bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la baraba » 26. 03. 2010. (12:21)

joca je napisao/la:Na ponudi pise da se treba platiti 10000kn kapara za potvrdu narudbe,ostalo kod preuzimanja. To nije velika kapara ako dobijes brod na kraju ali ako uzimaju samo kapare ne bi dizali cijenu koja je I sada OK. Ostali traze po fazama tako da I'm ti financiras brod sto nije nikako u redu I mislim da 10000kn(1500€) nije puno. Pabulum je rekao da je ovo baza Kubota(ne toyota) I da se proizvode u Francuskoj

oh, ja mislim da je plaćanje po fazama vrlo u redu. tako se radi vani i nije uopće čudno.
samo naši kupci ucjenjuju proizvođače neplaćanjem po fazama...
baraba
Member

PostPostao/la josme » 26. 03. 2010. (13:50)

Da ne debatiramo koje motore rade(rade i jedne i druge):
http://www.nannidiesel.com/index.php?op ... =7&lang=en
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la josme » 26. 03. 2010. (14:00)

joca je napisao/la: Madari I'm rade plastiku a oni ih dovrsavaju.

A ovo mi još uvijek nije jasno,tko to dovršava brodove i gdje.
josme
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 26. 03. 2010. (14:09)

josme je napisao/la:
joca je napisao/la: Madari I'm rade plastiku a oni ih dovrsavaju.

A ovo mi još uvijek nije jasno,tko to dovršava brodove i gdje.

Meni je objašnjeno da se brodice kompletno sa ugradnjom motora prema izbora kupca rade u Mađarskoj :wave:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la joca » 26. 03. 2010. (14:10)

Plastika se radi u Madarskoj,Nanni kupuje direktno ACM I salje na ugradnju a tikovina,tende,gps I ostalo dovrsavaju u Zagrebu u Poslovnoj zoni Buzet. Mislim da nije ok uzimati novce prije nego je brod gotov zato sto nijedna firma vani ne naplacuje prije isporuke osim kapare 5-20% maximalno(jeaneau,bavaria,cranchi itd). Jedino u Hr kupci financiraju izgradnju svog plovila.
joca
New Entry

PostPostao/la josme » 26. 03. 2010. (15:45)

Možda si u pravu ali ACM-boats nije registriran kao proizvođač i nema pravo vršiti dorade i preinake.Evo što imaju pravo i za što su registrirani:
AC BOATS, Croatia
Generalni uvoznik i ovlašteni serviser za Sloveniju,
Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Makedoniju.

Dakle, smiju samo uvoziti gotove proizvode i servisirati!
Netko daje netočne informacije,a na sajtu se i dalje ništa nezna. :thumbdown:
josme
Old Senior Member

PostPostao/la joca » 26. 03. 2010. (17:14)

Ne znam za sta su registrirani ali ako sudjeluju na boat showu u hotelu Lav ove godine gdje su Hrv.brodograditelji znaci da imaju nekakav dokument da je projekt njihov a svakako na svim hr brodovima nije niti jedan motor niti dijelovi iz Hr nego iz uvoza a sve bi trebalo biti iz Hr po toj logici.
joca
New Entry

PostPostao/la joca » 26. 03. 2010. (17:16)

I moj rodak ima Grasu ali mu nije on radio tikovinu I tendu nego kooperanti.
joca
New Entry

PostPostao/la Casper » 26. 03. 2010. (18:50)

josme je napisao/la:Možda si u pravu ali ACM-boats nije registriran kao proizvođač i nema pravo vršiti dorade i preinake.Evo što imaju pravo i za što su registrirani:
AC BOATS, Croatia
Generalni uvoznik i ovlašteni serviser za Sloveniju,
Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Makedoniju.

Dakle, smiju samo uvoziti gotove proizvode i servisirati!
Netko daje netočne informacije,a na sajtu se i dalje ništa nezna. :thumbdown:

Ma tu ti je nekoliko firmi i "kćeri-firmi" u igri (ABC plovila; ACM-boats; Ekoviva ili tako nešto). U svakom slučaju ja sam svoj brod dobio u dogovorenom roku (čak i nešto prije) i po dogovorenoj cijeni (+gratis prijevoz Zagreb-Crikvenica). Kaparu su mi nakon potpisa ugovora o leasingu također vratili na vrijeme. Kapara je sasvim u redu jer je ona neka garancija da si ozbiljan kupac, jer ipak, svaki brod je "odijelo po mjeri" (motor, oprema, boja). Pa ja sam kaparu uplatio i kod kupnje auta koji su ipak velikoserijska proizvodnja!
A što se tiče dorade u ZG to čisto sumljam jer ja tamo nisam vidio nikakve radione. Čak i na popravke u garanciji mi dolazi ekipa drito iz Budimpešte!
Možda je to s motorima ona "triper" kombinacija gdje se jeftiniji motori mogu dobiti samo izvan EU (neki eko razlozi ili sl., možda druga jeftinija baza motora-sigurno ne MAN ili Kubota) pa se isti nabavljaju u HR.
Casper
New Entry

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Bluestar Holiday 720, Mercruiser 220MPI

PostPostao/la joca » 26. 03. 2010. (19:56)

Iz Pabuluma u Splitu sam dobio inf da Nanni ima samo jednu vrstu motora od 21ks I to je Kubota a da za sva trzista idu jednaki motori tako da ne postoji sa nekim jeftinijim baznim motorom I decki iz Pabuluma su jako susretljivi bili tako da ih se moze nazvati bez problema
joca
New Entry

PostPostao/la riberer » 26. 03. 2010. (21:34)

joca je napisao/la:Iz Pabuluma u Splitu sam dobio inf da Nanni ima samo jednu vrstu motora od 21ks I to je Kubota a da za sva trzista idu jednaki motori tako da ne postoji sa nekim jeftinijim baznim motorom I decki iz Pabuluma su jako susretljivi bili tako da ih se moze nazvati bez problema

Ja tvoju lokaciju još uvijek ne vidim joca :mrgreen:

Nakon prvog posta u temi predstavljanja, gdje si zamoljen da je ispuniš i moje privatne poruke u kojoj te i opet molim to isto, do sada se nije ništa dogodilo.

U Njemačkoj sigurno nisi
joca je napisao/la:Pozdrav Forumasima iz Njemacke

Ne slažu mi se neki brojevi :mrgreen:

Da nisi i ti "otok Krk" ...
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la MURTER 600 » 26. 03. 2010. (22:22)

riberer je napisao/la:
joca je napisao/la:Iz Pabuluma u Splitu sam dobio inf da Nanni ima samo jednu vrstu motora od 21ks I to je Kubota a da za sva trzista idu jednaki motori tako da ne postoji sa nekim jeftinijim baznim motorom I decki iz Pabuluma su jako susretljivi bili tako da ih se moze nazvati bez problema

Ja tvoju lokaciju još uvijek ne vidim joca :mrgreen:

Nakon prvog posta u temi predstavljanja, gdje si zamoljen da je ispuniš i moje privatne poruke u kojoj te i opet molim to isto, do sada se nije ništa dogodilo.

U Njemačkoj sigurno nisi
joca je napisao/la:Pozdrav Forumasima iz Njemacke

Ne slažu mi se neki brojevi :mrgreen:

Da nisi i ti "otok Krk" ...

Menene također iskreno zanima :? :!:
Murterino 21
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la joca » 26. 03. 2010. (23:04)

Moram ispuniti rubriku ali ne mogu sa blackberya a I inace bas nisam vican kompjuteru. Nije mi jasno bas da se mene bojis. Mene brod zanima I ako mi budet I brod budu po volji uzimam ga. Na slikama mi izgleda odlicno I koliko znam do sada taj je motor u samom vrhu iako nisam do nedavno cuo o njemu. Ja vjerujem da postoje jeftinije stvari ali zelim znati da je to uistinu tako. U Hr su mnogi zbog povjerenja nastradali. Moji su bili u ACM I kazu da firma izgleda ozbiljno ali ti nitko ne garantira da ce sutra raditi pa zato I ne bi platio vise od tih 10000kn kapare. Ukoliko uopce ikad dode do kupnje tog broda. Prva stvar je da cu otici tamo do Splita na boat show a do tada ce biti jos dosta novosti I test ce biti u otvorenom moru. Pozdrav Murteru
joca
New Entry

PostPostao/la MURTER 600 » 26. 03. 2010. (23:59)

joca je napisao/la:Moram ispuniti rubriku ali ne mogu sa blackberya a I inace bas nisam vican kompjuteru. Nije mi jasno bas da se mene bojis. Mene brod zanima I ako mi budet I brod budu po volji uzimam ga. Na slikama mi izgleda odlicno I koliko znam do sada taj je motor u samom vrhu iako nisam do nedavno cuo o njemu. Ja vjerujem da postoje jeftinije stvari ali zelim znati da je to uistinu tako. U Hr su mnogi zbog povjerenja nastradali. Moji su bili u ACM I kazu da firma izgleda ozbiljno ali ti nitko ne garantira da ce sutra raditi pa zato I ne bi platio vise od tih 10000kn kapare. Ukoliko uopce ikad dode do kupnje tog broda. Prva stvar je da cu otici tamo do Splita na boat show a do tada ce biti jos dosta novosti I test ce biti u otvorenom moru. Pozdrav Murteru

Poštovani joca neznam po čemu si zakljućio da ja osjećam neki strah od tebe!?
Ja ni u najgorem scenariju ne vidim mugučnost da ne dođe do neisporuke brodice!!!
Osobno sam bio u Zagrebu 27. 02. 2010. gdje sam vidio zaista impozantnu "gamu" plovila kako na otvorenom tako i u hali gdje je uostalom bila izložena i brodica "murter 600" za koju sam uplatio akontaciju bez imalo razmišljanja a pogotovo nakon otvorenog razgovora sa vrlo profesionalnim i ljubaznim djelatnicima (Danijel ,Željko) .Dečki su bili toliko fer da ako nisu znali neki sigurni odgovor ,nisu "muljali" nego su otvoreno rekli da če kada saznaju pravi odgovor ,odgovoriti telefonom ili elektroničkom poštom (nitko nije sveznajući a klijentela zna postavljati pitanja na koja neznaš bili se smijao ili plakao u što sam se osobno uvjerio a u prilg tome govogi pitanje mog unuka od 10 god.koji je bio samnom" nono zar su ovi ljudi blentavi ili se prave glupi"?
Za napisati lokaciju i ja sam bio "zbunjen" kako to učiniti ali samo slijedi početnu stranu poruku riberera(predstavi se) :thumbup: :thumbup:
Murterino 21
MURTER 600
Old Senior Member

PostPostao/la joca » 29. 03. 2010. (11:30)

Evo i jednaki model Murterino 21,to mu je možda za export ime http://www.plovila.hr/detalji.php?id=8620&tip_objekta=1 i vidim novu web stranicu na plovilima www.murterino.hr :wave:
joca
New Entry

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.