Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
• kompletan poliester (trup, paluba, kontraštampa interijera, kabine i nadkabine, 6 poklopaca spremnikana palubi i pregrada sidrenog prostora, 4 aluminijska prozora nadkabine -2 klizna)
• 2 okrugla prozora kabine (bočno)
• aluminijska ulazna vrata
• 4 odljeva vode iz kokpita
• 4 inox bitve • okov poklopaca i spremnika (12 inox šarnira, 3 bravice)
• gumeni bokoštitnik sa završecima
• električna instalacija (inox jarbol, 5 navigacijskih svjetala, 4 plafonjere, sirena, panel s prekidačima, utičnica 12 V, glavna sklopka, 2 akumulatora 75 Ah i 100 Ah, 2 instrumenta- pokazivač nivoa goriva i brojač sati rada)
• pramčana inox ograda s plastičnim špirunom; F130
• krmene plastične platforme- lijeva sa stepenicama i desna s nosačem pomoćnog motora (obložene tikovinom)
• 4 inox rukohvata 1000 mm
• 2 inox rukohvata 450 mm
• pokopci spremnika na kontraštampi ležajeva (mahagonij)
• vrata WC-a (mahagonij)
• skiperska stolica
• inox nogostup
• kaljužna potopna pumpa (automatska)
• obloga bokova i plafona (3 komada )
• plastični rezervoar goriva s pokazivačem (160 l)
vridnjak je napisao/la:Stari moj svaka čast. Moje mišljenje je da je brod pradivan ali ga vanbrodski motor malo poružnjuje. Ali, da bi ga volija imat, volija bi itekako.
lupis je napisao/la:vridnjak je napisao/la:Stari moj svaka čast. Moje mišljenje je da je brod pradivan ali ga vanbrodski motor malo poružnjuje. Ali, da bi ga volija imat, volija bi itekako.
e sad to je d(r)uga tema...,"volio imat"......
kad bi bio u tom "filmu",onda bi dao prednost Grašu sa jakom unutarnjom motorizacijom...
ovo drugo sve stoji,brod ko brod ima liniju lipu,vlasnici plaćaju svoje gušte i to je to...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.