i ja se pitam isto...nije da kritiziram..
nije mi ćaro baš što si zamislio,a da mi bude logično..nhf..

zašto se zahebavat sa izradom krova kad si već imao tendu u planu...?...?...?... ,rosa mi je ćara samo od tog ništa bez tende+ ,ali nije mi ćaro to pirenje vjetra sa strane jer dok god ti duša i tijelo mogu trpit vjetar, uvjeti koji utječu na ribolov i ponašanje broda su podnošljivi(ili možda nisu?),...s druge strane ..,kad ti na "vjetrometini" osjetiš da to nije to...,e onda je po mom neskromnom mišljenju vrime za partencu a ne za zatvarat patenti i drukeri oko sebe...,pogotovo

što ti je brod takav kakav je,vjetar na ponašanje tvog broda u originalnom stanju ,s obzorom na tip,visinu i težinu,ionako utječe više nego na neki drugi tip broda( ne bi sad navodio koji je to tip,zbog mira u kući),a još kad mu zatvoriš bande neće tu bit sriće u bilo kakvom ribolovu bez sidra u moru.
Već sam ti napisao da bi svakako nagib krova trebao biti osjetno prema provi ,a po mogućnosti i prema bokovima,tako da ti minimalno kišnice curi sa te zadnje strane krova,a imao bi ujedno i veću stajaću visinu..Mislim isti tako da će ti ona bočna proširenja u odnosu na sadašnju bočnu liniju krova, kojima pokrivaš par cm više,više smetat u budućnosti nego koristit..
ali..
vidjet ćemo valjda kako će to izgledat i frcerat u konačnici pa možda tada priznam da nisam u pravu.

Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.