Gaso je napisao/la:Jedva čekam sledeči projekt, , drž se MoB.
MoB?!?! pa jos nije "over board" ali... nikada se ne zna
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la:Jedva čekam sledeči projekt, , drž se MoB.
aladin je napisao/la:Gaso je napisao/la:Jedva čekam sledeči projekt, , drž se MoB.
Pape je napisao/la:aladin je napisao/la:Gaso je napisao/la:Jedva čekam sledeči projekt, , drž se MoB.
...može i NoB narodnooslob...ovaj....Nobody over Board.....
gavijal je napisao/la:hebala vas politika na forumu o ribolovu... nego MOP jesi šlepal brod nazad u Sesvete? Koliko te dodje prijevoz?
gavijal je napisao/la:ma pratil sam, ali sam se u ovih 2 soma strana pogubil , jebate i Gorski vijenac ima manje strana od ove teme..
Pape je napisao/la:gavijal je napisao/la:ma pratil sam, ali sam se u ovih 2 soma strana pogubil , jebate i Gorski vijenac ima manje strana od ove teme..
... da gorski vijenac...jebate je si me nasmija...di si se toga sitija jebate...
mali od palube je napisao/la:Bratiću uginuli akumulatori. Možda zato što su stari, a možda zato što to nisu startni akumulatori. Budući da je on na brodu još samo 3-4 dana, neće kupovati novi. Služit će se onim izvađenim iz auta.
Gaso je napisao/la:mali od palube je napisao/la:Bratiću uginuli akumulatori. Možda zato što su stari, a možda zato što to nisu startni akumulatori. Budući da je on na brodu još samo 3-4 dana, neće kupovati novi. Služit će se onim izvađenim iz auta.
Vjerojatno imaju nedovoljno punjenje, ako se sječaš kod razprave o izbacivanju unutarnjog motora, kazao sam ti da češ sa unutarnjim imat barem dovoljni alternator, koji je vijek veči od 40A.
berti je napisao/la:Gaso je napisao/la:mali od palube je napisao/la:Bratiću uginuli akumulatori. Možda zato što su stari, a možda zato što to nisu startni akumulatori. Budući da je on na brodu još samo 3-4 dana, neće kupovati novi. Služit će se onim izvađenim iz auta.
Vjerojatno imaju nedovoljno punjenje, ako se sječaš kod razprave o izbacivanju unutarnjog motora, kazao sam ti da češ sa unutarnjim imat barem dovoljni alternator, koji je vijek veči od 40A.
Punjenje akumulatora je bolje radit sa što slabijom strujom, jer tako osiguravaš dugovječnost. A najbolje ih je dovoljno često nadopunjat, šta je najjednostavnije tako šta upališ motor i radi po ure -uru, malo ubiješ popodne oko lučice i oživiš bateriju, il neki kabeli s mula ..
MArko
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.