Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
som je napisao/la:Volio bi od svih ovdje prisutnih čut ko ima Murterina,ko ga je vidio pet minuta na sajmu,ko ga je probao a ko samo sere da bi srao.Još koji dan i imat će više postova od Maestrala, a kao gov_o je.
lupis je napisao/la:Histerion je napisao:"Murterino se prodaje ISKLJUČIVO radi cijene."
...... kao uostalom i Renault Clio,Škoda Fabia i Opel Astra!
I
što se detalja,finiširanja i završne obrade tiče....,ahahahaaa,pa ljudi obraćate se na krivu adresu....,taj brod košta 87 i nešto sitno + PDV,ima motor Nanni koji nije jeftin sam po sebi ,brod je namjenjen ribolovu a ne kurčenju i poziranju u nekoj marini...,ko taj brod kupi zna zašto ga je uzeo i mislim da mu neke stvari nisu bitne....,oba dva Mu600 u Krku plove svakodnevno,vlasnici nisu socijalni slučajevi a isto tako nisu na moru odjučer....
to nije brod statusni simbol i ekstenzija za qurac,nego plovilo za svakodnevni ribolov gdje onaj koji je u brodu ima ionako pune ruke posla i ne stiže gldat po kantunima detalje...,iako i da ima, nema ča puno za prigovorit..
lupis je napisao/la:Jadranka,pa neću pisat proizvoljne ,paušalne neprovjerene stvari....,ja piušem ono ča vidim očima i ono što sam imao priliku opipat te vidjet iz neposredne blizine....,kako mi je zadnji Mu 600 u najužem susjedstvu,vjeruj da znam što govorim...
neke brodove nemogu ni komentirat,zbog objektivnih razloga, a ti su da sad kad ja imam vrimena malo više ,sad su ti drugi brodovi negdi na kraju a ne u moru,u žici i čuvaju ih šarplaninci,a da ću se ja ić zajebavat sa šarplanincima samo kako bi iznjeo dojmove o nekom Pidiju ili fišermenu neću...,hebi ga oni će bit ponovo u moru početkom osmog miseca a ja tada nemam vrimena za ćaskanje s njihovim vlasnicima,a i ne poznam te ljude tako da ne stojim iza njihovi riječi...
ghost_rider je napisao/la:lupis je napisao/la:Jadranka,pa neću pisat proizvoljne ,paušalne neprovjerene stvari....,ja piušem ono ča vidim očima i ono što sam imao priliku opipat te vidjet iz neposredne blizine....,kako mi je zadnji Mu 600 u najužem susjedstvu,vjeruj da znam što govorim...
neke brodove nemogu ni komentirat,zbog objektivnih razloga, a ti su da sad kad ja imam vrimena malo više ,sad su ti drugi brodovi negdi na kraju a ne u moru,u žici i čuvaju ih šarplaninci,a da ću se ja ić zajebavat sa šarplanincima samo kako bi iznjeo dojmove o nekom Pidiju ili fišermenu neću...,hebi ga oni će bit ponovo u moru početkom osmog miseca a ja tada nemam vrimena za ćaskanje s njihovim vlasnicima,a i ne poznam te ljude tako da ne stojim iza njihovi riječi...
statusni simboli su očigledno za neke druge......ma neka ....ja sam zadovolja i s ovim!!!!
meni osobno su ova dva posta najbolja do sada........
Lupis......svaka čast!!!
tomi je napisao/la:i kad vidite ovu sliku,aj budite iskeni šta ste vidili.od cilog broda samo dogradnje i nadogradnje i na kraju nema niš .ide po vodi i još mu fali da bude brod.možemo mi još ovako nadodavati u beskraj,ali to je smišno
lupis je napisao/la:tomi je napisao/la:i kad vidite ovu sliku,aj budite iskeni šta ste vidili.od cilog broda samo dogradnje i nadogradnje i na kraju nema niš .ide po vodi i još mu fali da bude brod.možemo mi još ovako nadodavati u beskraj,ali to je smišno
,ti se zajebavaš ,ča ne...?
iskreno...,nenadjebiva linija o kakvoj razni polupoludeplasmanci mogu samo sanjat,klasični tradicionalni oblik pasare s istočne obale jadrana s pouzdanim unitarnjim motorom,puno mjesta i stabilitet kojem može jedino tanker za obalni razvoz konkurirat..,idealno za ribolov!
Uz malo stručnosti i s mariniziranim motorom od 80 ks s lakoćom postiže 10-12 milja ,te kao takav postaje trn u oku preskupih,nekvalitetnih polupoludeplasmanaca koji zagađuju ovu obalu Jadrana formama brodova koje nemaju veze s našom pomorskom tradicijom.
Razne kopije talijanskih guceva(svaka čast Lovranskom gucu,tu ne mislim na njega), brodova skandinavskih visokih prova na kojima se kabinčine protežu od vrha prove pa do metra od krmenog zrcala,razne retro nakarade s vanbrodskim motorima od 150 ks koje glume brod za ribolov a u stvari su za krepat od smijeha nagrđuju svaku valu u kojoj se pojave.
Nadležni bi one koji njeguju pomorsku baštinu i te proizvode naše autohtone oblike trebali nagradit raznim beneficijama,kao i one koji ih kupuju,a svako registriranje broda koji nema veze s našom brodogradnjom i oblicima dodatno opteretit ,a sve kako bi jadran ponovo počeo sličit na ono na ča je sličio prije pojave ovih čudnih oblika...
isto tako ,čim prije zabranit uvoz polovne islužene krame kojoj je istekao rok trajanja i koja predstavlja ekološki probem tamo gdje je bila prije ju je netko doveo da trune na Jadranu!
Vratimo se pitanju,....nenadjebiva brodurina,nenormalno povoljna i u svemu bolja od nekvalitetnih novih iste dužine,uz neznatne troškove od njega se može napravit bolji brod nego od duploskupljuh polupoludeplasmanca.
Brzina?
Mislim da je nebitno koliko je brod brz ako je na cokima!
veslo je napisao/la:lupis je napisao/la:
uh.....,ča već je kvarat do tri.............,ode ja ljudi na moj demode, zastarijeli i spori brod kojem propada kabina i krcka plastika i pun je raznih točkica,a k tome ne vidim kroz jeftini pleksi ništa....,ajd zabavljajte se........
Ajde uvati koju lignju i za nas
lupis je napisao/la:
iskreno...,nenadjebiva linija o kakvoj razni polupoludeplasmanci mogu samo sanjat,klasični tradicionalni oblik pasare s istočne obale jadrana s pouzdanim unitarnjim motorom,puno mjesta i stabilitet kojem može jedino tanker za obalni razvoz konkurirat..,idealno za ribolov!
Uz malo stručnosti i s mariniziranim motorom od 80 ks s lakoćom postiže 10-12 milja ,te kao takav postaje trn u oku preskupih,nekvalitetnih polupoludeplasmanaca koji zagađuju ovu obalu Jadrana formama brodova koje nemaju veze s našom pomorskom tradicijom.
Razne kopije talijanskih guceva(svaka čast Lovranskom gucu,tu ne mislim na njega), brodova skandinavskih visokih prova na kojima se kabinčine protežu od vrha prove pa do metra od krmenog zrcala,razne retro nakarade s vanbrodskim motorima od 150 ks koje glume brod za ribolov a u stvari su za krepat od smijeha nagrđuju svaku valu u kojoj se pojave.
Nadležni bi one koji njeguju pomorsku baštinu i te proizvode naše autohtone oblike trebali nagradit raznim beneficijama,kao i one koji ih kupuju,a svako registriranje broda koji nema veze s našom brodogradnjom i oblicima dodatno opteretit ,a sve kako bi jadran ponovo počeo sličit na ono na ča je sličio prije pojave ovih čudnih oblika...
isto tako ,čim prije zabranit uvoz polovne islužene krame kojoj je istekao rok trajanja i koja predstavlja ekološki probem tamo gdje je bila prije ju je netko doveo da trune na Jadranu!
Vratimo se pitanju,....nenadjebiva brodurina,nenormalno povoljna i u svemu bolja od nekvalitetnih novih iste dužine,uz neznatne troškove od njega se može napravit bolji brod nego od duploskupljuh polupoludeplasmanca.
Brzina?
Mislim da je nebitno koliko je brod brz ako je na cokima!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.