bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la ghost_rider » 17. 11. 2010. (15:32)

veslo je napisao/la:Svako malo pa se ova tema stavi pod ključ :!:

Moderatori, pustite temu otključanu, a ljude koji pišu nepotrebne stvari vezane za ovu temu, ohladite povremeno :thumbup:

Ova bi tema trebala biti izvor informacija onima koji su zainteresirani za ovaj brod, tema u kojoj će vlasnici, ili budući vlasnici, razmjenjivati ideje i iskustva.
Kome se tema ne sviđa neka čita druge, a ne da ovdje ispovociraju pošten svit pa dođe do razgovora koji dovede do zaključavanja teme. :thumbup:

nemojte se opterećavat glupostima..... sto judi sto ćudi :? :?
mislim da na mom primjeru....puno stvari vam može biti jasnije,i oni šta su bili najveći skeptici su naglo zamukli!
U Nediju sam sa ženom napravija 7-8 uri s brodicom!obodvoje se slozili...ovo nam je najlipša đita di smo bili!!!brodica definitivno zaslužuje svaku kunu,možete vi pričat sta oćete,ja znan da smo mi zadovoljni 100%!!!
sve šta sam radija do sada.....centrira moror i zaminija trnelu grafitnu lojnom!!!! a ni to nije tribalo nego moje mušice!
jedino sta triba sredit timun.....opet moje mušice!!ko nema volje se puno zajebavat ,vidija san u dućanu 350kn komplet zglob za fiksiranje oslonca sajle....ibace se one dvi poluge,i sajla ide direktno na polugu timuna!!jos okrenit smjet na pužu timuna i to je to!!! to je inače jedini problemčić sta san ja uočija do sada!!!
viruj te mi ,kad se budete vozili,kad vidite kako lipo ide,kako stoji na moru,nećete baš puno obadavat ko šta piše.. :D :D :D
pozdrav svima
naravno .....poseban za "murtera 600" :thumbup:
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la tomi » 18. 11. 2010. (15:53)

nakon toliko ispisanih stranica i savjeta kako napraviti ovo,pa ono,pa ovako.pa onako, evo konačne slike kako bi trebao izgledati murter 600 i manji mu brat
jahta.jpg
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la MURTER 600 » 18. 11. 2010. (21:09)

tomi je napisao/la:nakon toliko ispisanih stranica i savjeta kako napraviti ovo,pa ono,pa ovako.pa onako, evo konačne slike kako bi trebao izgledati murter 600 i manji mu brat
jahta.jpg

Tomi; zašto ljudima zamagljuješ!?
Iskreno i otvoreno napiši da je ona manja tvoja Lejdi a veča , pa i slijepac bi prepoznao lejdi 600 :angel: :silent:
Murterino 21
Demokracija je kada dvije budale imaju više prava od jednog pametnog!
To što su se meduze održale bez mozga preko 650 miliona godina,daje nadu mnogim ljudima..........
MURTER 600
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: MURTER 600(murterino 21) Nanni turbodiesel 60

PostPostao/la ghost_rider » 18. 11. 2010. (21:10)

poštovanje
Tomi....u potponosti razumin tvoje viđenje....
ako bi reka da i cjenim....ne bi mi virova!!!!ali opet ponavljam,Murterino je trenutno daleko najisplativija kupnja u Hrvatskoj
(uloženo - dobiveno)!!! I to odgovorno tvrdim!!!da bi ti mene svatija.....a znam da nemaš volje za to!!!!! ali kako objasnit prodaju 100 brodova u 6 miseci!!! pa zar samo tržiste nije najbolji filter nečega sta ne vridi???????? ne razumin!!!!!
da ti mene u potpunosti razumiš.....ja bi bija sritan s nekim domaćim brodom te kvalitete za tu cjenu....na žalost nema ih ni pod povećalom!!! znan da ce se sada javit "biseri".....ali rado bi im stavija svima kameru na guz**u....pa da vidimo kako bi se oni ponasali kad bi kupovali brod!!!viruj mi bilo bi Murterina sta u kitu sta s motorom!!!!prigriza bi se ponos....viruj mi!!!
pozdrav
I da::::užgajte koju sviću večeras forumaši.........da se ne zaboravi vrime"""Ponosa i Slave"""" :clap: :clap:
ghost_rider
Member

Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la veslo » 18. 11. 2010. (21:59)

Ma samo nek se oni rugaju s Murterinom i kupuju skupe leidi i ostale brodove...
Kad bi stavili u jednu luku murterina, leidi, grašu , itd., jednog do drugog, i doveli grupu ljudi da ocijene brodove bez da im znaju cijene baš se pitam kako bi ih rangirali! A onda im reći cijene, pa da vidiš.

Razgovarao sam s par običnih, neupućenih ljudi u detalje, o murterinu i svi kažu da je brod odličan, o njemu razmišljaju kao mogućem odabiru.
A i ja vjerujem, da uz sitne preinake, brod ima izvrsnu budućnost na našem moru.
Kad vidim sto ljudi sve kupuju, ( staro, polovno, drveno pa plastificiraju sami da uštede,... ajme majko ), onda su ponosni na ono što imaju, dižu to do u Nebesa...
Tip broda kao murterin im je nedosanjan san. Najlakše je želiti nešto najskuplje, pa sve ostalo blatiti, takvi najčešće nemaju ništa ili imaju kakvu starudiju nasljeđenu od dida ili oca.
Svaka čast znalcima koji znaju o čemu govore pa ukazuju na neke nedostatke, ali mislim da su neki pretjerali u tom.
veslo
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Murterino 23

PostPostao/la tomi » 19. 11. 2010. (08:41)

tomi je napisao/la:nakon toliko ispisanih stranica i savjeta kako napraviti ovo,pa ono,pa ovako.pa onako, evo konačne slike kako bi trebao izgledati murter 600 i manji mu brat

mislio sam da cete shvatiti da bi tako trebao izgledati po svim ovim pisanjima do sada,znaci po vasim zeljama
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la histrion » 19. 11. 2010. (10:28)

veslo je napisao/la:... Kad bi stavili u jednu luku murterina, leidi, grašu , itd., jednog do drugog, i doveli grupu ljudi da ocijene brodove bez da im znaju cijene baš se pitam kako bi ih rangirali!
....

Izgleda da ti još nisi vidio (onako "izblizu") ne Leidi ne Grašu. Da jesi takva pitanja ne bi postavljao.

Grupu ljudi?
Kakvu?
Grupu brodogratelja? Grupu ribara? Grupu političara? Grupu poljskih turista? Grupu ...

Krenimo od turista - prosječna ocjena = smeće. Oni gledaju samo ono što se vidi izvana. Znači završnu obradu.
Političari - prosječna ocjena = teško je to reći (od njih konkretne odgovore ne očekuj)
Ribari - prosječna ocjena = smeće (ako uspoređujem sa Leidi ili Grašom)
Brodograditelji - prosječna ocjena = slaba kopija = smeće

A onda dovedimo grupu ljudi koja zna cijene, a za Leidi ili Grašu nemaju dovoljno novaca (jer su ruku na srce preskupi) - prosječna ocjena = znam da je smeće ali je jeftino pa ako ne gledam kako izgleda pa ako uložim još koju kunu pa ako sam popravim pa ako ...

Prije no što me popljuvaš razmisli - da ti nude Leidi ili Grašu za iste novce koji bi brod kupio? Odgovoriti ću umjesto tebe - Murterino se prodaje ISKLJUČIVO radi cijene.

A najžalosnije u cijeloj priči je da bi se Murterino mogao napraviti da bude odličan brod, a da ne poskupi više od 500 kuna.
Ali to je već neka druga priča.
More wet
more fun
histrion
Member

Tip plovila: Gobbi 5,0 + Yamaha 50

PostPostao/la josme » 19. 11. 2010. (11:34)

veslo je napisao/la:Ma samo nek se oni rugaju s Murterinom i kupuju skupe leidi i ostale brodove...
Kad bi stavili u jednu luku murterina, leidi, grašu , itd., jednog do drugog, i doveli grupu ljudi da ocijene brodove bez da im znaju cijene baš se pitam kako bi ih rangirali! A onda im reći cijene, pa da vidiš.

Razgovarao sam s par običnih, neupućenih ljudi u detalje, o murterinu i svi kažu da je brod odličan, o njemu razmišljaju kao mogućem odabiru.
A i ja vjerujem, da uz sitne preinake, brod ima izvrsnu budućnost na našem moru.
Kad vidim sto ljudi sve kupuju, ( staro, polovno, drveno pa plastificiraju sami da uštede,... ajme majko ), onda su ponosni na ono što imaju, dižu to do u Nebesa...
Tip broda kao murterin im je nedosanjan san. Najlakše je želiti nešto najskuplje, pa sve ostalo blatiti, takvi najčešće nemaju ništa ili imaju kakvu starudiju nasljeđenu od dida ili oca.
Svaka čast znalcima koji znaju o čemu govore pa ukazuju na neke nedostatke, ali mislim da su neki pretjerali u tom.

Želje i mogućnosti određuju što ćeš kupiti.Ti si sam naveo dvije istine o ovom brodiću, ato sami ja govorio u nekim postovima samo sam krivo shvaćen od vlasnika/imaoca brodice.
Brodica NIJE LOŠA :thumbup: ali se moglo MALO VIŠE pripaziti na detalje i finiširanje(kao što kaže Histrion-500 kn? ne ali 500€ da).Ja sam ukazao na nedostatke pa sam popljuvan od pojedinaca pa sam nakon toga i ja uzvratio.I za kraj mislim da se o ovoj brodici manje govori a više prepucava između forumaša. :thumbdown:
Cijena je bila OK ali sada je na snazi"božićni popust"pa je došla na 87.777 kn +PDV a prije je bila 99.999 SA PDV,a ništa nisu promjenili. :sick:
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la Jadranko » 19. 11. 2010. (12:36)

...ja bih se nadovezao na pricu o stabilnosti broda!

a tko je ikada rekao da nije stabilan???? pobogu pa ipak je kopija nostroma...

treba pustiti par godina pa vidjeti što će biti sa gelcoatom i osmozom! jer recite što hočete ali štancaju ga ko blesavi i nitko ovdje niti jedan forumaš ne može reći odmah iz rukava... je izgrađen je od kvalitetnih materijala a ne od plastike za kade i tuš kabine! a jel netko vagao prve modele i ove zadnje koji dolaze?! jer su prvi išli 3 čvora manje od ovih danas... može biti da su konačno i propelu pogodili... što Vi mislite što je izglednije?!

Iako će sad murter 600 odmah iz rukava sa provjerenom informacijom od dečki iz buzina... "rađen je od norpolla i sa tim istim rade i pershinge i princesse... "ili što već !

velim!.. par godina...
...a vjerujem da cemo i onda još landrati po ovoj temi!
Jadranko
Senior Member

PostPostao/la lupis » 19. 11. 2010. (12:55)

Histerion je napisao:"Murterino se prodaje ISKLJUČIVO radi cijene."

...... kao uostalom i Renault Clio,Škoda Fabia i Opel Astra!

I :?:

što se detalja,finiširanja i završne obrade tiče....,ahahahaaa,pa ljudi obraćate se na krivu adresu....,taj brod košta 87 i nešto sitno + PDV,ima motor Nanni koji nije jeftin sam po sebi ,brod je namjenjen ribolovu a ne kurčenju i poziranju u nekoj marini...,ko taj brod kupi zna zašto ga je uzeo i mislim da mu neke stvari nisu bitne....,oba dva Mu600 u Krku plove svakodnevno,vlasnici nisu socijalni slučajevi a isto tako nisu na moru odjučer....

to nije brod statusni simbol i ekstenzija za qurac,nego plovilo za svakodnevni ribolov gdje onaj koji je u brodu ima ionako pune ruke posla i ne stiže gldat po kantunima detalje...,iako i da ima, nema ča puno za prigovorit..
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la histrion » 19. 11. 2010. (13:07)

lupis je napisao/la:... Histerion je napisao ...

Ovo Histerion je mišljeno kao uvreda ili ... ?
Ako te to veseli - evo imaš moju "dozvolu" da se**š i dalje.

Svojevremeno sam nekome napisao da sere pa su me udaljili sa foruma.
Preuzimam rizik da će me i ovaj put. Isplati se.

... Renault ... Škoda ... Opel ?
Ne, Dacia ili Tata
More wet
more fun
histrion
Member

PostPostao/la lupis » 19. 11. 2010. (13:16)

histrion je napisao/la:
lupis je napisao/la:... Histerion je napisao ...

Ovo Histerion je mišljeno kao uvreda ili ... ?
Ako te to veseli - evo imaš moju "dozvolu" da se**š i dalje.

Svojevremeno sam nekome napisao da sere pa su me udaljili sa foruma.
Preuzimam rizik da će me i ovaj put. Isplati se.

... Renault ... Škoda ... Opel ?
Ne, Dacia ili Tata

Renaul i dacia ti je ista stvar...,dobri auti za malo novaca...,služe svrsi jako dobro....

ops...,oprosti,potkralo mi se jedno slovo viška....,a malo jesi nekulturan,istina,ali ne smeta mi te apeliram da te se ne miče ,zabave radi...
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la Jadranko » 19. 11. 2010. (13:20)

[quote="lupis"]Histerion je napisao:"Murterino se prodaje ISKLJUČIVO radi cijene."

alo šjor Lupis?
jel to tvoja lista update-ana

odmah iza toliko opjevanog maestrala broj dva brod po upotrebi,kvaliteti... po tebi je murter jel tako? :D

...pošto još nisi niti o jednom drugom brodu išta napisao kao o ta dva?! vidim da je murter po tebi škatula ipo

:D
Jadranko
Senior Member

PostPostao/la histrion » 19. 11. 2010. (13:24)

lupis je napisao/la:... potkralo mi se jedno slovo viška...

I to baš "E" ?
I za manču baš između "T" i "R" ?
;)

OK, recimo da je tako.

Pa malo jesam nekulturan i dalje, a za apel protiv mog udaljavanja se zahvaljujem.
More wet
more fun
histrion
Member

PostPostao/la lupis » 19. 11. 2010. (13:26)

Jadranka,pa neću pisat proizvoljne ,paušalne neprovjerene stvari....,ja piušem ono ča vidim očima i ono što sam imao priliku opipat te vidjet iz neposredne blizine....,kako mi je zadnji Mu 600 u najužem susjedstvu,vjeruj da znam što govorim...

neke brodove nemogu ni komentirat,zbog objektivnih razloga, a ti su da sad kad ja imam vrimena malo više ,sad su ti drugi brodovi negdi na kraju a ne u moru,u žici i čuvaju ih šarplaninci,a da ću se ja ić zajebavat sa šarplanincima samo kako bi iznjeo dojmove o nekom Pidiju ili fišermenu neću...,hebi ga oni će bit ponovo u moru početkom osmog miseca a ja tada nemam vrimena za ćaskanje s njihovim vlasnicima,a i ne poznam te ljude tako da ne stojim iza njihovi riječi...
lupis
Korisnik baniran

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.