu šta ti ga ja znam što ne. Jel tražio nešto posebno ?
Tea: ma da pitao je direktore možemo li napraviti trup u zelenoj boji ?
Dragojević: zelena ? pa nismo nikad...pa to nije naš imiđ...
Tea:znam direktrore, ali....
Dragojević: u redu neka bude zelen ko zelen bor naredi uzdižući se iz fotelje.
Tea: gospodo sad nam je svima lakše, znate koliko sam u posljednje vrijeme pod stresom ali evo
riješili smo problem. Evo idem odmah poslati fax, emajl, sms,....
Padovan: ma znamo Tea kako ti je bilo sve ovo vrijeme...
u uredu je zavladalo ozračje zadovoljstva i sreće...
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la amiklic1 » 27. 08. 2008. (08:06)

Ma zvao sam prošli tjedan, početkom mislim, i teh. direktor je rekao za 15-ak dana da bi trebalo bit' gotovo.
Nisam zvao sad, pustit ću ih još koji dan, al' ako priđe 5.9. onda idem doli i stvarno ću se naljutit.

Nije više ni sentiment ni brod u pitanju,m već čisto razuman i fer poslovni odnos.

Unije, svaka čast na transkriptu sastanka. Baš si me nasmijao ovako ujutro...
amiklic1
Old Senior Member

PostPostao/la amiklic1 » 28. 08. 2008. (07:33)

Evo, crvi u guzici rade pa nisan moga izdržat i ne nazvat'.

Kaže tea da ništa još nije gotovo, da će bit' u 9. misecu, da se neće radit' prije sljedećeg tjedna (do kraja), da mogu realno očekivat' isporuku do 15.9., da ovo, ono...

Zvat' ću pet danas onog T.Gavranića (teh. direktor) pa provat' dogovorit' malo oštrijim tonom nešto...

1.8. je tribala bit' isporuka, a ovo je, uz svu pristojnost koju sam spreman isporučit, jednostavno PREVIŠE!!!!!
:twisted: :x :evil: :x :twisted: :x :evil: :x :twisted: :x :evil: :x :twisted: :x :evil: :x
amiklic1
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 28. 08. 2008. (07:40)

Amiklić1,koji je bio prvi rok ,što je bio prvi dogovor,koji datum?
Koji put je ovo da odgađaju?

Moj savjet(nije zajebancija),odi kupi neku varijantu Galeba,Gulla,Damora,Graša,Betine...
Ili nađi što polovno ,jebeš njih i njihov posal i besedu!

jebate,pa ko da isporučuju supertanker.....
lupis
Old Senior Member

PostPostao/la unije » 28. 08. 2008. (08:58)

Ma da stvarno, nije sve uživotu imat brod :roll: Ti zapeja za m700 i ka koza krepat ma ne molat :D
Lupis ne može kupit čovik neku varijantu od tih koje si spomenuo već upravo te brodove. Ako se dobro sjećam i bila je neka tema kao brod za mene... ili nešto slično ...:roll: Imaš krasnih brodova na tržištu malo pogledaj po forumu glisera, deplasmanaca, poludeplasmanaca, katamarana ka u priči.
Amiklic sorry možda je netko čitao iz Grebena stenogram pa su se zainatili :D
Kažu u Bosni: "jebeš kuću šta se bez suda sagradila " :lol:
a ja bi doda i brod koji je bez problema zaplovio :lol:
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la amiklic1 » 28. 08. 2008. (10:12)

Da kupin nešto drugo? Nou čens!

Od danas razvijan ofenzivu prema Grebenu, i to u vidu stalnog pozivanja svih dostupnih vezano uz brod...

Prvi datum isporuke bio je 1.8. , a izgleda da će kasnit misec i po. A ja baš zapeo za taj brod, šta ćeš?

Doć će on, nema problema... Ja polako sređivan stalke i kupin kavalete...
amiklic1
Old Senior Member

PostPostao/la beba » 28. 08. 2008. (13:12)

Da li si im uplatio predujam ako jesi imaš osnove da malo unaprijediš brod. Lipo ih nazoveš i kažeš da zapišu jedan tel. broj i onda im kažeš
da je to broj tvog odvjetnika i da sad sa njim pregovaraju jer češ tražit odštetu zbog izgubljene kamat na novac koji si prethodno
oročio a radi njih ostatak novca nisi vrati pod oročenje jer si mislio da češ sa tim završit brod pa si i tu izgubio. Onda lipo kažeš da je tvoj odvetnik zva kolegu u zadru koji je tako dobija spor i lega na račun tvrtke bez problema ali pošto si ti dobar čovik možete se dogovorit oko poklona u obliku osovine i osovonskog voda ili čak
materijala koji če ti tribat (procrom) za kormilo ovaj moj prijatelj je prid menom isto tako zva Damor i oni su mu na račun toga poklonili kontraštampu (oko 350 EUR)
a ustvari on je njih uvatija na buku nakon šta su ga jeba... dva miseca. Osobno san sa njim iša po brod u Damora i nisan moga virovat kako su mu se uvlačili a
on se tamo ponaša kao da ga boli qr@c za sve i još su mene i njega odveli u neku marinu u kaštelima u restoran na ručak a direktor dok je sa nama ruča sve je
pribacija na radnike. Probaj možda upali i tebi :D :D :D
beba
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: maestral 710,marušić 580

PostPostao/la amiklic1 » 28. 08. 2008. (18:28)

Vidi, nisam ja platio kaparu jer su rekli (gđa tea Oreb) da se plaća 100% prije preuzimanja.

Možda bi moga kaparat dio u osobnoj režiji, pa onda napast "ja platio a vi ovako!!!".

Od dokumenata imam samo "Zaključnicu" koja govori o vremenu isporuke 1.8.2008.

Također piše "Plaćanje prema srednjem tečaju HNB na dan fakturiranja (7200 EUR +' PDV). Danas je Euro jako nizak (danas je to 7,163 Kn)

Cijena je 63.613,72 (protuvrijednost 7200 EUR + PDV), pa bi bilo dobro platit recimo pola odmah a pola prije preuzimanja.

Sutra ću nazvat teh. direktora i reć: "OK, kad vi kažete da je isporuka za 15 dana ja ću platit polovicu, a polovicu prije preuzimanja", samo da vidim reakciju.

Sljedeći tjedan idem doli pa ću navratit do njih...

Moga bi na majicu napisat "Di je moj Maestral 700 ?"...

Nekako bi ih volio natrat da stave termant na palubu dok brod nije poklopljen, puno bi se uštedilo posla, a još kad bi uboli tri sloja mata viška na trupu.
Pa nek košta šta košta, sve je jeftinije nego da ja radim jer moj sat je jako skup :D
amiklic1
Old Senior Member

PostPostao/la unije » 28. 08. 2008. (20:00)

amiklic proćitao si transkript ? hehe imam ja i drugu verziju koja je realnija :lol:
lupis ako te nije odnila bura na Plavnik pročitaj ove druge postove, javila se nika ženska (ako stvarno jest) i razumi se u brodove ka i mi ako ne i bolje :D ne znam jako je neodlučna i da budem iskren (nemoj nikome govorit ) izgleda da bi mogla past na m 700 ! ženska filozofija je objektivna i realna a mi smo tu na konju. velik brod, jeftin, stabilan, puno kreveta za dicu, ormari, komod, frižider, puno gavona za držat teće, lonce, spizu, robu, ogroman kokpit za pravit na miru većeru za fameju, a da o palubama za sunčanje ne govorin jer ih imamo ka Carnivalov bilo koji kruzer. triba je sad odvest, pa leži na provu, pa leži na kabinu pa se popenji na natkabinu. ma mogle bi se sunčat i žena, punica, ćer, prijateljica od žene i punice i još dvi frendice od ćeri a nas 4 muških bi mogli igrat na briškulu na poklopcu motora i još da par muške dice kibicira okolo i motaje od zajebancije. jebe se ženama za brzinu jer se onda samo boju da će im šugamani i roba šta se suši past u more :lol:
ili ovi nazovi poludeplasmanci znaš šta kažu ženama: "danas nema vode na brodu jer ćemo malo glisirat" :lol: :lol: :lol: ili potiraju dicu na provu jadnu na vitar samo da bi mogli izvuć 10.6 čvorova :lol: :lol:
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la lupis » 28. 08. 2008. (20:14)

Unije pacijentu... :lol: :lol: :lol:
kako znaš da sam bio na Plavniku?Jesi ti prošao s onom "kantom" iz Punta prema Cresu preko Tanke Punte???
Niki lik s jahtom od kojih 20 i par metri(da nije 25),prošap mi je na 20 metara onako lipo na pol gasa,a ja na sidru,valovi drito u bok!
Prvo sam pomislio na stanovitog Konferedativka!

Koja ženska?Di?Samo nam to još fali!Ma neće valjda ovdi doć?
Ni M700 za nju!
Nek je nje tamo s onim roza brodićima!

Nemam živaca čitat one eseje sa cijenama,preletio sam na brzinu,vidim da je svim proizvođačima zajedničko da se oni izgleda bave nečim drugim,jer potencijalnog kupca ne jebu za suhu šljivu(ako dođe "ona",nećemo više moć ni psovat)!
lupis
Old Senior Member

PostPostao/la unije » 28. 08. 2008. (20:30)

ima tu istine evo kažu da se i slavni režiser Hičkok zna oblačit u žensku pa zabavljat okolo. Meni to izgleda da se niki od ovih likova sa foruma "obuka" i sad ka nju ništo interesira ;)
i znaš šta mi je čudno nije ni spomenula m700. mislim nije da san se ofendrija ali ipak se drži ovih jačih marki :oops: :oops:
unije
Korisnik baniran

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.