Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:... eto toliko o objektivnosti,dosljednosti i td...
lupis je napisao/la:a kad je čovik na Murteru21 minja propelu onda su ga neki od vas napadali i njega i proizvođača koji nije od šuba potrefio dimenziju.....
jel tako ,a..!!!..???
ajd ko prizna pola mu se prašta....
Jadranko je napisao/la:Nije Marsel nikoga prevario i falija a nije niti ikome dao krivu informaciju!
Lupis opet izaziva i hoće napravit svađu a "opet" nema sve podatke!
Brod sa sve tri propele ide 25+ čvorova i točno onoliko koliko je Marsel rekao da će brod ići!!!
Druga je stvar što sam ja u 99,9% vremena sam na brodu a netko je na brodu redovno pun i ne želi da mu izglisravanje traje duže nego što treba ili da mu se zbog dodatne težine mašina muči!
Da bi Lupis-ov komentar išta vrijedio bi trebalo povući paralelu sa Murterinom na kojem je proizvođač vikao na sva zvona da brod ide 13 cvorova sa 21 ks motorom a ono brod ide koliko ono? ...9 i na kraju mu proizvođać ne želi dati novu propelu...
A pitajte Mikulu da li su mu zamjeniilii propeler i po kojoj cjeni da li je itko "a" rekao kad je tražio novu!?
Brzina mog broda je uvijek ista... ...po deklaraciji proizvođača! ali sam išao na novu jer kad je gore brdo ljudi, pun brod ko šipak opreme i namirnica,goriva,vode... nisam bio zadovoljan sa okretajima jer sam imao osiječaj da mašina može to bolje i lakše... što je i u konačnici sad i rezultat!
Kod leidi se isključivo radi od okretajima kod kojih se razvija gore navedena brzina...i apropo tome se govori o možebitnoj zamjeni propelera.
Iskreno meni je bila dobra i 21 propela ( jer sam u 99% slučajeva sam na brodu) brod je išao ko lud nikakvih problema... da Mikula nije takav perfekcionsta ne bih je izgleda niti ikada niti mjenjao..
Kao što je Lupisu njegov Maestral najbolji... ali po meni samo zato jer nije probao...bolje!.
Toliko
Pape je napisao/la:Jaco, nemaš ti pojma....
massa.st je napisao/la:Jadranko je napisao/la: 13 cvorova
13 MPH
ivan3 je napisao/la:massa.st je napisao/la:Jadranko je napisao/la: 13 cvorova
13 MPH
U čemu je razlika?
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.