Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
dimulius je napisao/la:onako odoka, ja bi reka da ti imas jako dobar brod!
2008 je za moje poimanje nov(iji) brod, i ako je uredno odrzavan, to je top kombinacija.
7 milja je dobra brzina (20% brze od vecine klasicnih brodova iz porta), a cini mi se da ga ti mozes dignit i na 8 bez nekih problema.
Imas jaki motor koji moze drzat tih 7-8 milja u svim uvjetima, a to je nesto sta ne moze bas svak.
Rezultat koji imas na puni gas je isto dobar. 11 milja sa 60ks, za brod od skoro 3 tone je u stvari odlicno.
Evo cisto ka mala digresija, vidija san nekidan da je Sciallino ima opciju 23-ojke sa dva yanmara 55ks unutra. Znaci, dva yanmara za putnu od 7-8. I sta sad, znaci li to da taj brod nije dobar i da bi mu tribalo stavit VB?
arenapula je napisao/la:putna brzina 8 čvorova, max 14 čvorova, motor tih, potrošnja 6 l, vožen po raškom zaljevu, more relativno mirno
ne znam kako ovdje uploadati slike ili video pa ako nešto nekoga zanima neka pošalje pp pa mogu poslati
ivan83 je napisao/la:Cek penta od 100 ks tjera toliki brod 14 cvorova nekako mi je to prevelika brzina za tu konjazu
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.