jbga...sad sam napisao pola stranice pa me izbacilo....ajmo ponovo...
Groblje da...ali imamo i kasun od 3000€...Evo šta je meni
"2004.godište,u moru prvi put na početku 7.mj ove godine.Motora nema niti je ikad ugrađivan jer gliser nikada nije plovio "..onda opis opreme..."Od opreme ima sklopivi nosač vanbrodskog motora,komande sa sajlama,volan sa sajlom,zglobom i kompletnim mehanizmom za upravljanje,široku rubnu gumu od novog modela ADRIATIC 790 te 2 rezervoara po cca 75 l sa bravicama i nivokazom rađena po mjeri od stakloplastike." pa ovo "Sva oprema je bila montirana na gliser a potom je skinuta i vraćena u originalnu ambalažu "..ma tko to još radi...?
Rubna guma treba biti sastavni dio brodice a ne dodatna oprema,oprema montirana pa skinuta..zašto??...nije mogao montirati na krmi jer nije predviđena za vanbrodski motor..koji tu i nebi moga montirati jer je preslaba(možda do 15 ks)taj gliser je za unutarnji motor sa z nogom.Nadalje nema svjetala koja su obavezna...atest???..sumnjam..skupo...brodica nije isprobana na moru jer i sam gazda kaže "gliser nije plovio"...završna obrada loša... vidljivo je na krmi na spoju ...loše rezanje..nema sjedalica...sjedi se na jajcima?...Izvini za 3000€ sve to mora biti na mjestu osim motora...a za motor se mora znati max snaga i vrst motora a ne sistem "može šta hoće"..kaže da su papiri uredni ali ja ne primjećujem da je registriran...o kojim papirima je riječ? a nema ni obaveznu opremu...
htio sam reći imaš tamo groblje što kažete... koje plovi ,registrirano i šta još...za 500€ ...a ovdje kasun za 3000€...