stipe76 je napisao/la:gledao sam bakan5 na sajmu u Rijeci... za te pare ima bar 10 drugih brodova u klasi koji su bar 10 puta bolji.
nabroji 3 sa njihovim cijenama. ili 2 makar.

a koja je to "njegova klasa" po tvojem mišljenju?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
stipe76 je napisao/la:gledao sam bakan5 na sajmu u Rijeci... za te pare ima bar 10 drugih brodova u klasi koji su bar 10 puta bolji.
igy-m je napisao/la:
A koji su to "brodovi" i kojih to 10 "zakona" da su bolji a da mogu sa 40 konjića glisirati ca. 18-20 ćvorića ! !
Samo da se razumijemo, ne branim Bakan, ali ako ima boljih za iste pare (novo), sumnjam,
a da imaju i kabinu.
rajx je napisao/la: A kome smeta malo skakanja koje se regulira trimom taj se vozi 5milja u kakvoj pasari a ne 28(putna).
rajx je napisao/la:Da 28 putna a max necu ni pisat jer ce me svi napasti.....
rajx je napisao/la:Da 28 putna a max necu ni pisat jer ce me svi napasti. Nisam rekao da imam 40 ks koji je tvrdim preslab jer tek iznad 23 se bakan ljepo poravna. Do 23 je neko poluglisiranje sa provom put oblaka.
Robi je napisao/la:... nego se lijepo moze birati među desetak brodica koje nemaju glisersko dno, i koje sa 40 KS mogu potegnuti 20 cv i kostaju koju tisucicu eura manje od Bakana. jesu i one vergulaste, ali isto manje skacu od glisera. ....
Robi je napisao/la:...7-ma od 9 iz Zvjezdanih Staza.
lupis je napisao/la:Imao sam ja stojadina koji je mogao nategnut preko 180 po ravnome...,bio sam mlad i neiskusan(te osobine danas su objedinjene pod zajedničkim imenom "nabrijan").
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.