and je napisao/la:Open510 čestitke na brodu i na strpljenju.
Kad sam prije četiri godine dogovorio sve detalje za moju Betinu, Bobi se držao svega dogovorenog.
Tvoj brod ima detalje koji su drugačije riješeni. Neke bi na svoji Betini promjenio, a neki nebi.
Dobro izgleda tvoja platforma. A sad pitanja: Dal se može platforma samo promjeniti ili su potrebni kakvi radovi? Koliko je duža? Kdje stoji pomočni motor? Koliko kilograma smije imat pomočni motor? Koliko košta?
Hvala na odgovorima.
hvala, drago mi je da je tebi sve ispalo dobro s Bobijem...neki detalji su meni drukčiji jer sam ja dosta razmišlja sta mi točno triba prije naručivanja pa minja u odnosu na original sve sta sam moga u skladu s tim, npr. platformu, smještaj frižidera...
Platforma se moze prominit, ja sam dobija trup sa originalnom koja je skinuta/odlipljena dok je brod bija u garaži, naručena nova/veća u Bubića (on ima gotovi kalup za veću duljine 80cm, stara je kraća bar 15-20cm) i zalipljena/zavidana na mjesto stare. Nova je uz to i nešto šira, auspuh smo stavili ispod nje...Za cijenu ne znam, ja sam to tražija odmah kod naručivanja broda pa mi je to u bilo u ukupnoj cijeni....
Platforma mi triba duža da bi poprečno moga stavit gumenjak,iz istog razloga je "očišćena" od svega šta strši - zato je stalak pomoćnog motora uklonjiv, on dolazi (2 vide) na desnu stranu platforme gdje su one 2 inox trake na platformi sa rupom (za vidu) u sredini svake trake. ako uvatim priliku sutra, slikat cu pa dodat na forum...
Pomoćni motor inače stoji na krmenoj ogradi, lijeva strana krme, stalak od tikovine je fiksiran na ogradi. Skidam ga i stavljam po potrebi jer isti služi za gumenjak....Šta se tiče težina, nisam siguran za neko ograničenje ali ovaj moj ima 20kg i nemam problema..ne virujem da ta težina išta znači za platformu jer na njoj stoje ljudi, podnosi bar 200kg...