Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Robi-ST je napisao/la:Danas sam isprobao brzinu sa 3 osobe i masu opreme po solidnom jugu, max 13.4 cvora sa 30 ks. Izglisira, ali nesto sporije..
Negrit01 je napisao/la:nemam trim... jednostavno neznam dal je to normalno i dali se to moze nekako rjesit?
Negrit01 je napisao/la:cetverotakni ili dvotakni? imam neku kombinaciju sa 30 4t ali imam nekako strah da ce to biti puno puno slabije nego sada?
el passo je napisao/la:Negrit01 je napisao/la:nemam trim... jednostavno neznam dal je to normalno i dali se to moze nekako rjesit?
Neznam koji motor imaš, ali ako ga ima tomos 4 star 30 god onda bi morao imati i tvoj
Negrit01 je napisao/la:dali je netko stavio na arbu yamahu 50 ks 4t? preporucuje se do 40 ks ali zanima me radi nekih kombinacija?
mann3212 je napisao/la:Pozdrav,
Nisam htio otvarati novu temu pa ću napisati u ovoj... Trenutno smo u potrazi za novom barkom sa kabinom i najviše nam je za oko zapela Arba 500, htio bi vas upitati kakva su vaša iskustva sa Arbom? Što god sam našao po forumu su postovi stari nekoliko godina. Na Krku ih ima dosta, u svakom mjestu se nađe koja, pa vjerujem da ih je dosta prodano po Jadranu i da netko ima nekakva iskustva.
Najviše bi me zanimalo kako se ponaša na moru, vidim da je većina ili 20 ili 40 konja, imate li kakve preporuke što se tiče motora? Brod će se koristiti za lokalne dnevne izlete/ribolov sa 3-4 odrasle osobe na brodu i nešto sitno opreme, kakvu brzinu mogu očekivati sa 20konja i opterećenim plovilom? Kakva je kvaliteta izrade i završne obrade, kako se barka drži kroz godine? Nisam još imao prilike stati na barku niti je izbliza pogledati(jedino sa rive), za to čekam sajam u Rijeci.
Proizvođač u svojim ponudama nudi ugradnju Yamaha motora, kako su vam se oni pokazali? Kako ide njihovo održavanje?
Hvala unaprijed na pomoći!
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.