Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
el passo je napisao/la:Odrežeš vrh jednog rezervara i gornji dio sa cijevima staviš di ima mjesta da se pogleda. Krajeve cijevi sakriješ...lažno provučeš i voila...dobiš prođu.
...i nemojte sada drvljem i kamenjem po meni. Ko ga ne prazni na otvorenom....a btw ko nema wc sere i piša u more....dakle isti kaco
el passo je napisao/la:Odrežeš vrh jednog rezervara i gornji dio sa cijevima staviš di ima mjesta da se pogleda. Krajeve cijevi sakriješ...lažno provučeš i voila...dobiš prođu.
...i nemojte sada drvljem i kamenjem po meni. Ko ga ne prazni na otvorenom....a btw ko nema wc sere i piša u more....dakle isti kaco
SEA je napisao/la:Ja sam ga gledao davno prije i tad uzeo betinu 700
Koja je razarac za njega,brod ima prostora,srvo mu je nula,motor 2l a cila prica je tuzna za toliku kolicinu novaca.
Ponistre na betini bofors ili f4 na tome plastika..
Ma tuga od broda amo ga gledas u toj cijeni kao novog
genije je napisao/la:@SEA inače rado pročitam tvoje postove ali s ovom se nebi složio ... vjerovatno jer imam ovaj brod a bio sam i na betini.
Samo radi info moj motor je VW 2.5 tako nisu svi 2.0 a i neki dan sam kao luđaj po žešćem maestralu vozio 13čv i prešišao betinu koja se gubila između valova i vozila cca 6.
Ne kažem da tip nije mogao vozit brže ali vjerovatno nije htio da mu lupa![]()
Koliko se sječam ti si imao betinu s 175Ks što je sasvim druga pisma od betinu s 150Ks.
SEA je napisao/la:Ja sam ga gledao davno prije i tad uzeo betinu 700
Koja je razarac za njega,brod ima prostora,srvo mu je nula,motor 2l a cila prica je tuzna za toliku kolicinu novaca.
Ponistre na betini bofors ili f4 na tome plastika..
Ma tuga od broda amo ga gledas u toj cijeni kao novog
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.