MURTER 600 je napisao/la:Iskreno ali ZAISTA vas ne kužim što ste htjeli time iskazati to jest koga bi trebalo biti sram odnosno zbog čega?????!!!
U ovom se u potpunosti slažem s Aladinom.
A pošto ti ne kužiš, vidim da i takve montaže nelogičnih stvari imaju smisla i plodno tlo, nažalost (moj komentar nema veze s kvalitetom brodice jer nisam niti gledao o čemu se radi, al' one slike su stvarno sramota. Moj sin zna bolje napravit, pa smatram da me one, kao osobu kojoj oni prezentiraju svoj proizvod tim "grafičkim" rješenjem, vrijeđaju...
Ovo čisto osobno.
A brodica ko brodica, smatram da nećete na koncu bolje proć niti jeftinije nego da ste kupili nešto drugo. Sve je to ulij-izlij, ovde dodaj ovde oduzmi...
Samo mi također smeta šta su se deklaracije mijenjale u vrlo kratko vrijeme, što pripisujem želji za prijevarom potencijalnih kupaca.
Al' neka. Svim kupcima i onima koji će to tek postat želim sve najbolje i puno gušta, jer ipak kupuju brodicu, pa će njima valjda i bit dobra. U stvari, više se radi o osobi i njenom odnosu nego o samoj brodici... Oću reć, svaka je dobra ako je tebi na njoj lipo...
Al' da su mogli bez onih slika, jesu.