Betina 700

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Betina 700

PostPostao/la unije » 18. 12. 2009. (12:07)

čekaj malo riberer što sam to napisao u ovoj temi o betini da nije u redu ?
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la lupis » 18. 12. 2009. (12:13)

Galun je napisao/la:pa valjda vidite da je to greska,pa nije to "maestral "da bi stalo dva motora,inace negdje sam cito taj test i pisalo je motor od 160 ks,i to je pun kuuuu previse,a sa 2 motora i nepostoji.potonala bi :o

Ne bi baš rekao da je 160 previše za Betinu kad se zna da ljudi stavljaju u Graškića 140!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la riberer » 18. 12. 2009. (12:22)

unije je napisao/la:čekaj malo riberer što sam to napisao u ovoj temi o betini da nije u redu ?

Ma "sve pet", kako je to uobičajeno reći među mladima :D

P.S.
Zaboravio si ispuniti lokaciju u tvom profilu unije ... ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la unije » 18. 12. 2009. (13:02)

Riberer nisam zaboravio. Zahtjev za tim se čini ne baš logičan. Pogotovo što jedan veliki broj ljudi ima širok ribolovni akvatorij. Već prije bila je diskusija o stavljanju osobnih podataka na forum, ime i prezime, čime se baviš, gdje živiš, što radiš i slično i to je bilo prodiskutirano i odbijeno kao takvo. Pod takvim uvjetima je forum radio do sada i mišljenja sam da to treba biti stvar pojedinca, ako želi napisati gdje lovi, živi, kako mu izgleda frižider iznutra so what ? Neka stavi. Ovo mi djeluje kao kad dobiješ kredit od banke s kamatom 6 % i onda ti banka pošalje obavijest da diže na 7,5 %
Sorry...Ne namjeravam to napisati, a mislim da imam i pravo to ovako javno komentirari kao 3. poster ma što ti o tome mislio. To je moj stav, sad kako hoćeš. NMNI (ništa me neće iznenaditi)
bok
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la riberer » 18. 12. 2009. (13:48)

Širok ribolovni akvatorij nije nikada cijeli Jadran. Uvijek imamo užu zonu u kojoj ili boravimo ili lovimo. Navesti to kao lokaciju nije nikakvo odavanje osobnih podataka i to te nitko ni ne pita ... kao ni "ime i prezime, čime se baviš, gdje živiš, što radiš i slično". ;)
"Odavanje" te lokacije nije u suprotnosti sa privatnošću, nego je, što više, vrlo korisno za forum koji se bavi temama ribolova, jer nam daje izravan pregled situacije na terenu.

Ovdje smo i da nešto damo, ne samo da uzmemo.

Iako sam od početka na forumu, ne sjećam se takve diskusije koju spominješ ... možda si ovaj forum zamijenio sa nekim drugim ... slika
Iako ima i foruma na koje se ne može registrirati ukoliko se ne napiše puno ime i prezime. mi to od naših članova ne tražimo nego samo zonu u kojoj se uglavnom kreću.
Ako misliš da te to može ugroziti onda je bolje da se ni ne pojavljuješ na forumu, ne razumijem čega bi te moglo biti strah? Isto vrijedi i za sve ostale korisnike.

Kad spominješ dosadašnje uvjete rada i usporedbu sa bankom ... pa to je normalno, vremena se mijanjaju. :D

S obzirom na događaje koji su se nedavno dogodili s forumom, a i radi prijašnjih namjera da se u forum unesu neke novine, promjene su neminovne.
Jedna od tih je i ta da je će ispunjavanje lokacije (to je ipak minimum odavanja nazovi privatnosti) biti obavezno za sve članove, a ja sam mojim postom u Obavijesti administratora i moderatora htio samo taj prijelaz ubrzati i omekšati. ;)

Drugim riječima, to je jedna od postavki foruma i on funkcionira tako, kao i da se pridržavamo Pravila i preporuka za korištene foruma :D
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la lupis » 18. 12. 2009. (14:04)

Osobno mislim da je obaveza da se napiše lokacija bez veze!Iz jednog razloga što se može lagat do pakla!
Zato više cijenim to što Unije lipo pita čemu to,nego što će netko napisat neku izmišljenu lokaciju i izigravat anđela.

Treba imat na umu da postoje i ljudi koji ne iskorištavaju mogućnosti da se ovdi mogu sitne i nebitne laži podvaljivat.
Unije je mogao pod lokacija napisat npr "Banana republika" ili Podkilavac,i nikom ništa...,a takvih će lokacija sigurno biti!

Riberer,ako Unije nije ništa dao onda ne znam tko je,i po kvaliteti i po kvantiteti...

Jednostavno ne bi žilavio na toj "lokaciji",tu se može mirne duše napisat lažna lokacija.
Zadnja izmjena: lupis; 18. 12. 2009. (14:08); ukupno mijenjano 1 put/a.
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la unije » 18. 12. 2009. (14:05)

Dobro Riberer, poštivam firmu. Odluka je vaša i forum je privatna prčija kako je rečeno. Lokaciju ne namjeravm staviti a ti radi što trebaš...
Sve pet i ne ljutim se. Ako je ovo moj zadnji post da ga iskoristim i pozdravim sve kojima sam i dosađivao i nešto malo dalo :wave:
Bok
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la tramontana » 18. 12. 2009. (15:06)

A baš si ti neki Tajanstveni Alan :lol: !

Pa zoveš se unije, ako nisi tamo, napiši Galijola, Zeča, Zaglav ... Goli otok ... ;) .

Evo ti jedne:
tramontana
Moderator

Tip plovila: MAESTRAL 6,70, kabina, natkabina i TORPEDO 24

PostPostao/la keglbajs » 18. 12. 2009. (19:41)

Galun je napisao/la:pa valjda vidite da je to greska,pa nije to "maestral "da bi stalo dva motora,inace negdje sam cito taj test i pisalo je motor od 160 ks,i to je pun kuuuu previse,a sa 2 motora i nepostoji.potonala bi :o

ma normalno da je greška. forum se malo uspavao a stvar je bila zgodna da se stavi kao dobar zaheb da malo digne temu iz mrtvila. btw možda autor teksta pohodi ove stranice pa ispravi stvar. :wave:
keglbajs
New Entry

Tip plovila: Dalmatinka 1984, tohatsu cvajo 10 ks.

PostPostao/la DONDOLA » 21. 12. 2009. (09:29)

Noćas se jedna Betina 700 potopila pred Lošinjem,ljudi su spašeni u zadnji čas a "čudo od broda" je na 60 metara.
DONDOLA
Member

Tip plovila: Ranieri s19

PostPostao/la legi » 21. 12. 2009. (09:34)

A koji je jurac radio na moru po ovon vrimenu,i ča mu se točno dogodilo :?: e Unije,nevidin ča je problem staviti lokaciju,moreš stavit i kamčatka,stavi unije,lošinj....ko zna di si ti :?: morda i sjediš u zg....
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

PostPostao/la keglbajs » 21. 12. 2009. (10:19)

legi je napisao/la:A koji je jurac radio na moru po ovon vrimenu,i ča mu se točno dogodilo :?: e Unije,nevidin ča je problem staviti lokaciju,moreš stavit i kamčatka,stavi unije,lošinj....ko zna di si ti :?: morda i sjediš u zg....

a što je loše da i sjedi u zg-eu?
keglbajs
New Entry

Tip plovila: Dalmatinka 1984, tohatsu cvajo 10 ks.

PostPostao/la lupis » 21. 12. 2009. (10:22)

keglbajs je napisao/la:

:thumbup:
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la primorac » 21. 12. 2009. (10:30)

lupis je napisao/la:
keglbajs je napisao/la:

:thumbup:

Ili u Istri.... :roll:
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
primorac
Old Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Raša "UČKA"

PostPostao/la legi » 21. 12. 2009. (18:40)

ma neman ja ništa protiv toga,dapače,al san tio reć da nema veze koju lokaciju stavi,evo čovik stavi zg :wave:
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.