Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lošinj je napisao/la:INače je poznato za Honde da vole malo veče okretaje.A brzina od 11čv je tu negdje kada barka klizne i više ne gura more toliko.
seth je napisao/la:NEmoj te me krivo shvatiti covjek koji je vlasnik je super zadovoljan jer nezna sta je trebao dobiti,a prodavac je ocito
nanjusio lovicu pa je fino nakitio brodis potrebnim i nepotrebnim.
Spojleri koji to nisu nego su kao sto ste i sami rekli krmene platforme u nikojem rezimu rada nemaju funkcije.
A propelu covjek razbija jer mu je komanda postavljena na krivo mjesto pa je krivo lovi i u voznji tilta motor.
Neznam na kojim ste se vi brodovima do sada vozili pa vam izglisiravaju na 11čv ja do sada nisam imao takva iskustva?
Sto se tice marina stora sve sto je sam kupio u tom ducanu pokazalo se za skovace ,a placeno suhim zlatom i mogu reci da
nisam malo stvari kupio sto za sebe sto za druge kojima sam dotjeravao barke
tato je napisao/la:....
Belingardo s motorom Yamaha 40/60 118000 kn
.....
seth je napisao/la:Ma ne gledam ja negativno na brodicu samo me smeta sto se ne kaze kako je to nije gliser i nemoze se pricati o glisiranju
sa tom brodicom.
Gledam negativno ukupno na nasu malu brodogradnju jer do sada sam vidio samo negativne stvari u nasim brodicama,od kojih imam uvid u Bakana stari model ,kusteru ,arbu Marka pola sve su to poluproizvoidi pogotovo prvi modeli onda preko nasih iskustava poslje poboljsavaju stvari na plovilu,a sve pod parolom kao to su jeftini brodovi (osim marka pola) za kojeg se moze kupiti dobra aprea od 10 metara i mogla bi ga pojesti.
perinjoza je napisao/la:tato je napisao/la:....
Belingardo s motorom Yamaha 40/60 118000 kn
.....
Znaš li koliko dođe samo Yamaha 40/60 ?
mario je napisao/la:Moj prijatelj je kupio Arbu 500 i Hondu 40KS prošle godine i totalno je razočaran. Prilikom proizvodnje falili su nagib krmenog zrcala koje stoji preokomito, a i motor udara u one čudne platofome. Trenutno je brod je na svojevrsnoj rekonstrukciji ... totalna katastrofa....
Robi je napisao/la:mario je napisao/la:Moj prijatelj je kupio Arbu 500 i Hondu 40KS prošle godine i totalno je razočaran. Prilikom proizvodnje falili su nagib krmenog zrcala koje stoji preokomito, a i motor udara u one čudne platofome. Trenutno je brod je na svojevrsnoj rekonstrukciji ... totalna katastrofa....
Pozdrav,
daj mi malo vise detalja, zanima me ovaj problem. Sto tocno mislis kad kazes da je krmeno zrcalo "preokomito"? Zar krmena zrcalo ne bi trebalo biti okomito u odnosu na vodenu povrsinu, pa potreban nagib sam podesavas na nosacu motora?
Sa kojim dijelom motor urada u platforme (propela ili nesto drugo)? O kakvoj se rekonstrukciji tocno radi, i koje je godine ta Arba proizvedena (ne kupljena nego proizvedena)? Da li ima duze platforme (40 cm) ili one krace?
Bas cu nazvati proizvodjaca i raspitati se malo o ovom problemu....
tomi je napisao/la:
evo napokon pravog pitanja,ali ne za nas forumaše.to je pitanje za konstruktore koji takve brodice konstruiraju,proizvode i stavljaju u prodaju.a kod nas ti dođe otprilike isto: dvadeset sam godina uzgaja kumpire i više ne ide,ali idu brodice,e sad ću ja kumpiraš proizvoditi brodice,eto to ide tako nekako.a kad bi barem kopirali ono šta je do sada u svitu dobro ispalo ne bih im ništa reka,ali oni su lumeni koji iz korijena mijenjaju nautiku.valjda lumeni očekuju neku nagradu (ionako ne razlikuju provu od krme),ako ne za uspjeh onda za najgori rad
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.