Ajde sad, Unije, izmiri visinu u svojoj kabini pa pukni komentar.
A šta se tiče motora i kašuna, ja bi svejedno volio da je ispod. Da mogu imat' slobodan kokpit ako hoću. Lako ga je zagradit čime god ako oćeš. Ali to je sve stvar izbora. Ovako (kako je uobičajeno) moraš imat' kašun, a na moj način možeš ako hoćeš. Svejedno, sumnjam da ću nać neki stroj da ide skroz ispod.
Gledao sam malo ZadarPlast prozore, i nisam baš oduševljen. Pruijatelj je uzeo Nautica F4, talijanske, i super su. Klasa više od ovih naših. Cijena? ista.
Bočni za abinu su dobri od Lewmar-a i Goiot-a (klasa za sebe).
Kakav zahod mislite stavljat? Moj izbor je Jabsco manualni Twist'n'lock. Pouzdan, bez buke, lagan za servisiranje i ne troši struju.
Imam još neke ideje.
Puno ljudi kupuje sudopere koji su namijenjeni za brod. Super ideja je uzeti veliku zdjelu za salatu (nemojte se smijati), okruglu, što dublju, u dnu probiti rupu za odvod i postaviti je na neku ploču. Svakako, dubina nije kao kod originalnih pravokutnih, ali cijena je daleko manja.
Šta se tiče kuhala, ima Gorenje inox ploču s dva plinska plamenika, košta ispod 1000 Kn. Malo mašte i ugradiš drežaće lonaca u osobnoj režiji, i eto vrhunskog stroja
Krmeni gavuni su mi jako potrebni, i otvor u boku mi baš ne igra. Mislim da ću otvoriti veliki gornji poklopac s obje strane, iako to traži malo više posla i "zabave".
Ako bude sreće kupt' ću u Grebena gotove poklopce krmenog gavuna koje mogu raskrojit tako da imam gotove linije i kantune, pa mi ostaje laminirat' samo ravne plohe. A to je puno lakše. Svakako, triba napravit' i baze i kanale na brodu i još puno toga...
PS: A šta je bilo u Novom listu?