[quote="mivan"]zanima me kupnja galeba, sad gledao sam od Tare, njegov je klasika što se tiče dizajna, oštre linije kabine i natkabine, sviđa mi se i izrada je vrlo dobra, ima tu i ih nekoliko u ovoj temi, mislim na gull 715, ali također vidio sam neki dan jedan brod, i malim istraživanjem saznao sam da je to arausa galeb, kontaktirao sam proizvođača, međutim ima neki ful zbrkan cijenik, ali također tvrdi da je to sad galeb koji ide i do 30 milja??! nemam pojma, evo postao bi sliku da vidite pa da mi kažete ima li netko taj brod, jer se ne spominje baš i da li je to isti trup kao od galeba ili su to neke izvedenice. Koliko sam vidio u živo, razlika je što ova arausa galeb 675, ima istu kabinu kao veća arausa, samim tim osjetno je prostranija nego ona od tare,jer je kabina izdužnija tako da je na provi manje mista, a li na račun toga je natkabina izvučenija...unutra mi možda čak ima i bolje riješn komandni pult i čini mi se da je wc onako na oko širi nego u Tare..jel netko ima iskustva s tim brodom...
Imas je pod temom viewtopic.php?f=8&t=744