lupis je napisao/la:Ako se radi o jedrilici koja ima ...
ča si svega tu napisao
![Muhahaha :Muhahaha44:](./images/smilies/44.gif)
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:Ako se radi o jedrilici koja ima ...
karamba je napisao/la: pitaj tko ga je naučio jedrit
karamba je napisao/la:
Na jedrilici sam odrastao , tata je uvijek imao jedrilice.
,,,
znam uvijek kad bi počinjala nevera svi bi bježali u porat a ja bi tek s frendom išao jedrit, tako sam 2 male jedrilice izgubio.
karamba je napisao/la:mali od palube ,eto da i ja kažem nešto !
prvo ne postoji nešto dobro a jako,jako,jako jeftino ,inače su jedrilice dosta povoljnije od motornjaka iz meni nejasnih razloga.
Oko unutarnjeg motora se potpuno slažem i teško da ču se opet vratit na unutarnji motor, s tim samo problemi , a s vanbrodskim sam se preporodio .Samo ja bi ti savjetovao da na krmu staviš jedan motor a drugi novi drži za rezervu u barci , jer s dva motora na brzini nečeš dobiti ni 2nM jer je to deplasmanski trup, znači 2 motora su potpuno nepotrebna !, 15ks je dosta za 8m jedrilicu .
Nadalje , to sve što si napomenuo da treba napravit če te koštat duplo ili troduplo više nego da kupiš takav gotovi brod !
što se tiče stabilnosti broda tu neče bit problema ako staviš olova u taj mali dio kolumbe , jer samim skidanjem jarbola češ dobiti mogučnost uklanjanja dijela kolumbe !
,,,
uglavnom , to sve šta si napisao nema uopče smisla radit , samo češ si svraba navuč na sebe a nečeš ništa postič iako po postu vidim da si čvrsto odlučio , a bio bih zahvalan da i staviš slike te jedrilice i slike radova ali dole pod rubliku "zajebancija i vicevi"
lupis je napisao/la:karamba je napisao/la:
Na jedrilici sam odrastao , tata je uvijek imao jedrilice.
,,,
znam uvijek kad bi počinjala nevera svi bi bježali u porat a ja bi tek s frendom išao jedrit, tako sam 2 male jedrilice izgubio.
Jel bilo po guzi od ćaće kad si došao doma?
Poanta momče?
raptor je napisao/la:Palubni momče,a jesil ti razmišlja da lipo tu jedrlicu urediš i imaš onda pravu stvar aaaaVidim da si entuzijast ali....
mali od palube je napisao/la: Kakav je to godišnji odmor na kojemu se naradiš ko sivonja i još ti k tome cijeli svijet visi na jednu stranu?
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.