Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Lujo je napisao/la:dali neko zna cijene inox rezervara i ograda i di to ima kupit ili narucit u splitu
kyosaki je napisao/la:Nažalost brojevi su protiv tebe.
SEA je napisao/la:kyosaki ja sam uzea auto cirka 35Teur za 5 godina vridit ce 15Teur (da sam uzea alfu vridila bi 10Teur a cijena slicna)
za 10godina platit cu da ga neko odvede i spesta
niti gusta niti ljubavi ka sta je na brodu (a nakon 10 godina bogami brod ce jos vridit koji dinar)
jer vozia ja po gardu fiat pandu ili svoje auto ma ista stvar dovoljno bi mi bilo i 20ks
sve u zivotu gubi vrijednost pa gube je i ljudi ostare parte i nema ih
ako tako gledas onda sta cinit?
postoje stvari koje se cine iz jubavi i koje se vole a to je brod
i da ga koristis misec dan vise ce ti vratit u misec dan neko najbolje auto u cilu godinu
kad bi gleda brojeve pa nebi nikad sia na pice s prijateljima nikad izasa na veceru jer brojevi su porotiv tebe
ma neka kosta koliko kosta ako je to coviku gust cini ga veselim i ima zadovoljstvo pored svega toga su novci nista
a brod vecini svita daje gust zadovoljstvo i cini ljude sritnim
SEA je napisao/la:kyosaki ja sam uzea auto cirka 35Teur za 5 godina vridit ce 15Teur (da sam uzea alfu vridila bi 10Teur a cijena slicna)
za 10godina platit cu da ga neko odvede i spesta
niti gusta niti ljubavi ka sta je na brodu (a nakon 10 godina bogami brod ce jos vridit koji dinar)
jer vozia ja po gardu fiat pandu ili svoje auto ma ista stvar dovoljno bi mi bilo i 20ks
sve u zivotu gubi vrijednost pa gube je i ljudi ostare parte i nema ih
ako tako gledas onda sta cinit?
postoje stvari koje se cine iz jubavi i koje se vole a to je brod
i da ga koristis misec dan vise ce ti vratit u misec dan neko najbolje auto u cilu godinu
kad bi gleda brojeve pa nebi nikad sia na pice s prijateljima nikad izasa na veceru jer brojevi su porotiv tebe
ma neka kosta koliko kosta ako je to coviku gust cini ga veselim i ima zadovoljstvo pored svega toga su novci nista
a brod vecini svita daje gust zadovoljstvo i cini ljude sritnimkyosaki je napisao/la:Nažalost brojevi su protiv tebe.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.