skroza je napisao/la:Ma ova penta ce biti sasvim dovoljnazorica je napisao/la:Je u labaratorijskim uvjetima. Manite se te 60-tke.
Nema tu kruha ako tomos nema bili kapu
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
skroza je napisao/la:Ma ova penta ce biti sasvim dovoljnazorica je napisao/la:Je u labaratorijskim uvjetima. Manite se te 60-tke.
zorica je napisao/la:ja ne znan jesan li ja u ludnici ili di...onaj ko uzme 60 ks na ovi brod zna se sta ocekuje.
1. putnu glisersku
2. potrosnju adekvatno putnoj brzini sa 60-tkom.
to se moze postic sa OVIM motorom sa SAMO na gliseru od 5 metara plus minus 20 cm i tezinom plastike do cca 500 kila, opet plus minus 10 posto.
tada nije bitno ima li sta nepotrebno u brodu, jeli malo sporak od doli, jeli mu mozda pinkicu neadekvatna propela, itd...zato sta motor ima snage i gotovo.
fortis em nije gliser ( navodno ), em je tezak, em ima kabinu koja osim otpora znaci i skaldiste koje povecava tezinu itd.
nakon nekog vrimena fortis ce se sa sezdesetkom ponasat puno blize ko da ima deset nego devedeset konja. ko ne viruje nek proba
roby je napisao/la:kad ja vidim izjave pojedinaca tipa:Fortis nije gliser požalim sta sam se opet vratija na forum. .
Skroza brod je predobar i s tomosom.
samo naprid
macro je napisao/la:
Inace, o brodu se u globalu na forumu (i sire) lipo govori. Najbolja, a besplatna reklama
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.