Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la:MoP, ljepi su ti namjeni, da če možda tvoja lekcija kome trečem pomoči, ali ima ovdje na forumu dosta ljudi, koji su kroz godine naučili nešto lekcija u preradi brodova, ali ti ne prihvačaš ničiju lekciju, jedino svoje greške češ prihvatiti, ali nema problema, svatko radi sa svojim brodom šta oče, bitno je da si na kraju ti zadovoljan. Ako se mene pita tisi pogrešio več u startu.
1. Brod od 8m(4t) se ne vozi kuči nakon produženog vikenda, to češ napravit jednom i nikad više, vjeruj mi.
2. Ako imaš vez, tako odpadaju improvizacije, sa motorom, kolumbom, demontažnom nadkabinom itd....
3. Stavit češ bezšumni agregat, a nisi htio unutarnji motor
4. Nadkabina ti je stvarno kockasta i izgleda čudno, zamisli da radiš takav kockasti automobil, sa inox cjevima i ravnim vjetrobrasnkim staklom, pa se onda voziš po ZG, kako bi ljudi gledali.
5. Imam i ja poznanika, ima kuču usred naselja, ali kuča nema krova, nego 1m zemlje i vrt na krovu kuče, zato i razumijem, da uvijek ima uvijek ljudi sa nekakvim idejama.
6. Ideja u štartu, da ako če bi šta pogrešno još uvijek se može ispraviti, mi je vrlo čudna, pošto češ imat u tom slučaju dosta troškova a toliko brineš o njima.
7. Ako ikada uspiješ prodat taj brod odnosno pronači kupaca za njega, imaš moje veliko poštovanje, ali ni za tvoj stari brod nisam mogao vjerovati, da si ga uspjeo prodati, pa ti moram priznat da si puno bolji prodavač, nego brodograditelj.
U svakom slučju i ako se u nečem ne slažemo, možemo pristojno diskutirati, bez vrijeđanja, tu se apsolutno slađem sa tobom.
mali od palube je napisao/la:7. Vjerujem da brod ne mogu prodati zato što je ovo doba u kojemu ima barem sto puta više onih koji žele prodati brod, nego onih koji ga žele kupiti.
mali od palube je napisao/la:5. Sve što je zapadna civilizacija postigla može zahvaliti "ljudima sa nekakvim idejama".
6. Otkad je svijeta i vijeka ljudi griješe i ispravljaju svoje greške
riberer je napisao/la:
Ne znam kakvog ima smisla i dalje rastezati ovu temu ...
porer je napisao/la:I ja sam tu. Samo promatram sa strane...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.