Žabar je napisao/la:Čuj,Jamnicu su za gemište i slovenci priznali,koliko oni šutili o tome
Na kraju krajeva,vidiš da ima pametnijih od nas
Još im tuduma moramo prodat pod autohtonu sortu
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Žabar je napisao/la:Čuj,Jamnicu su za gemište i slovenci priznali,koliko oni šutili o tome
Na kraju krajeva,vidiš da ima pametnijih od nas
mali od palube je napisao/la:Nemaš tu šta postavljati. Šablone od papira, po njima izrežeš tapison i neostikom zalijepiš. Posao od pola do cijeloga dana. Nešto preko tisuću kuna za ovu barku od 6.5 m. I na moru je super. Ugodan, mekan...
Strici je napisao/la:mali od palube je napisao/la:Nemaš tu šta postavljati. Šablone od papira, po njima izrežeš tapison i neostikom zalijepiš. Posao od pola do cijeloga dana. Nešto preko tisuću kuna za ovu barku od 6.5 m. I na moru je super. Ugodan, mekan...
Da i ja nešto pitam. Neostik mažeš prston? I jel s live i desne strane ili samo sa desne unutrašnje?
mali od palube je napisao/la:Trebao je prepraviti kabinu i složiti nadkabinu, da se na vidi baš ovako jako da je nekad bila jedrilica.
lupis je napisao/la:mali od palube je napisao/la:
Na terasama kafića izdrži 3-4 godine.
Daj reci koji je to itison,ovaj ča ja imam izdrži jedva sezonu!
Inače,ovo ti je odlično ispalo,jesi sam postavljao?
lupis je napisao/la:mali od palube je napisao/la:Trebao je prepraviti kabinu i složiti nadkabinu, da se na vidi baš ovako jako da je nekad bila jedrilica.
Slažem se s tobom.
I itison je trebalo obavezno priko cijele kuverte i kabine postavit!
Ovo je stvarno ružno!
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.