Hehe.
Evo normativa:
Nitro razrjeđivač - 5 litara
Poliester smola - 12 litara (plus ubrzivač)
Mat 300 gr/m2 - 8 m2
Bužir za elektroinstalacije - 6 m
Epoxy primer dvokomponentni - 1,5 kg (toliko sam kupio, ostalo je dosta, recimo da sam 1 kg potrošio)
Hempalin enamel - 3 kg
Polir pasta za inox (slikano je prije poliranja) - 1 tuba
Burek - komada 4
Dvije porcije vratine u obližnjm grill-u
Bevanda - bolje da ne znaš
Jedna kašeta, bira + radler mixano
Bokoštitnica, 11 metara
Cijene ne znam jer dosta je toga iz garaže, dosta iz raznih razmjena ali sve skupa s bokoštitnicom cijenim, ako bi se išlo kupovati, oko 2000 kuna, možda manje.
Posebna je priča oko bokoštitnice. U jedino mjestu u Puli gdje se ona može kupiti imaju izrezane bokoštitnice na 11 metara i koštaju 580 kuna. Tražio sam od prodavačice (koja je inače jako ljubazna i iznenađujuće upućena u nautičku opremu) da mi proda manje, jer znam da na moju barku ide 8,5 metara kad se momački nategne. Rekoh, treba mi 9 metara, zašto da plaćam dva metra više a s time ne mogu ništa nego poslije baciti u smeće. Odgovor je bio nevjerojatan, da im to proizvođač uvjetuje i tako isporučuje, po 11 metara rezano. Priča za naivce jer što onda ako mi treba 15 metara recimo? Očita navlakuša gradskog monopoliste. Kupio sam tu gumu tada jer nisam imao vremena čekati ali eto svima, barem iz Pule i Istre na znanje da tamo ne kupuju. Bokoštitnica se proizvodi u firmi Drvoplast u Buzetu ( http://www.drvoplast.com.hr/ ) pa idući put idem tamo iz principa.
E da, bokoštitnice je nakon natezanja ostalo 2,10 metara otpada