Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
open510 je napisao/la:...winch je dovoljno jak, nije me potopija ali uspija sam s njim iskrivit sidro (zaboravija sam stavit tu sliku) pa ako neko zna di bi se u Splitu moglo to izravnat neka javi - sidro je pocinčani Bruce od 7.5 kg. Neman baš dovoljno veliku moršu/stegu kojom bi to moga izravnat, mogu za početak probat malo lupat macom po njemu pa cemo vidit...
open510 je napisao/la:
e da, winch je Quick 700W samo za lanac, dodatna sidra s konopom vučem rukama kad zatriba...winch je dovoljno jak, nije me potopija ali uspija sam s njim iskrivit sidro (zaboravija sam stavit tu sliku) pa ako neko zna di bi se u Splitu moglo to izravnat neka javi - sidro je pocinčani Bruce od 7.5 kg. Neman baš dovoljno veliku moršu/stegu kojom bi to moga izravnat, mogu za početak probat malo lupat macom po njemu pa cemo vidit...
Estium je napisao/la:Open510, ma jeli sam tvoju Betinu u Zadru dugo vidjao kod "2 INA benzinske pumpe" na izlazu iz grada?
U kojoj si temi pisao o proizvodjačima i potezanju za nos?
Nije u redu što neki domaći poduzetnici kupce vuku za nos, bilo rokovima, bilo kvalitetom, ili ičim drugim što izlazi van ugovora. I samo ljudi koji to toleriraju takve jos odrzavaju na životu.
Ja sam npr. svoj Patrol vidio 2 put prije preuzimanja, nisam imao nikakvih problema tijekom gradnje i zasad nemam nikakvih problema s brodom. Normalno, prije odluke da sam znao sto kupujem, dogovorio sve, dogovorio isporuku.... I mislim da je to normalan odnos proizvodjača prema svom poslu i prema kupcu.
Sa brodograditeljem sam se cuo nekoliko puta od isporuke, razmjenjujemo iskustva, ja pitam svakakve gluposti koje mi padaju na pamet i čovik je uvik spreman na sve odgovoriti. Iz svega se vidi da čovjek vjeruje u svoj proizvod i stoji iza onog sto radi i "aftersale" što bi rekli ameri.
Imam ja pametnijih stvari u zivotu do ispravljanja grešaka na necemu novom kupljenom. Na meni je sad samo da brod koristim, odrzavam i pazim, u granicama mogućnosti.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.