Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
macro je napisao/la:a vjerojatno na to još triba prikrpit sva moguća davanja..
adria je napisao/la:kao što sam i rekao na postu "adria 500" bio sam jučer na Pula boat show i vidio štand s tim brodom, cijena je pisala 25.000,00 kun ali ne znam je li s pdv-om ili?
Nažalost nije nikog bilo na štandu, pa sam mislio danas proći navečer, stoga ako nekog zanima mog pitati par stvari.
Ja imam plastičnu pasaru 4m i razmišljam o kupnji adrie 500 mlaka koja je isto na sajmu zato sam i išao, ali sad kad sam vidio ovaj dvoumim se jer je veliak razllika u cijeni, a treba vidjeti zašto:-)
adria je napisao/la:kao što sam i rekao na postu "adria 500" bio sam jučer na Pula boat show i vidio štand s tim brodom, cijena je pisala 25.000,00 kun ali ne znam je li s pdv-om ili?
Nažalost nije nikog bilo na štandu, pa sam mislio danas proći navečer, stoga ako nekog zanima mog pitati par stvari.
Ja imam plastičnu pasaru 4m i razmišljam o kupnji adrie 500 mlaka koja je isto na sajmu zato sam i išao, ali sad kad sam vidio ovaj dvoumim se jer je veliak razllika u cijeni, a treba vidjeti zašto:-)
Mali Dabar je napisao/la:Ideja je dobra,ali kada se vec islo "igrati" s modelom,pa se radio i kalup.trebalo je dati malo truda,izminiti kabinu,klupice...dati malo svjezine brodu....
Jer sada kada imas kalup isti kukumar ti je što ljevaš.jednako materijala trošiš,a imao bi puno atraktivnije plovilo za iste novce,na kraju bi mogao reci da si i nesto napravio,popravio,ovako sjedni 2 !
Trenutno korisnika/ca: porer i 5 gostiju.