Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
josip je napisao/la:Mop, da li je oglas neaktivan jer si uspio naći srodnu dušu
porer je napisao/la:P.S. Ne zavaravaj se. Uništio si lijep brod i napravio ruglo. To što ga sad nudiš besplatno malo je diglo interes, ništa drugo. Nakon svih iživljavanja koja si napravio na tom brodu s tom ponudom si u stvari konačno odredio realnu cijenu za koju se to sad može prodati.
mali od palube je napisao/la: Ima li neki kalup za olovnu sačmu... kako to rade lovci? Ili kupuju gotove patrone?
mali od palube je napisao/la:Na pomolu je neki dogovor... Neki Zagrepčan, a ima vez u Biogradu. Kupuje brod, pa je nabasao na moj oglas. I sad se već pomalo razmišlja o porinuću.
Ne znam sjeća li se netko... kad sam porinuo barku, radi pozicije teškog motora krma je potonula više nego što sam očekivao. Tada nisam imao bolje rješenje (jer je to već bio moj godišnji), pa sam u provu natrpao pijesak da poravnam brod. Sad bih umjesto toga pijeska stavio olovne kuglice... poluge... nešto. Imam još oko 600 kg olova (ostatak balastne kobilice) i ne znam kako da to pretopim u nešto što bih pomalo unosio u brod i trpao u kobilicu u provi. Ima li neki kalup za olovnu sačmu... kako to rade lovci? Ili kupuju gotove patrone?
mali od palube je napisao/la:Imam još oko 600 kg olova (ostatak balastne kobilice) i ne znam kako da to pretopim u nešto što bih pomalo unosio u brod i trpao u kobilicu u provi. Ima li neki kalup za olovnu sačmu... kako to rade lovci? Ili kupuju gotove patrone?
mali od palube je napisao/la:Pa to je dobra ideja...
Nalit ću gips u kobilicu, pa od tog pozitiva opet od gipsa napraviti negativ... i naliti olovo.
Trenutno korisnika/ca: genije i 7 gostiju.