josme je napisao/la:Nemojte tako ljudi,s obzirom šta rade naši arhitekti na moru,mop je to vrhunski napravio...
imaš prav...ja bi volila imat 50% njegovog entuzijazma
di bi mi bija kraj
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
josme je napisao/la:Nemojte tako ljudi,s obzirom šta rade naši arhitekti na moru,mop je to vrhunski napravio...
mali od palube je napisao/la:Brod ne mijenjam za drugi, nego za kune i lipe. Naravno da to nije kraj. Trentno sam u onoj Sanaderovoj banani i zato bih ga (možda...) prodao.
Inače, s Paga sam došao jutros u 2.00 h. Izvadili smo brod iz mora, postavili ga na stalak i cijeloga pokrili ceradom. Imam i fotke, ali foto preparat mi je ostako kod bratića u autu.
Je li 20 000 € okej cijena za taj brod?
mali od palube je napisao/la:Brod ne mijenjam za drugi, nego za kune i lipe. Naravno da to nije kraj. Trentno sam u onoj Sanaderovoj banani i zato bih ga (možda...) prodao.
Inače, s Paga sam došao jutros u 2.00 h. Izvadili smo brod iz mora, postavili ga na stalak i cijeloga pokrili ceradom. Imam i fotke, ali foto preparat mi je ostako kod bratića u autu.
kalafat je napisao/la:mali od palube je napisao/la:Brod ne mijenjam za drugi, nego za kune i lipe. Naravno da to nije kraj. Trentno sam u onoj Sanaderovoj banani i zato bih ga (možda...) prodao.
budi sritan ako ga budes moga poklonit, a te pineze da ti ko da za ti "kredenac" mos samo sanjat
gavijal je napisao/la:Čovjek hoce naplatit svoj trud i rad, hebi ga, mozda se nekom svidi i kupi, nikad neznaš
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.